- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
- Konu Sahibi limonkabugsu
GÜNAYDIN CANLARIMMMM
Dün içimi döktüm kinimi kustum patrona her zaman ki gibi hatalarını kabul etmedi ama ben sölyceğimi söledim iş arıyorum çıkıcam dedim saçmalama söyle böyle ikna yoluna gitti ben kararımdan dönmedim tabi ki iş bulunca çıkıcam dedim kendisi belki blöf yaptığımı düşünebilir ama iş bulunca çıkıcam inşallah çok kafamı kızdırırsa hemen alır çantamı çıkar giderim..bugün mesaiden sonra şehir dışına gidiyoruz annem babam ve eşim benim akrabalarımın otrduğu şehire orda kafamı dağıtcam ohh dünde saçlarımı kestirdim arınıyorummm![KK28 :KK28: :KK28:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk28.gif)
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
![KK59 :KK59: :KK59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Dün içimi döktüm kinimi kustum patrona her zaman ki gibi hatalarını kabul etmedi ama ben sölyceğimi söledim iş arıyorum çıkıcam dedim saçmalama söyle böyle ikna yoluna gitti ben kararımdan dönmedim tabi ki iş bulunca çıkıcam dedim kendisi belki blöf yaptığımı düşünebilir ama iş bulunca çıkıcam inşallah çok kafamı kızdırırsa hemen alır çantamı çıkar giderim..bugün mesaiden sonra şehir dışına gidiyoruz annem babam ve eşim benim akrabalarımın otrduğu şehire orda kafamı dağıtcam ohh dünde saçlarımı kestirdim arınıyorummm
![KK28 :KK28: :KK28:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk28.gif)
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
![KK59 :KK59: :KK59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)