Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bende bugün adet oldum bu ayda olmadı ağlamakdan yoruldum beklemekden yoruldum klomende işe yaramadı bakalım sırada neler var ne acılar beni bekliyor:2::2:

arkadaslar bende bugun ıgnemı vuruldum kolumdan vrdular normalmı acaba ama benım ıcımde hıç umut yok hamıle kalacakmısım dıye bıde ben bugun ıgneyı vurulmadan once esımle bırlıkte olduk dogrumu yaptım acaba

iğne hem göbekten hem koldan olabiliyor, sorun yok... iğneden önceki gece olması iyi çünkü iğne olduğu akşam ilişki pek verilmiyor. hayırlısı olsun hakkında.

iğne hem göbekten hem koldan olabiliyor, sorun yok... iğneden önceki gece olması iyi çünkü iğne olduğu akşam ilişki pek verilmiyor. hayırlısı olsun hakkında.

canım ben sabah ılıskı oldu 12 gıbı ıgneyı vuruldum bana sankı gelıyokı yanlıs bısey yaptım ya kafam cok karısık anlataamam bu ıgne yumurtayı catlatmaya yarıyor dımı vurulduktan nezaman zaman sonra catlıyo bıde doktor bana dedıkı iğneden sonra gun asırı ılıskı o nasıl oluyo yanı bıdaha yarın aksammı ılıskı oluyo cok soru sordum kusura bakma ılk defa kullanıyorum

olur mu öyle şey niye buluşuyoruz topiklerde, sor tabi :))
şimdi benim bildiğim şekil şu,
önce şunu söyliyim olanı olmayanı unut yapacak bişey yok olan olmuş vardır bir hayır :) önümüze bakacağız artık.
iğne büyüyen yumurtaların çatlamasını sağlamak için yapılıyor, 24 saat-36 saat aralığında çatlaması oluyor genelde, yani ilk gün ilişki yok, ertesi gün için dr saat vermeliydi sana ama vermemiş sanırım, hesapla yaklaşık 24-36 saat içinde ilişki gerek, sonraki günde saat sana kalmış.
gün aşırı demek, bir gün olması bir gün olmaması demek...

canım benım cok sagol yaa yumurtam 17 ml doktor guzel dedı ıgneyı verdııı ama bana sankı gelıyokı yanlıs bısey yaptımm:):):):)strsten heralde yaa bı dusugum olmustu evlendıkten 3 ay sonra inş buda tutarsa dusmez yaa bıde doktor bana rahım kalınlıgı gayet ıy dedıııı o ne oluyokıııı :):):):):)

klomen kullanırken kalp çarpıntısı yaşayan var mı? doktora sordum alakası olmaması lazım dedi..ama bu ikinci klomen tedavisi yine aynı oldu? tuhaf.... hayırlısı

arkadaslar umutsuz olmayın bende gecen yıl bu zamanlar bu topıkteydım oyle bı msjlarınıza baktım o zamanları hatırladım sımdı bebegımın gelmesıne gun sayıyorum en sonunda ıkıncı asılamamda oldu bebısım ılk asılamamda tutmustu ama dustu kısmet yanı bu sıler olmuyosa vardır bı hayır elbet bı zamanı vardır ben dahada kurtulmadım cunku cok sorunlu bı gebelık yasıorum allah hepımıze kısmet edr ıns

kızlar bişi sorcam klomen kullandım gecen ay ve iki tane kistim bir tane çatlamış yumurtam oldu ve bat 4 eylül idi hala bişi yok idrar testi yaptım negatif ama 3 gün önce yapmıştım testi ama karnımda şişlik var çok zayıf biriyim yemek yiyince bile karnımı bu halde pek nadir görürdüm ama aç karna bile şu an şiş daha önce düşük yapmıştım ona hamile kaldıgım ay heemen şişmişti biraz uzun oldu ama kist şişlik yaparmı yoksa testte çıkmadığı halde hamilelikmi şişlik yapıyor bilginiz varsa söylermisiniz

canım idrar testinde çıkmamış olabiilir emin olmak için günün baya bi geçmiş bida idrar testi yap olmadı kan testi yap evt kistin büyükse şişlik yapar bende öyleydi ama mutlaka test yap.

canım idrar testinde çıkmamış olabiilir emin olmak için günün baya bi geçmiş bida idrar testi yap olmadı kan testi yap evt kistin büyükse şişlik yapar bende öyleydi ama mutlaka test yap.

saol canım kist 3,5 4 cm dedi doktor bugün yine bi test yapcam yarında devlete gitcem orda anlaşılır

büyüyen yumurtam çatlamamış daha küçük olan ve kiste yakın olan çatlamış (

canımmm burayada yazayım.. moral bozmak yok.. aynı yolda hep beraber ilerliyoruz hepimizin sıkıntısı ortak ama ben eminim rabbim bizimde yüzümü bir gün güldürecek zamanını bekliyoruz... ben klomeni bitirdim dün sabah... kasıklarımda fazla bi kasılma yada ağrı hissi olmadı çok hafif batmalarım var yumurtam oluşmadımı acaba diye düşünmüyo değilim... yarın doktordan randevu alıp gidicem.. bakalım ak koyun kara koyun çıksın meydana... ben kontrollerimde yumurtalarımı hiç sormamıştım ne durumda diye çok merak ediyorum yumurtlama varmı ne durumda diye.. Rabbim hayırlısını versinn....

kızlar yine ben geldim test yaptım yine negatif çıktı ama karnım şiş ve bu sabah beyaz bir akıntı geldi adet oldum sandım baya bi geldi bat 4 eylüldü benim gibi olup testte çıkmayıp ta kanda gebelik çıkan varmı aranızda veya bir bilginiz varmı kafayı yiycem....

kan testi yaptır bir an önce..2 ay önce benim dde başıma geldi.en gec 29 günde bir adet olıurum.ama kafamda ölesine psikolojik hamileymişim ki tam 9 gün gecikti adetim.inş senin başına gelmez.benim kan testi 1,2 çıkmıştı.4 gün sonrasında da adetim gelmişti.kan testini yaptır rahatla

yarın yaptıracagım inşallah hayırlısıyla gelir bebişim

Merhaba:) şu bebek olayı ile ilgili o kadar çok ayrıntı var kiiiiii, rahim kalınlığı da bunlardan biri :) tam emin olmamakla birlikte cevaplıyorum sanırım rahim kalınlığı yumurtanın büyümesinin güzel olduğunu gösteriyor, öyle okudum ama emin değilim yanıltmıyım seni. sadece şundan eminim bu da bebekle ilgili çok önemli göstergelerden biri, her dr buna dikkat ediyor... benim her muayene ölçülüyor mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…