Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun canim artik ama 3 gun dayanabilicek misinCanim test yaptim yine silim cizgi cikti adetimede 3 gun var bakalim artik gunumun gecmesini yada kan testine gidicem
Insallah canim baktin mi teste varmi biseyler ya sen adet oncesi yapmismiydin testHayirlisi olsun canim artik ama 3 gun dayanabilicek misin
Canim goguslerimde aci sanci var benim hafif bulanti gibi birde kasik agrisi canim buarada kan testi yaptrdim dyanamayip sonucum 19 kusur cikti doktor cok yeni dha 2 gun snra tekrar bakalim dedi yukseliyomu diye senin kacti kan sonucun canimHa bu arada hic belirtin var mi benim bazi belirtiler vardi
Hadi hayirlisi cnm belli ki cok yeni daha benim 289 cikmisti her iki gunde iki katina cikiyor deger eger kimyasal yada dis gebelikse artmiyor ondan hormonun artmasi cok onemli canim hadi gozun aydinCanim goguslerimde aci sanci var benim hafif bulanti gibi birde kasik agrisi canim buarada kan testi yaptrdim dyanamayip sonucum 19 kusur cikti doktor cok yeni dha 2 gun snra tekrar bakalim dedi yukseliyomu diye senin kacti kan sonucun canim
Canim zaten gecen ay kimyasal gexirmistim ya bn ordan biliyorum doktrda dedi 2 gun snra bidha yaptr dedi atmasi grrkiyo insallah bklimHadi hayirlisi cnm belli ki cok yeni daha benim 289 cikmisti her iki gunde iki katina cikiyor deger eger kimyasal yada dis gebelikse artmiyor ondan hormonun artmasi cok onemli canim hadi gozun aydin
Artar insallah canim icini ferah tut sen hadi iui hsberini bekliyorumCanim zaten gecen ay kimyasal gexirmistim ya bn ordan biliyorum doktrda dedi 2 gun snra bidha yaptr dedi atmasi grrkiyo insallah bklim
Pek aklima getrmemeye calisyorum canim ustune dusmemeye calisyorum sakinan goze cop batar hesabi pazartesi vercem bidha kan insallah artmis olurArtar insallah canim icini ferah tut sen hadi iui hsberini bekliyorum
Olur olur insallah bu ay olmazsa bi dahakine olur kimyasal hamilelik yasayamayan hatta yumurtasi olmayan insanlarin bile oluyor tedaviyle umudunu kesme hadi bakalim pazartesi yazarsin sonucuPek aklima getrmemeye calisyorum canim ustune dusmemeye calisyorum sakinan goze cop batar hesabi pazartesi vercem bidha kan insallah artmis olur
Tamma canim insallahOlur olur insallah bu ay olmazsa bi dahakine olur kimyasal hamilelik yasayamayan hatta yumurtasi olmayan insanlarin bile oluyor tedaviyle umudunu kesme hadi bakalim pazartesi yazarsin sonucu
Haberler iyidir insallahTamma canim insallah
Insllah allah isteyen herkese nasip etsinArkadaşlar ben bugun catlatma iğnesi vuruldum.inşallah iyi sonuc alirim
Iyigunler yaptiginiz idrar testi eczanede 3 tl ye satilan testlerden mi farkli bir tset mi.bende 28 kasimda catlatma ignesi oldum bekliyorum ama hergun internette bana uygun birseyler ariyorum.cok sabirsizlaniyorum.benim bugun 11.gunum igne vurulrliCanlarim Mrabalar Ben Geldim ve benim kan sonuclarim ilk yaptrdigimda 19.70 cikti snra iki gun sonra 107.99 cikti 6 gun snra yani bugun yaptrdim yine 1600 vikti sonucum kizlar annmlerde ikiz olabilir dediler adetim dha 7 gun gecti 13 unde catlatma ignemi olmustum bi hele beni aydinlatin olabilirmiki 12 sinde kendi doktoruma gidicem
E yumurtan olusmustu senin acaba. Benim mesala iki tane 18mm yumurtam var doktorum ikiz ihtimali var dedi.cok isterim olmasiniIyigunler yaptiginiz idrar testi eczanede 3 tl ye satilan testlerden mi farkli bir tset mi.bende 28 kasimda catlatma ignesi oldum bekliyorum ama hergun internette bana uygun birseyler ariyorum.cok sabirsizlaniyorum.benim bugun 11.gunum igne vurulrli
Iyigunler yaptiginiz idrar testi eczanede 3 tl ye satilan testlerden mi farkli bir tset mi.bende 28 kasimda catlatma ignesi oldum bekliyorum ama hergun internette bana uygun birseyler ariyorum.cok sabirsizlaniyorum.benim bugun 11.gunum igne vurulrli
Kactan
E yumurtan olusmustu senin acaba. Benim mesala iki tane 18mm yumurtam var doktorum ikiz ihtimali var dedi.cok isterim olmasini