Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

arkadaşlar sabah kandan tahlil yaptırıcam 12.günüm kesin çıkarmıki ya çok sabırsızım ben çatlıyacam meraktan.bide çıkmazsa diye korkuyorum napiyim ya çatlatma iğnesinden sonra 12.gün kesin bellli olurmu kanda :18: :18: :18:

günaydın kızlar

bende bu ayda umut yok.testte koca bir tek çizgi çıktı bata 3 gün var ama olsaydı belli olurdu zaten....önümüzdeki aya inşallah.umut etmekten başka yapabileceğim bişiş yok....
kelaaaaaaaaammmmm hadi sen ver bu ay güzel haberi

canım çatlatma iğnesinden sonra 15 gün bekleyin diyorlar ama sen bilirsin. 10 gün zaten çatlatma iğnesinin etkisi geçmediğinden bhcg yüksek çıkabiliyormuş. çok üzülmemek için biraz beklemekten yanayım. beklemek çok zor biliyorummm ben de beklemedeyim..

günaydın.. canım hakkında- hakkımızda hayırlısı olsun..bir dahaki aya inşallahh..

canım hayırlısı olsun genede umudu kesme belki geç döllenme olmuştur idrara hemen geçmemiş olabilir.. bakalım benim sonuç ne olacak bende çok umutlu değilim hiç bir belirtim yok.

canım arkadaşım 2-3 gün daha sabret derim inşallah pozitifi görürsün benimde 2 günüm kaldı test yapacağım bakalım hayırlısı artık

canım hayırlısı olsun genede umudu kesme belki geç döllenme olmuştur idrara hemen geçmemiş olabilir.. bakalım benim sonuç ne olacak bende çok umutlu değilim hiç bir belirtim yok.

canım napalım ya.ekim ayına inşallah canım..doktoruda değiştirip aşılama isteyim beklemek iyice strese soktu beni...bebişşşşşşş gel artık banaaaaaa

canım napalım ya.ekim ayına inşallah canım..doktoruda değiştirip aşılama isteyim beklemek iyice strese soktu beni...bebişşşşşşş gel artık banaaaaaa

canım kırmızılar gelmedikce ümidini kesme hemen,bak bende kan verdim bugün sonuç olumsuz olursada kırmızılar gelmediği sürece bi umudum olacak ne demişler çıkmayan candan ümit kesilmezmiş bekliyecezz

evet gerçekten çok zor beklemek bu ikinci klomen deneyişim birincisinde hiç yumurta elde edilememişti.ama bu kez var sen kaçıncı günündesin maveracım.

kızlarr iğneden sonra 17. gün bugün progesteron testimi aldım 29.620 doktorum gayet güzel yumurtan çatlamış dedi gebelik testi içinde kan verdim yarın alcam sonucu pek umutlu değilim ama hayırlısı herşeyin inş. meleğim benimledir

öncelikleeee hepinize merhaba arkadaşlaaarr.... kendimi şöyle tanıtayım ben nerdeyse 1 yıllık evliyim altta tabloda görürsünüz ilk günden beri bebiş istiyoruz eşimle fakat bir türlü olmadı kontrole gittim 2 ayrı doktora göründüm ikiside pko olduğumu söylediler tabii hakkında baya araştırmalar yaptım eşimde testlerini yaptırdı temiz çıktı derken 1 sene doldu işte... 6 aylık evliyken doktora gitmiştim ve o zaman bana klomen vermişlerdi.. ben biraz daha sabredeyim 1 yıl dolsun kullanmam gerekirse kullanıcam dedim ve artık bu ay da regl olduktan sonra beklemeye tahammülüm kalmadı bu ay denemek istiyorum klomeni..ama size sorum şu olacak bu ay sadece ilacı içip doktor kontrolüne gitmesem bi dahaki aya hamilelik oluşmazsa doktor kontrolünde kullansam olurmu..? bu şekilde deneyen varmı aranızda..?? cvplar için şimdiden teşekkürlerrr

irmegancım merhaba canım :)
bana sorarsan kafana göre kullanma derim. hem dr düşük dozdan başlatır sana bence. klomeni kullanırken dr kontrolünde olman önemli, senin doğal durumun, ilaca vücudunun verdiği tepki ancak kontrolle belli olur. dr.a giderken adetinin 3.günü git, klomen 4 ya da 5.gün başlatılıyor çünkü. herşey gönlünce olsun canım.

deryafcımmmm merabaaaa burdada karşılaştık bak cnm ben doktora gittiğimde bana bi tablo hazırlamıştı zaten reglinin 3. günü 5 gün boyunca günde 3 kere kullanmamı söylemişti ama ben kullanmamıştım o zaman... şimdi deneyim diyorum bakalım yaa olmazsa hocayı ararım kontrollü giderim.. sendemi kullanıcaksın klomeni...?

evet canım ben de kullanıyorum. bundan önce bir kez daha kullanmıştım ama günde 1 adet alarak 5 gün... bu kez günde 2 adet 5 gün şeklinde içtim, dün kontrole gittim 3 yumurtam varmış, bir tanesi 20 mm olmuş ama diğerleri küçükmüş, yarın tekrar gideceğim kısmetse bakıp iğne olma zamanımı söyleyecek. hocanı ara öyle kullan canım o zaman sen de.

çatlatma iğnesinden sonra 12.günüm ve sonucumu aldım 1.2 yani negatif
niye böyle oldu yaaa dr dediği herşeyide yapmıştım oysa neden olmadıııııı çokkkk kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

üzülmeyin demek bi işe yaramaz biliyorum 3yıllık evliyim bende klomenle tedavi oluyorum bende bekliyorum adet günümü insallah olur ama umudum yok hayat cok zor bazen ağlıyuorum bazen isyan etmek geliyor içimden alıstım artık insallah herkesin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evladı olur

kızlar benden kahverengi akıntılar gelmeye başladı sanırım adet oluyorum bende bu ayda olmadı gebelik testinin sonucunu merak etmeme gerek kalmadı napim hayırlısı böyleymiş üzüldüm ama yapcakda bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…