Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Canım hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün ömrü uzun güzel olsun gözlerim doldu yaa adı nee ?? eskilerden kimse kalmamış..

sağol canım seninkinin de..
ismi kerem
bugun yumurtlama takiplerimi yaptığımız hastanenin önünden bebeğimle geçtim çok duygulandım

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim sırf bu sayfaya mesaj yazabilmek için üye oldum dersem belki inanmazsınız 11aylık evliydim ve bebek istiyordum ama olmuyordu doktora gittim yumurta takibi falan derken klomene başladım adetin 5.günü günde 1 tane 5gün boyunca içtim 5gün sonra kontrole gittim gün aşırı ilişki dedi doktor uyguladım ama günler geçmek bilmedi burdaki tüm arkadaşların başına gelenleri okuyarak geçirdim o zor günleri bazen ağladım bazen sevindim ve o ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim şimdi oğlum 6 aylık RAbbim hepinize nasip etsin inşallah hayırlısıyla size bi ümit olmak için üye oldum moralinizi yüksek tutun ve yüce Allahın sesinizi duyduğuna tüm yüreğinizle inanarak çok dua edin böyle uzaktan konuşması çok kolay biliyorum Rabbim hepinizin yardımcısı olsun

Mutluluğumu paylaşan herkeze çok teşekkür ederim darısı tez vakitte basınıza arkadaslar bence klomenden once Dr rica edin rahim filmi çekilin ben 3 kez denedim klomeni +çatlatmayi ama olmadı filmden hemen sonra hamış kaldım neyse arkadaslar dualarım sizinle

canım teşekkür ederim kendi adıma.. gerçekten bize çok moral oluyo bu tarz hikayeler.. Rabbim oğluşunu sana bağışlasın.. İnşallah bizlerde en kısa zamanda o yüce duyguyu tadarız... Allah yardımcımız olsun...

kızlar moralim çok bozuk bugün adetimi 4 gün geçtim sabah ki testim yine negatif dayanamadım doktora gittim klomenden dolayı galiba yumurtalıklarım acayip bi tepki vermiş nasıl oluyorsa sağ ve sol tarafımda 3.5 4 cm kist oluşmuş adet gecikmem ondan olabilirmiş yinede kanda gebelik istedi moralim bozuldu yaptırmadım olsaydı bişey zaten alttan muayenedede çıkardı yapacak bişeyimiz yok adet olmanı bekleyeceğiz diyor birde ne kadar rahat napıcam ben şimdi....

canım sıkıntı yapma adetle birlikde gider kistin doktorun yapabilceği bişey yok bazenleri oalbiliyor böyle yanlız sen çatlatma iğnesi olmadınmı

canım sıkıntı yapma adetle birlikde gider kistin doktorun yapabilceği bişey yok bazenleri oalbiliyor böyle yanlız sen çatlatma iğnesi olmadınmı

doktor çatlatma iğnesi demediki bana ilk kontrolde bir yumurtam çatlamıştı ikinci bir yumurtam çatlamak üzere ve yine küçük bir üçüncü yumurta oluşuyor dedi ikinci kontrolde çatlamak üzere olan yumurta çatlamamış dedi kiste dönüşmüs dedi ve bugün yine gittim diğer yumurtada kiste dönüşmüş elimde yani bir çatlamış yumurta ve iki kist var şu an ama testte gebelik görülmedi kan testide yapmadım...

kızlar doktordan gelıorum gecen ay klomen kullanmıstım ıkı yumurtam olmustu ama gebelık olmadı .bugun adtımın 3 gunu dr gıttım baktı yumurtalıklar temız dedı kıst olusmamıs ıkısıde catlamıs ve yıne klomen verdı ama gunde bı tane sonra da 10 gun sonra gel catlatma ıgnesı yazcam dedı.yumurtam catlıosa neden bu ıgneyı verıyor

merhaba arkadaşlar...
ağustos 14 de rahim filmi çekindim.adetin 2.günü doktoruma gittim. ultrasonla baktı.kist felan yokmuş temizmiş. klomen yazdı. yarın başla dedi. 5 gün boyunca sabah ve akşam. ayın 12 sindede yani adetin 10. günüde tekrar gel dedi. ilaç bittikten sonra hemen ilişkiye girmemiz gereken bi durummu?? yoksa 2 gün öyle bekleyip doktora öylemi gitmeliyim. bişey demedi bu konuda

arkadslar merhaba bugun doktora gıttım yumurtalıklarımın bırı 17 ml oteki 18 ml olmus bana ovitrelle catlatma iğnesi verdi ve dedıkı rahım hamlelıge hazır rahım duvarı gayet kalın bu ne demek oluyo acaba yarın vurulcam ıgnemı ilk denemem acaba basarılı olurmu ben cok heveslendım

Bende arkadaşlar dün klomene başladım sabah akşam bir tane alıyorum haftayada yumurtalara bakılacak...........hayırlısı inşallah...olumlu sonuç alan çok oluyor mu?

hqadi bakalım kızlar inş tutar.benim klomenle 3. deneyişim. bugün 10.günümdü. sağda ve solda bir yumurta var 13 ve 13,8mm salı günü tekrar gidicem doktora.bakalım ne kadar büyüyecekler?inş o güne kadar çatlamaz..
bu tedavi ile hamile kalan da oluyo benim gibi kalamayan da oluyo.kendinizi her zaman en kötüsüne hazırlayın

İNŞALLAH TUTAR EVET hakkımızda hayırlısı..

kızlarrr..ne düşüneceğimi şaşırdım.. 23 ağustosta çatlatma iğnesi vurulmuştum.. bugün iğne vurulalı 17. gün.. test yaptım negatif.. normalde adetim 12 eylül ama iğne vurulunca erken olunuyormuş diye duymuştum.. delilendim burda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…