inşallah canım battan önce yapılan testlerdeki negatife pak aldırmayın kızlar kırmızılar gelmeden umut bitmez inşallah gelemez olurlar bi 9 ay
canım neden ole dusunuyosun kaç gun var daha adetıne benımde ılk gebelıgım 2 haftalıkken cıkmıstı testte sok olmustumm esıme hamıleyım dedıgımde ne demıstı bukadar erken mı o bıle sasırmıstı:):):):)
hersey olabılr canım sıkma canını ılk denemenmı senın klomen[/QUOTevet ilk kez bu ay kullandım klomen ama bana çatlama iğnesi vermedi doktorum....
3 gün var adete...evet varsa cıkar artık bugün...ama hiçbi belirti yok ondan olmadı gibi geliyor hayırlısı bakalım...olursa dünyalar benim olur
inşallah canım rabbim kısmet etmiştir bu ay o müjdeyi bi alsam söylemedik kimseyi bırakmayacağımtek gelsin bebişim mutluluktan artıkın uçarım herhal
gelemesin o kırmızılar gelemesin..şişsin göbişlerimiz bebeciklerimiz olsun
aynen canım sen napcan persembe tahlılmı yaptırcan yoksa inş hamılesındırrr:=
benim olsun kimseye söylemicem 3 aylık olana kadar....önce söyledim olmadı bida söylemem ...milletin nazarı deyiyo:18::18::18:
hıımm nazar değdirme olucak inşallah
benim olsun kimseye söylemicem 3 aylık olana kadar....önce söyledim olmadı bida söylemem ...milletin nazarı deyiyo:18::18::18:
bugün idrar testi yapcam..o belli belirsiz ikinci çizgiyi görürsem kanda yaptırrım göremezsem zaten gerek olmaz...ben perşembeyi bekleyemiyorum dayanamamkı meraktan
ayenen canım katılıyorum sana mıllletın nazarrı degıyo dılden dıle konusuluyooo eger hamıle kalırsak kalp atıslarını duyana kadar kımseye solemıyelım bende senın gıbı yapıcam soylemıcemmm
bugün idrar testi yapcam..o belli belirsiz ikinci çizgiyi görürsem kanda yaptırrım göremezsem zaten gerek olmaz...ben perşembeyi bekleyemiyorum dayanamamkı meraktan
sen bılırsın cnm zaten varsa bellı belırsız cıkar ıns cıkar kız bak yapınca hemen yaz ha merak ederız bız ::)bu aksam yapıcan dımı canım testı
ayenen canım katılıyorum sana mıllletın nazarrı degıyo dılden dıle konusuluyooo eger hamıle kalırsak kalp atıslarını duyana kadar kımseye solemıyelım bende senın gıbı yapıcam soylemıcemmm
yapıcam kesin bugün bi eve gideyimolumlu yada olumsuz heberdar ederim....keşke iyi haberler verebilsem
evet kalp atışı duyana kadar yok söylemek....eğer aynı şeyi yaşarsam kimse bilmediğinden atlatmak daha kolay olur..[yaa ben keseyi görüncee söyledim bi kaç kişiyee,, Rabbimm korur inşallah.. aileme söledim, 1 eltim var ona söledim bi kaç arkadaşa ... eşimin ailesi daha bilmiyoo... çünkü yıllık izne çıkıyoruzz perşembe günüü mecbur söylücem.. ama bende sizin gibi düşünüyordummm :))) 3 ayy bitene kadar sylemem diee .. ama aileme söylemeden duramadım napıyımm..... :))) ALLAHIN dediği olur arkadaşlarrr.. amaa güvendiklerinize söleyinn kendi aileniz mutlaka söyleyinn... eşimin ailesine izne gidince slediğimde tembihlicemm kimseye söylemeyin diyee... buda bi tedbirr.. AMA en büyük güçç duaaa.. RABBİMM bebeklerini kırusun.. benimkinide
evet kalp atışı duyana kadar yok söylemek....eğer aynı şeyi yaşarsam kimse bilmediğinden atlatmak daha kolay olur..[yaa ben keseyi görüncee söyledim bi kaç kişiyee,, Rabbimm korur inşallah.. aileme söledim, 1 eltim var ona söledim bi kaç arkadaşa ... eşimin ailesi daha bilmiyoo... çünkü yıllık izne çıkıyoruzz perşembe günüü mecbur söylücem.. ama bende sizin gibi düşünüyordummm :))) 3 ayy bitene kadar sylemem diee .. ama aileme söylemeden duramadım napıyımm..... :))) ALLAHIN dediği olur arkadaşlarrr.. amaa güvendiklerinize söleyinn kendi aileniz mutlaka söyleyinn... eşimin ailesine izne gidince slediğimde tembihlicemm kimseye söylemeyin diyee... buda bi tedbirr.. AMA en büyük güçç duaaa.. RABBİMM bebeklerini kırusun.. benimkinide
sonucunu nezman alacaksın canım
6 gün geçti 2 gün daha beklicem sonra sonra kanda baktırıcam inşallah gelmiştir bebegim ve size burdan yazarım hamileyiiiiiiiimmmm diye inşallahh sonucu merak ediyorum ya ey rabbim en kısa ve hayırlı zamanda bu mutlulugu yaşat bizlerede inşallah
nasıl yani 8 günde kanda belli oluyomu ???