- 31 Mart 2012
- 337
- 5
canım hoşgeldin aramızdasın bundan böyle.. diğer yumurtanın kiste dönüşmesi çatlayan yumurtanın döllenmeyeceği anlamına gelmez o döllenmese bile diğerleri büyümüşse onlardan geç döllenme olur. kist büyük bi engel değil. inşallah bebişin seninledir.
merhaba canım hos geldın benım doktorum bana demıstı belkı yumurtaların bırden cok buyur kıst olabılır ama bunlar dollenmeye engel degıl onlar cıkolata kıstı oluyo adetle gıdıyo ama hamıle kaldıysan ılacla gıdıyo doktorum ole demıstıı bence cok kafana takma hatta sevınmem lazımkı fazla yumurtan olmus dolllenme sansın fazla ıns hepımız bebeklerımıze kavusuruz:)
hayır canım hiç hamile kalmadım kısmet olursa ilk olacak. olursa inşallah sağlıklı bi gebelik olsun
hayır canım hiç hamile kalmadım kısmet olursa ilk olacak. olursa inşallah sağlıklı bi gebelik olsun
çok saolun kızlar inanın şu an çok rahatladım cuma gününden beri kafayı yiycektim nerdeyse sigarayı bile bırakmıştım yeniden başladım stresten inşallah dediğiniz gibi bu ay benimle ve bizimledir bebişlerimiz....
kociş test almış akşam yapcam
amin canım rabbım hepımıze saglılı sıhatlı elı ayagı duzgun hayırlı evlatlar nasıp etsın. cok heyecanlıyım varya anlatam ya doktorum persembe tekrar beklıyo ıns guzel buyurler de catlatma ıgnesı ıse yarar sızde yararmı arkadaslarrr
ccanım bence sen tekrar bırak sıgarayııı eger bebegın senınleyse ona zarar verırısın hıç bır anne evladına zarar vermek ıstemez dımı melegın senınledır ıns:):)
aaaa gununumu gecıyorsun canım kac gun gectı ay ıns hamılesındırrr sende catlatma ıgnesımı vurulmustun:)
kociş test almış akşam yapcam
yok günüm daha gelmedi perşembe bat..ama ben bugün yaparım varsa çıkar daha öncede erkenden belli olmuştu.evet bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım canım.of bakalım oldumu bu ay pek umudum yok ama napalım beklemek zor geliyor yapıyımda testi umutlanmayım boşuna
canım neden ole dusunuyosun kaç gun var daha adetıne benımde ılk gebelıgım 2 haftalıkken cıkmıstı testte sok olmustumm esıme hamıleyım dedıgımde ne demıstı bukadar erken mı o bıle sasırmıstı:):):):)
canım neden ole dusunuyosun kaç gun var daha adetıne benımde ılk gebelıgım 2 haftalıkken cıkmıstı testte sok olmustumm esıme hamıleyım dedıgımde ne demıstı bukadar erken mı o bıle sasırmıstı:):):):)
erken döllenmeyyle erken belli oluyor ben bugün test yaptım ama negatif yarın bat günüm ama geç döllenme olmuş olabilir ...
canım hayat biraz şakacıdır görürsün akşam testi yapsın nasıl bağıracak sevinçten havalara uçaçak pozitifi görünce
erken döllenmeyyle erken belli oluyor ben bugün test yaptım ama negatif yarın bat günüm ama geç döllenme olmuş olabilir ...
hadi bakalım ilk müjde senden gelsin ayy heyecanlandım sonucu hemen yaz haaaa :116: güzel haberlerini bekliyoruzz
canım ya keşke güzel haber verebilsem..bende cok heycanlandım...bide hafta soonu yapacaktım yapamadım ya testi iyice gerildim...allahım bebişim benimle olur bu ay inşallah.....bak 2 gün sonra sende bana güzel haberi ver tamam mı
ay inş canım ya eşlerimzin de o duyguyu yasamk nasıp olsun yaa benımkı persembeyı ıple cekıyo bakalımmm
canım hayat biraz şakacıdır görürsün akşam testi yapsın nasıl bağıracak sevinçten havalara uçaçak pozitifi görünce