Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

çok saolun kızlar inanın şu an çok rahatladım cuma gününden beri kafayı yiycektim nerdeyse sigarayı bile bırakmıştım yeniden başladım stresten inşallah dediğiniz gibi bu ay benimle ve bizimledir bebişlerimiz....

hayır canım hiç hamile kalmadım kısmet olursa ilk olacak. olursa inşallah sağlıklı bi gebelik olsun

amin canım rabbım hepımıze saglılı sıhatlı elı ayagı duzgun hayırlı evlatlar nasıp etsın. cok heyecanlıyım varya anlatam ya doktorum persembe tekrar beklıyo ıns guzel buyurler de catlatma ıgnesı ıse yarar sızde yararmı arkadaslarrr

ccanım bence sen tekrar bırak sıgarayııı eger bebegın senınleyse ona zarar verırısın hıç bır anne evladına zarar vermek ıstemez dımı melegın senınledır ıns:):)

inşallah canım iğne çatlatır gerisi allaha kalmış onun ol demesiyle olur inşallah

ccanım bence sen tekrar bırak sıgarayııı eger bebegın senınleyse ona zarar verırısın hıç bır anne evladına zarar vermek ıstemez dımı melegın senınledır ıns:):)

benimle olduğunun haberini versin de meleğim bırakıcam inşallah....
rabbim bütün anne olmak isteyenlere annelik duygusunu tattırır inşallah...

aaaa gununumu gecıyorsun canım kac gun gectı ay ıns hamılesındırrr sende catlatma ıgnesımı vurulmustun:)

yok günüm daha gelmedi perşembe bat..ama ben bugün yaparım varsa çıkar daha öncede erkenden belli olmuştu.evet bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım canım.of bakalım oldumu bu ay pek umudum yok ama napalım beklemek zor geliyor yapıyımda testi umutlanmayım boşuna

canım neden ole dusunuyosun kaç gun var daha adetıne benımde ılk gebelıgım 2 haftalıkken cıkmıstı testte sok olmustumm esıme hamıleyım dedıgımde ne demıstı bukadar erken mı o bıle sasırmıstı:):):):)

erken döllenmeyyle erken belli oluyor ben bugün test yaptım ama negatif yarın bat günüm ama geç döllenme olmuş olabilir ...

canım hayat biraz şakacıdır görürsün akşam testi yapsın nasıl bağıracak sevinçten havalara uçaçak pozitifi görünce

erken döllenmeyyle erken belli oluyor ben bugün test yaptım ama negatif yarın bat günüm ama geç döllenme olmuş olabilir ...

inşallah canım battan önce yapılan testlerdeki negatife pak aldırmayın kızlar kırmızılar gelmeden umut bitmez inşallah gelemez olurlar bi 9 ay

hadi bakalım ilk müjde senden gelsin ayy heyecanlandım sonucu hemen yaz haaaa :116: güzel haberlerini bekliyoruzz

canım ya keşke güzel haber verebilsem..bende cok heycanlandım...bide hafta soonu yapacaktım yapamadım ya testi iyice gerildim...allahım bebişim benimle olur bu ay inşallah.....bak 2 gün sonra sende bana güzel haberi ver tamam mı

inşallah canım rabbim kısmet etmiştir bu ay o müjdeyi bi alsam söylemedik kimseyi bırakmayacağım tek gelsin bebişim mutluluktan artıkın uçarım herhal

3 gün var adete...evet varsa cıkar artık bugün...ama hiçbi belirti yok ondan olmadı gibi geliyor hayırlısı bakalım...olursa dünyalar benim olur

canım hayat biraz şakacıdır görürsün akşam testi yapsın nasıl bağıracak sevinçten havalara uçaçak pozitifi görünce

kız kelam ağzından bal damlıyo pozitifi göreyim çerçeveletip duvara asıcam hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…