Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

çatlatma iğnesinden sonra 12.günüm ve sonucumu aldım 1.2 yani negatif :KK50: :KK50: :KK50: :KK50: :KK50: :KK50:
niye böyle oldu yaaa dr dediği herşeyide yapmıştım oysa neden olmadıııııı çokkkk kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım yapcak bişey yok bende adet oluyorum galiba kahverengi akıntılar gelmeye başladı eşim çok hevesliydi bu ay napim vardır herşeyde bi hayır umutlarımız önümüzdeki aya

çatlatma iğnesinden sonra 12.günüm ve sonucumu aldım 1.2 yani negatif :KK50: :KK50: :KK50: :KK50: :KK50: :KK50:
niye böyle oldu yaaa dr dediği herşeyide yapmıştım oysa neden olmadıııııı çokkkk kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım hayır lısı buymuş üzme kendini inşallah bidahaki sefere olur inşallah

aradığım topiği buldum sonunda!

ben de bir dahaki ay klomene başlıyorum. pko sorunum var. 6 aydır yumurtlayamıyorum ve bebek çalışmaları sonuç vermedi.
hormon testlerim yapıldı, hsg çekilecek. eşimin sperm testi temiz.
beklemedeyim. bana umut verin :KK43:

birşey soracağım. ben pko olduğumdan hiç adet olamıyorum. klomen içince eğer bebek tutmazsa o ay adet oluyor muyum? yani adet söktürücü özelliği taşıyor mu?

Slm kizlar ben geldim benim bugun adet olmam gerekiyordu olmadim olcak gibide de gorunmuyor goguslerimde asiri bir agri var dun test yaptim tek cizgi cikti ama hastalanmadigima gore insallah hamileyimdir cok heyecanliyim ne zaman test yapmaliyim sizce bi daha

günaydın kızlar

bende bu ayda umut yok.testte koca bir tek çizgi çıktı bata 3 gün var ama olsaydı belli olurdu zaten....önümüzdeki aya inşallah.umut etmekten başka yapabileceğim bişiş yok....
kelaaaaaaaaammmmm hadi sen ver bu ay güzel haberi

hayatcımm pozitiff olman çokk hoşumaa gitti biliyo musun... sen yaradana sığınn o boşş bırakmayacakk... bi daha ki aya bomba gibi gir bu ay olacak dee olmaması için bi sebep yok deee bölee motive et kendini oldumu...

Slm kizlar ben geldim benim bugun adet olmam gerekiyordu olmadim olcak gibide de gorunmuyor goguslerimde asiri bir agri var dun test yaptim tek cizgi cikti ama hastalanmadigima gore insallah hamileyimdir cok heyecanliyim ne zaman test yapmaliyim sizce bi daha

canım inşallah hamilesindir bence kan testi yapabilirsin onda kesin çıkar onu yapmasanda 3-4 gün sonra testi tekrarla inşallah pozitifi görürsün

üzülmeyin demek bi işe yaramaz biliyorum 3yıllık evliyim bende klomenle tedavi oluyorum bende bekliyorum adet günümü insallah olur ama umudum yok hayat cok zor bazen ağlıyuorum bazen isyan etmek geliyor içimden alıstım artık insallah herkesin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evladı olur

kızlar benden kahverengi akıntılar gelmeye başladı sanırım adet oluyorum bende bu ayda olmadı gebelik testinin sonucunu merak etmeme gerek kalmadı napim hayırlısı böyleymiş üzüldüm ama yapcakda bişey yok

canım yapcak bişey yok bende adet oluyorum galiba kahverengi akıntılar gelmeye başladı eşim çok hevesliydi bu ay napim vardır herşeyde bi hayır umutlarımız önümüzdeki aya

canım hayır lısı buymuş üzme kendini inşallah bidahaki sefere olur inşallah

canım inşallah önümüzde ki ay bebeğin gelir sana:emir_bebek::emir_bebek:

arkdaşlar sizler gibi bende çok üzgünüm ama yapacak bişey yok demekki hakkımızda hayırlsı böyleymiş.zaten belim ağrımaya başladı hala olmadım ama.hayata da dediğim gibi çıkmayan candan ümit kesilmezmiş kırmızı görene kadar ufakta olsa bi umudumuz var.hasta olursakda umudumuz eylül ayı diyeceğiz.allah elbet vakti zamanı gelince isteğimize cevap verir inşallah...buda bir sınav bunu unutmamak lazım..

