Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

inşallah canım battan önce yapılan testlerdeki negatife pak aldırmayın kızlar kırmızılar gelmeden umut bitmez inşallah gelemez olurlar bi 9 ay

gelemesin o kırmızılar gelemesin..şişsin göbişlerimiz bebeciklerimiz olsun

hersey olabılr canım sıkma canını ılk denemenmı senın klomen[/QUOTevet ilk kez bu ay kullandım klomen ama bana çatlama iğnesi vermedi doktorum....

inşallah canım rabbim kısmet etmiştir bu ay o müjdeyi bi alsam söylemedik kimseyi bırakmayacağım tek gelsin bebişim mutluluktan artıkın uçarım herhal

benim olsun kimseye söylemicem 3 aylık olana kadar....önce söyledim olmadı bida söylemem ...milletin nazarı deyiyo:18::18::18:

aynen canım sen napcan persembe tahlılmı yaptırcan yoksa inş hamılesındırrr:=

bugün idrar testi yapcam..o belli belirsiz ikinci çizgiyi görürsem kanda yaptırrım göremezsem zaten gerek olmaz...ben perşembeyi bekleyemiyorum dayanamamkı meraktan

benim olsun kimseye söylemicem 3 aylık olana kadar....önce söyledim olmadı bida söylemem ...milletin nazarı deyiyo:18::18::18:

ayenen canım katılıyorum sana mıllletın nazarrı degıyo dılden dıle konusuluyooo eger hamıle kalırsak kalp atıslarını duyana kadar kımseye solemıyelım bende senın gıbı yapıcam soylemıcemmm

bugün idrar testi yapcam..o belli belirsiz ikinci çizgiyi görürsem kanda yaptırrım göremezsem zaten gerek olmaz...ben perşembeyi bekleyemiyorum dayanamamkı meraktan

sen bılırsın cnm zaten varsa bellı belırsız cıkar ıns cıkar kız bak yapınca hemen yaz ha merak ederız bız ::)bu aksam yapıcan dımı canım testı

ayy bende öyle yapıyım o zaman kalp atışını duyayım ondan sonra millete duyurayım nazar değmesin

inşallah ikinci çizgi belirecek canım ilk hamiş haberini sen vereceksin ardından biz geleceğiz

sen bılırsın cnm zaten varsa bellı belırsız cıkar ıns cıkar kız bak yapınca hemen yaz ha merak ederız bız ::)bu aksam yapıcan dımı canım testı

yapıcam kesin bugün bi eve gideyimolumlu yada olumsuz heberdar ederim....keşke iyi haberler verebilsem

evet kalp atışı duyana kadar yok söylemek....eğer aynı şeyi yaşarsam kimse bilmediğinden atlatmak daha kolay olur..

nasıl yani 8 günde kanda belli oluyomu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…