klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

bence de yaa şu ellerim bi dursa :KK69::KK54::eek:ama bende 15'i sabahı yapıyım diyorum canım eğer olmazsam. erken yapınca sonra hem üzülüyosun hem umutlanıyosun belki erken die çıkmamıştır diyosun gerek yok yani
aynen canım adetin 5 gün geçsin dedi doktor bana haklıymıs valla bos yere stres yapıoz üzülüoz

Kizlar 5 gn once asilama yptrdm. Ve kasigim hafif agrio sdce. Ama bnm tek yumurtam buyumustu klomen ile :( pk umud yok icmde.herksn bikac tane buyuo ngzl.

Kizlar sizde kanama fln oldumu. Bazilarinda olmus. Hngisi normal bilemedim... birde crinone jel kullniormsnz .

Kizlar 5 gn once asilama yptrdm. Ve kasigim hafif agrio sdce. Ama bnm tek yumurtam buyumustu klomen ile :KK43: pk umud yok icmde.herksn bikac tane buyuo ngzl.
Aslında sayısı çok önemli değil kendisinin de dediği gibi limonkabugsu limonkabugsu arkadaşımız 1 yumurtayla hamile kaldı şans yani bu işler negatif düşünme en önemli olan pozitif düşünmek

Kızlar iğneden sonraki 10. günüm bugün dayanamadım kan testi yaptırdım hcg 2.95 çıktı yani o da negatiff çok Üzgünüm ya :( :(

Bna 12 gun snra yap ddi. Haftaya bugun test ypicam.cokda kndmi umitlndrmk istmyrm ama gogusuclrm asiri hasslsti. Dokndgmda sizliyor. Szdede oluyormu.

Back