- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
- Konu Sahibi limonkabugsu
aaaaa mukemmelllll bak ben dedim dedim oldu gördün mü içime doğdu kızbugn sabsah silik göründü ikinci çizgi cenım :)))
![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa mukemmelllll bak ben dedim dedim oldu gördün mü içime doğdu kızbugn sabsah silik göründü ikinci çizgi cenım :)))
H.sonu çok yorucu olsa da güzel geçti akrabalarımla sohbet ettik vakit geçirdik. Teyzem dedi sana bi değişiklik gelmiş daha güzel geldin gözüme gözlerin parlıyor sanki hamilesin bence dedi test varmış onda yap dedi de ben yapmadım olsa bile çıkmaz daha çok var diyeMrb cnm evet kac gindur bir turlu denk gelmedik. Cnm sabah girdim ciktim geri yattim oazara filan gittik ancak musait oldum. Canim icini döküp dusuncelerini soylemene sevindim en azindan bilsin pis heriffbende saclari soracaktim gule gule uzat canim. Dedigine katılıyorum stresten gelmedi belkide. Annecigi gorunce stresin gecer gider cnm rahatlarsin ne guzel olmus cnm.... baska ne var ne yok cnm
burdayım canımcımm :))
Insallah guzell anneH.sonu çok yorucu olsa da güzel geçti akrabalarımla sohbet ettik vakit geçirdik. Teyzem dedi sana bi değişiklik gelmiş daha güzel geldin gözüme gözlerin parlıyor sanki hamilesin bence dedi test varmış onda yap dedi de ben yapmadım olsa bile çıkmaz daha çok var diye![]()
Bugun gitmixekmisin canim ay nasil cakisiyisun ben calisamazdim heralde kelebek gibi olurdum calisirdim yada ne derlese yapardimburdayım canımcımm :))
Canim bize butunnnn belirtilerini yazarmisinnnişten basımı kaldıramıorm canam bi iki gün daha bekleyyim doktra gitcem öletüeste kesinlesir bakalm
Günümü bekliycem canım şimdilik düşüncem öyle yani bakalım ama dayanabilir miyimInsallah guzell anne.ne zaman yapacaksın canim testi
Biz dememişmiydik senden umutluyuz diye kız bak nasıl çıktıBugun gitmixekmisin canim ay nasil cakisiyisun ben calisamazdim heralde kelebek gibi olurdum calisirdim yada ne derlese yapardimsenle konuşunca icim kipirdiyo
yükleme basarili
![]()
Evet canimmm hihh bildik isteee ohhh ne guzelll . Insallah bizede cikar mucizeeBiz dememişmiydik senden umutluyuz diye kız bak nasıl çıktı![]()
Birlikte yapalimmiGünümü bekliycem canım şimdilik düşüncem öyle yani bakalım ama dayanabilir miyimsonra negatif çıkıyo üzülüyorum
ne zaman yapıcan senBirlikte yapalimmi![]()
Hehehhee hemen kanina girdim demi 15 bat 15inde yapcamne zaman yapıcan sen![]()
Surat asma.anne olcaksin sen isim flaan dusun guzel hayakler kur bakiyimmmbelirti var siddetli karın ağrısı(((((((((
canım ama kesin değil ki.. karnım ağrıoSurat asma.anne olcaksin sen isim flaan dusun guzel hayakler kur bakiyimmm.
Canim ikinci cizgiyi gördün cok şükür. Karin agrisida kese olusuyo ondandir. Annesinin akrnina yerleşiyorcanım ama kesin değil ki.. karnım ağrıo
titiz hatun yaa hemen kaçıyosun süpürgene binipBen çıkıyorum kizlar yine gelirim temizliğe kaldigim yerden devam :)