kızlar benden kahverengi akıntılar gelmeye başladı sanırım adet oluyorum bende bu ayda olmadı gebelik testinin sonucunu merak etmeme gerek kalmadı napim hayırlısı böyleymiş üzüldüm ama yapcakda bişey yok

canım o kahve rengi akıntı yerleşme kanamasıda olabilir biliyosun dimi? inşallah öyledir ve bize bi süpriz yaparsın canım :KK54:

hayatcımm pozitiff olman çokk hoşumaa gitti biliyo musun... sen yaradana sığınn o boşş bırakmayacakk... bi daha ki aya bomba gibi gir bu ay olacak dee olmaması için bi sebep yok deee bölee motive et kendini oldumu...

canım inşallah olucak inat ettim 2012 bitmeden hamile kalıcam:KK52::KK52::KK52: inşallah allahın izniyle....umut etmekten başka çare yok.sen nasılsın bakalım nartenem

kızlar bide bişe sorayımda içimde kalmasın çatlatma iğnemi olalı 12.günüm kan tahlili 1.2 negatif biliyosunuz.sizce bu saatten sonra pozitife dönme ihtimali olabilirmi yanidüşük çıkıpta sonradan yükseldiğini duydunuzmu hiç.cevaplarınızı bekliyorum benimkide bi umut işte..

canım o kahve rengi akıntı yerleşme kanamasıda olabilir biliyosun dimi? inşallah öyledir ve bize bi süpriz yaparsın canım :KK54:

canım yok kırmızılarda gelmeye başladı sen bidahaki ay gene klomen çatlatma iğnesimi deniyecen benim doktorum aşılamaya geçicez dedi ama bi yandanda düşünüyorum 1 ay falan aramı versem diye

canım yok kırmızılarda gelmeye başladı sen bidahaki ay gene klomen çatlatma iğnesimi deniyecen benim doktorum aşılamaya geçicez dedi ama bi yandanda düşünüyorum 1 ay falan aramı versem diye

eğer endometrium kaviten az değilse bi daha deneye bilirsin benim 7mm gerçi bu kaçıncı klomen kullanışın bilemiyorum benim 2. kırmızılar gelirse eylül 3. olacak dr 4 kez deneyebiliriz demişti en fazla.eğer kafan iyice bulanıksa biraz aravermeni tavsiye ederim çünkü bo konuda moral çok önemli.

canım inşallah hamilesindir bence kan testi yapabilirsin onda kesin çıkar onu yapmasanda 3-4 gün sonra testi tekrarla inşallah pozitifi görürsün

İnsallah canim uyku tutmuyor artik beni sabah oldu hala gelmedi kirmizilar bugun saglik ocagina gidip kan testi yaptiracagim ordada sonuc yarina veriliyor nasil sabredeceksem....

kızlar merhaba ben pco luyum bu ay ılk defa klomen kullandım ayroıca duphaston kullanıorum .dr gıttım ıkı tane yumurtam olusmus ve 2 gun arayla catlıycaklar dedı ılıskı onerdı .bende ılıskıye bol bol gırdım aradan bı haftamı ne gectı ben baya ateslendım ama derecede gorunmuyor nese gecen pazar hastalanmam gerekıodu olmadım pzt test yaptım negatıf bu 4-5 gundur ates olcuorum sabah 36,2 36,3 cıkıo hamıle olmama ımkan yok sanırım belım agrıo zaten adet belırtılerı yasıorum bugun ıtıbarıyle tam 3 gun gectı .bana dr bu ay kullanmam ıcın bısey vermedı kendım klomen alsammı hastalandıgımda .bıde neden tutmadı anlamadım catladı yumurtalar sıvımı kontrol ettım sureklı batma oldu 10 gun boyunca üzgunum :KK43:

evet canım ben de kullanıyorum. bundan önce bir kez daha kullanmıştım ama günde 1 adet alarak 5 gün... bu kez günde 2 adet 5 gün şeklinde içtim, dün kontrole gittim 3 yumurtam varmış, bir tanesi 20 mm olmuş ama diğerleri küçükmüş, yarın tekrar gideceğim kısmetse bakıp iğne olma zamanımı söyleyecek. hocanı ara öyle kullan canım o zaman sen de.

