Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

klomen kullanırken kalp çarpıntısı yaşayan var mı? doktora sordum alakası olmaması lazım dedi..ama bu ikinci klomen tedavisi yine aynı oldu? tuhaf.... hayırlısı

ben de olmadı canım kalp çarpıntısı ama senin kalp sorunun varsa(Allah korusun) onu tetikleyen bir durum olabilir. onun dışında bana duygusallık, aşırı iştah, şişkinlik yaptı...

bende 23 ağustosta iğne vurulmuştum.. 7 ağus. test yaptım negatif,, 8 ve 9 ağustosta silik çizgi çıktı.. gece 12 gibide adet oldum.. ben bişi anlamadım bu silik çizgiler neden çıktı ozaman..

Allah yardımcın olsun canım, inşallah sağlıkla ve hayırla kucağına alırsın bebeğini, dediğin gibi mutlaka bu yaşadıklarımızda da bir hayır vardır, Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin...

irmegancım üzülüyor insan işte napalım... Ben mutlaka olacağına inanıyorum Rabbimin izni ile, sadece vakit saat meselesi, biz elimizden geleni yapalım yeter ki, benim hep düşündüğüm hani bir ayrıntıyı kaçırmıyorum ve elimden geleni acaba yapıyor muyum endişesi...
klomende çok ağrı olmuyor zaten iğne sonrası ağrı oluyor. inşallah yumurtan olmuş ve yeterli olgunluğa erişmiştir canım. dediğin gibi Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

ilacın iğnenin etkisi 17 gün sürer mi?

benim bildiğimi söylüyorum, iğnenin etkisi ile (biliyorsun iğnenin muhteviyatı yumurtanın çatlamasını sağlayan hormon) testlerde az da olsa gebelik var gibi çıktığı... sonuçta hormon veriliyor vücuda, tahliller zaten vücudumuzdaki kan ya da idrarda bu hormonun ne kadar olduğunun tespiti...

ben de olmadı canım kalp çarpıntısı ama senin kalp sorunun varsa(Allah korusun) onu tetikleyen bir durum olabilir. onun dışında bana duygusallık, aşırı iştah, şişkinlik yaptı...

ayyy deryafcım bende aşırı iştah ve şişkinlik var... sarelle kutusunu kaşıkla yemeye başladım habire canım tatlı bişeyler istiyo valla çok feciyim anlayacağın...

Arkadaslar galba benım yumurtam ctlamadı akntı bol olmadm olmck bence bu bıde bz esmle ıgneyı vurulduktan bı kç şaat snra ılşkye grdk yanlş yaptk galba olmck

ayyy deryafcım bende aşırı iştah ve şişkinlik var... sarelle kutusunu kaşıkla yemeye başladım habire canım tatlı bişeyler istiyo valla çok feciyim anlayacağın...

aynen ben de öyle oldum işte kuzum ya iştah artması ve tatlı ihtiyacı :) yemediğimde de elim ayağım titredi başım falan döndü o derece yani :)) bir de selülitleri coşturuyor ( bol su içmek gerekiyormuş bu ilaçları kullanırken.

Arkadaslar galba benım yumurtam ctlamadı akntı bol olmadm olmck bence bu bıde bz esmle ıgneyı vurulduktan bı kç şaat snra ılşkye grdk yanlş yaptk galba olmck

hayırlısı arkadaşım. sen bu kadar takılır stress yaparsan çatlamış yumurtan bile boşa gider, biraz rahatla istersen...

bana cevap veren olurmu acaba

bana cevap veren olurmu acaba

ilişki olup olmaması sorun değil, netice de daha yumurtan çatlamamıştır, sağlama almak istiyorsan gün aşırı ilişkiye devam etmelisin, dr.un ne zaman gel dedi ise o tarihte gitmelisin, gittiğinde yumurtanın büyümesine bakıp büyük ihtimal iğne verecektir.

kızlar size bişi sorcam. belki sizinde başınıza gelmiştir. bana bi fikir verin.

bugün reglin 4. günü. normalde bu ay klomene başlıcaktım. doktor rahim duvarına baktı ince dedi.4 mm ymiş. önümüzdeki ay gel dedi. kalınlaşırsa tedaviye başlarız dedi. daha önceden rahim kalınlığım için doktor iyi demişti.

ve bu ay kalınlaşması içinde bişi vermedi. benzer durumu yaşayan var mı. sizin doktorlarınız ne yapmıştı bu durumda. ben devlete gidiorum şu an. çok açıklama yapmadılar. birde özele mi gitsem?

az önce doktordan geldimm yumoşlarım oluşmuş... 15, 13 ve 8 mm inşallahhh ilk tedavim başarıyla sonuçlanırr... Allah hepimizin yardımcısı olsun....

az önce doktordan geldimm yumoşlarım oluşmuş... 15, 13 ve 8 mm inşallahhh ilk tedavim başarıyla sonuçlanırr... Allah hepimizin yardımcısı olsun....

inşallah canım hayırlı haberlerini bekleyeceğim ... bende kan verdim bugün bakalım hayırlısı yarın çıkcakmış sonuç....

inşallah canım hayırlı haberlerini bekleyeceğim ... bende kan verdim bugün bakalım hayırlısı yarın çıkcakmış sonuç....

hadi hayırlısı tatlım.. sonucun inşallahh kocamaaaaaaaaan bir pozitif olurrrr herhangi bir belirti yaşadınmı..? bide direk kan testimi verdin..?

Rahim kalınlığın ince olduğu zaman gebelik zor oluyor bildiğim kadarıyla ayrıca yumurta tutunmuyor diye biliyorum. söylemediğine göre sorun yoktur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…