klomen kullanırken kalp çarpıntısı yaşayan var mı? doktora sordum alakası olmaması lazım dedi..ama bu ikinci klomen tedavisi yine aynı oldu? tuhaf.... hayırlısı
ne kadardır bekliyorsun ben iki seneyi devirdim.)
arkadaslar umutsuz olmayın bende gecen yıl bu zamanlar bu topıkteydım oyle bı msjlarınıza baktım o zamanları hatırladım sımdı bebegımın gelmesıne gun sayıyorum en sonunda ıkıncı asılamamda oldu bebısım ılk asılamamda tutmustu ama dustu kısmet yanı bu sıler olmuyosa vardır bı hayır elbet bı zamanı vardır ben dahada kurtulmadım cunku cok sorunlu bı gebelık yasıorum allah hepımıze kısmet edr ıns
bende 23 ağustosta iğne vurulmuştum.. 7 ağus. test yaptım negatif,, 8 ve 9 ağustosta silik çizgi çıktı.. gece 12 gibide adet oldum.. ben bişi anlamadım bu silik çizgiler neden çıktı ozaman..
ilacın ve iğnenin etkisi canım...
canımmm burayada yazayım.. moral bozmak yok.. aynı yolda hep beraber ilerliyoruz hepimizin sıkıntısı ortak ama ben eminim rabbim bizimde yüzümü bir gün güldürecek zamanını bekliyoruz... ben klomeni bitirdim dün sabah... kasıklarımda fazla bi kasılma yada ağrı hissi olmadı çok hafif batmalarım var yumurtam oluşmadımı acaba diye düşünmüyo değilim... yarın doktordan randevu alıp gidicem.. bakalım ak koyun kara koyun çıksın meydana... ben kontrollerimde yumurtalarımı hiç sormamıştım ne durumda diye çok merak ediyorum yumurtlama varmı ne durumda diye.. Rabbim hayırlısını versinn....
ilacın iğnenin etkisi 17 gün sürer mi?
ben de olmadı canım kalp çarpıntısı ama senin kalp sorunun varsa(Allah korusun) onu tetikleyen bir durum olabilir. onun dışında bana duygusallık, aşırı iştah, şişkinlik yaptı...
ayyy deryafcım bende aşırı iştah ve şişkinlik var... sarelle kutusunu kaşıkla yemeye başladım habire canım tatlı bişeyler istiyo valla çok feciyim anlayacağın...
Arkadaslar galba benım yumurtam ctlamadı akntı bol olmadm olmck bence bu bıde bz esmle ıgneyı vurulduktan bı kç şaat snra ılşkye grdk yanlş yaptk galba olmck
merhaba arkadaşlar...
ağustos 14 de rahim filmi çekindim.adetin 2.günü doktoruma gittim. ultrasonla baktı.kist felan yokmuş temizmiş. klomen yazdı. yarın başla dedi. 5 gün boyunca sabah ve akşam. ayın 12 sindede yani adetin 10. günüde tekrar gel dedi. ilaç bittikten sonra hemen ilişkiye girmemiz gereken bi durummu?? yoksa 2 gün öyle bekleyip doktora öylemi gitmeliyim. bişey demedi bu konuda
bana cevap veren olurmu acaba
az önce doktordan geldimm yumoşlarım oluşmuş... 15, 13 ve 8 mm inşallahhh ilk tedavim başarıyla sonuçlanırr... Allah hepimizin yardımcısı olsun....
inşallah canım hayırlı haberlerini bekleyeceğim ... bende kan verdim bugün bakalım hayırlısı yarın çıkcakmış sonuç....
az önce doktordan geldimm yumoşlarım oluşmuş... 15, 13 ve 8 mm inşallahhh ilk tedavim başarıyla sonuçlanırr... Allah hepimizin yardımcısı olsun....
kızlar size bişi sorcam. belki sizinde başınıza gelmiştir. bana bi fikir verin.
bugün reglin 4. günü. normalde bu ay klomene başlıcaktım. doktor rahim duvarına baktı ince dedi.4 mm ymiş. önümüzdeki ay gel dedi. kalınlaşırsa tedaviye başlarız dedi. daha önceden rahim kalınlığım için doktor iyi demişti.
ve bu ay kalınlaşması içinde bişi vermedi. benzer durumu yaşayan var mı. sizin doktorlarınız ne yapmıştı bu durumda. ben devlete gidiorum şu an. çok açıklama yapmadılar. birde özele mi gitsem?