klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Kızlar iğneden sonraki 10. günüm bugün dayanamadım kan testi yaptırdım hcg 2.95 çıktı yani o da negatiff çok Üzgünüm ya :KK43: :KK43:
Bence kendini hemen üzme canım değerin evet pozitif değil ama tam olarak negatif de değil bu oranda artan çok duydum ben ama iğnenin de oranı olabilir bu içerdiği hormondan dolayı.. Biraz bekle bence üzme kendini ama çok da umutlandırma inşallah hamilesindir

Bence kendini hemen üzme canım değerin evet pozitif değil ama tam olarak negatif de değil bu oranda artan çok duydum ben ama iğnenin de oranı olabilir bu içerdiği hormondan dolayı.. Biraz bekle bence üzme kendini ama çok da umutlandırma inşallah hamilesindir
Bnde cok duydum.10.gun test ypip ngtf cikip 14.gn poztfi goren. Umarim onlrdn bri olursn.

u-mutlu lale u-mutlu lale cigimmm ancak gelebildim simdi ben takvimime baktimda ben yanlis hesaplamisim bat tarihim ayin 13 14 ude olabilir 15i 31. Gun oluyor adet dongusunde acaba dahami erken test yapsamki diye dusundum. Takvim prog yuklu telimde ona gore hesap 15i ama kafam cok karisti yaaa. Karnimda agriyor pisss adet gelmezz insallah.

Sağolun kızlar beni rahatlattiginiz için ne kadr uzuldugumu anlatamam gerçi sizden iyi kimse anlayamaz beni inş hepimiz güzel haberler alırız o kadr umutluydum ki bu ay resmen göçtüm :KK43:
Sen yine de hareketlerine dikkat et canım ağır kaldırma fazla yorma kendini eğer varsa ve tutunmaya çalışıyosa yardımcı ol bebeğine

u-mutlu lale u-mutlu lale cigimmm ancak gelebildim simdi ben takvimime baktimda ben yanlis hesaplamisim bat tarihim ayin 13 14 ude olabilir 15i 31. Gun oluyor adet dongusunde acaba dahami erken test yapsamki diye dusundum. Takvim prog yuklu telimde ona gore hesap 15i ama kafam cok karisti yaaa. Karnimda agriyor pisss adet gelmezz insallah.
Karın ağrısı için erken değil mi canım daha gün var aslında adete.. Benimde kasığımda bi ağrı var hastalancam gibi ama sanmam yani şuan erken

Karın ağrısı için erken değil mi canım daha gün var aslında adete.. Benimde kasığımda bi ağrı var hastalancam gibi ama sanmam yani şuan erken
Aynen cnim adet sancisi gibi bi karin agrisi :(. Sıkıldım artik heee :KK53: . Insa hastalanmayiz :KK12::KK12:

Selam kızlar bende 31 inde oldum catlatma iğnesini. 2 gün önce doktora gittim yumurtlama olayı gercekleşmiş suan bunu tamam lıycak tek şey bebek dedi umarım bu ay olcak :/

Selam kızlar bende 31 inde oldum catlatma iğnesini. 2 gün önce doktora gittim yumurtlama olayı gercekleşmiş suan bunu tamam lıycak tek şey bebek dedi umarım bu ay olcak :/
Insallah olur canim hosgeldin... ben dusuk yaptim bebegim olmusmus ama dustu hayrlsi ama bakalim ileriki aylarda tedaviye dewam.. umarim guzel haberler verirsin bize :) merkla bekliirumm :)

Back