deryafcım bende başladım klomene doktorada gidicem inşallah... bakalım rabbim hayırlı sonuçlar versin bize bu ay.. maşallah senin yumurtalar güzel gelişmiş darısı çatlayıp döllenmelerine olsun canımcım... :KK16:

deryafcım bende başladım klomene doktorada gidicem inşallah... bakalım rabbim hayırlı sonuçlar versin bize bu ay.. maşallah senin yumurtalar güzel gelişmiş darısı çatlayıp döllenmelerine olsun canımcım... :KK16:

inşallah canım inşallah. bugün gittim işte bakalım iğne verdi 12 de iğne olmam gerek. ben de biraz çatlama sorunu var kolay çatlamıyor inşallah çatlar hayırlısıyla. müjdemiz gecikmeden gelsin bize Rabbimin izni ile...

kızlar merhaba ben pco luyum bu ay ılk defa klomen kullandım ayroıca duphaston kullanıorum .dr gıttım ıkı tane yumurtam olusmus ve 2 gun arayla catlıycaklar dedı ılıskı onerdı .bende ılıskıye bol bol gırdım aradan bı haftamı ne gectı ben baya ateslendım ama derecede gorunmuyor nese gecen pazar hastalanmam gerekıodu olmadım pzt test yaptım negatıf bu 4-5 gundur ates olcuorum sabah 36,2 36,3 cıkıo hamıle olmama ımkan yok sanırım belım agrıo zaten adet belırtılerı yasıorum bugun ıtıbarıyle tam 3 gun gectı .bana dr bu ay kullanmam ıcın bısey vermedı kendım klomen alsammı hastalandıgımda .bıde neden tutmadı anlamadım catladı yumurtalar sıvımı kontrol ettım sureklı batma oldu 10 gun boyunca üzgunum :KK43:

rose esmer öncelikle şunu söylemek isterim ki, herşey tam olsa bile kalamama durumu hep vardır. illa bir rahatsızlık olması bile gerekmez. vakit meselesi. bol dua ve inançla bebeğine kavuşmanı dilerim. ayrıca şu anda hamile bile olabilirsin hemen çıkmaz idrarda, çıkanlar da var ama en iyisi kan tahlili. bence yarın sabah hala adet olmadı isen kan tahlili yaptır, derim şahsen :)

inşallah canım inşallah. bugün gittim işte bakalım iğne verdi 12 de iğne olmam gerek. ben de biraz çatlama sorunu var kolay çatlamıyor inşallah çatlar hayırlısıyla. müjdemiz gecikmeden gelsin bize Rabbimin izni ile...

canım iğneden kaç saat sonra ilişki dedi?bana doktor 36 saat sonra ilişkiler başlasın dedi ama ben erken falan çatlar diye 12 saat,36 saat ve ertesi gün değil ondan sonraki gün oldu yani sanırım çok yoğun çalışmadık.4 gün sonra doktora gittiğimde yumurta çatlamış dedi saten bir tane vardı diğerleri küçüktü sanırım şansım az ama inşallah o samanlarda tutmuştur.

canım iğneden kaç saat sonra ilişki dedi?bana doktor 36 saat sonra ilişkiler başlasın dedi ama ben erken falan çatlar diye 12 saat,36 saat ve ertesi gün değil ondan sonraki gün oldu yani sanırım çok yoğun çalışmadık.4 gün sonra doktora gittiğimde yumurta çatlamış dedi saten bir tane vardı diğerleri küçüktü sanırım şansım az ama inşallah o samanlarda tutmuştur.

canım hesapladı işte yaklaşık 35-36 saate denk geliyor, çok sık ilişki de iyi değil biliyorsun dr.unun önerilerinden çıkma bence. mesela iğne olan gün asla ilişki yok, 36 saat sonra ilişki, ertesi gece tekrar ilişki. çünkü spermler yeterli olgunluğa erişmiyor... inşallah tutmuştur arkadaşım hayırlısıyla... benim de iğnem 12 de, birazdan çıkcam bakalım. iğne de kolay bulunmuyor, hep sipariş vermem gerekiyor eczaneye Allah tan çabuk getirtiyorlar sağolsunlar.

X