Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

ne bilim bazı arkadaşlar iğneden 12 saat sonra ilişkiye girmişler iğne çatladığında sipermler orda olsun diye bende öyle denedim ama önümüzdeki ay kısmetse doktorun dediği zamanda ilişkiye gircem.hadi o saman sana başarılar inşallah en kısa zamanda çatlarda döllenir canım.

zaten iğneden önceki gece ilişki gerekiyor, spermler 48 saat yaşadığına göre, hiç bir vakit kaçmıyor sperm açısından :) yani özetle ilk gün ilişki, ikinci gün iğne, 3.gün ilişki ve 4.gün ilişki şeklinde :)

selam kızlar...kırmızıları bekliyorum yarın gelmesi gerek .umarım gecikmez klomenden dolayı

kızlar ben dün hastalanmam lazımdı olmadım bugün hala bişi yok az önce idrar testi yaptım tek çizgi sanki ikinci çizgiyi zorla görür gibiyim ama hayal gibi kan testi yapsam su anda kesin sonuc çıkarmı yoksa klomen içtim bu ay ondan adet günüm geçmiş olabilirmi

bana iğneyi yaptığım gün dahil 3 gün söyledi doktor.

deneyimli arkadaşlar birazdan yazar canım çok hayale kapılma , git test yaptır istersen , bazıları klomen geçiktiriyor diyordu ama , istersen evde tekrarla testleri , kan aldırıp boşuna kolu deldirme :) sen bilirsin

Son düzenleme:
iğnemi oldum geldim hadi hayırlısı bakalım. Rabbim hayırlısını versin inşallah.

slm arkadaşlar ben de çatlatma iğnemi 24 ağustosta vuruldum.hala kasık ağrılarım devam ediyor.ben 36.saatte ilişkide bulunamadım 60.saate denk geldi ilki.sizce bu şekilde gebe kalma ihtimalim var mı ve ne zaman test yapmalıyım?? bu arada pko hastasıyım
lütfen yardım edin.ilk denememdi.

Son düzenleme:
selam kızlar...kırmızıları bekliyorum yarın gelmesi gerek .umarım gecikmez klomenden dolayı

sanırım benim de bu ay olmayacak adet olacakmış gibi kasık ağrılarım başladı belkşde yarını beklemeden gelir kırmızılar kısmetse önümüzdeki ay inşallah gelir bebişlerimiz.. ya hayat adet olursam 3. günü doktora tekrar gideceğim büyük ihtimal yine klomen verecek ben klomen istemesem de aşılama yapın desem olurmu doktor beni dinler mi ya da 3. klomen denemesini mi yapar daha fazla beklemek istemiyorum yaaaa

Klomenle 5 haftalık hamileyim darısı tüm isteyenelin başına Rabbim kimseyi mahrum etmesin

allah tamamına erdirsin canım darısı bizlere inşallah klomenle ilk denemen de mi oldu bi de ne kadar süre bekledin bebek için inşallah bizde tez zaman da kavuşuruz bebişlerimize

canım senin yumurtlamada normalde sorun yoksa klomen içmezsin..ama aşılama önceside klomen de veriyolar belki doktor öyle bişey söyler...nasılsa klomeni 3. gün içeceksin doktora git onu sor klomenden önce aşılama istiyorum de seninde 2 klomen denemsiydi değilmi genelde 3 kez deniyolarmıs belki bir ay daha bekleyelim dicek.ama bende bidaki aya asılama isticem.

evet iki kez kullandım inşallah aşılama der gerçi onda olacağı kesin mi bilinmez kısmet. . ama artık dayanamıyorum hayat bir an önce olsun istiyorum

evet iki kez kullandım inşallah aşılama der gerçi onda olacağı kesin mi bilinmez kısmet. . ama artık dayanamıyorum hayat bir an önce olsun istiyorum

biliyorum canım bende aynı durumdayım beklemek istemiyorum artık...bir ay sonra aşılama isticem bende bu ay klomende içmicem.sonrasında aşılama isticem artık..bide böyle deneyelim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…