klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Amaaaann nasılsa hic gitmiyo kilolarrrr :KK70: . Bitter cikolata sperm sayisini artiriyimus bu ara ona taktim adama çikolata tepiyorum yeter diyo sus da ye diyorum :-) ne kadar cok sperm o kadar cok sanss :KK71:. :KK8::KK8::KK8:
Hahahhahhahhaaa :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
bende keçiboynzu pekmezi süt tahin ceviz muz bide kuru incir koyuyorum içine blenddrla ezip karstırıorm onu içiriom kendimde içiom incirde yumurtalıklara faydalıya ;)

Ben pekmezi hic sevmem tuylerim diken diken oluyo okula giderken babam zorla icirirrdi :KK12: . Bazilarida folic asit yerine pekmez iciyomus:KK64:. Benimde folic asit var evde baslasammiki kzulkr sencee:KK19:

Canım

Bu ay ilk kez klomen + ovitrelle kullandım ama bu pozitif sonucu doğru diilmis ki forumlarda öyle okudum ilacın etkisiyle ıgneden sonra 10 gün faln pozitif sonuç cikiyormus ben de bunu öğrenince çok üzüldüm gerçek olmasını çok isterdim. .zaten adetime nerdeyse 10 gün var çıkması imkânsızdı benim sabirsizligim işte :KK43:
İğneden sonra k i 14. gün test yapmak gerekiyor ondan önce yapılan testler sizinde dediğiniz gibi için de bhcg hormonu barındırıyor ve yanıltıcı olabiliyor malesef

selam kızlar ne zamandır topic de kalamıyorum doğru düzgün muhabbetinizden uzak kalıyorum ama işle ilgili ciddi sıkıntılarım var akşam patronla konuşucam problemleri dile getiricem büyük ihtimalle de işten ayrılıcam..moralim çok bozuk anlayacağınız.. Bu aralar yorgunluktan yoğunluktan bi :KK49::KK49:da olmadı bu ay ordan da kestim ümidimi moralim yerlerde:KK43::KK42::KK42:

buralarda mısınız kızlar hani eskiden msn vardı onda titretme vardı ya bazen onu yapasım geliyor he diyorum burda da olsa yapardım:KK70:

selam kızlar ne zamandır topic de kalamıyorum doğru düzgün muhabbetinizden uzak kalıyorum ama işle ilgili ciddi sıkıntılarım var akşam patronla konuşucam problemleri dile getiricem büyük ihtimalle de işten ayrılıcam..moralim çok bozuk anlayacağınız.. Bu aralar yorgunluktan yoğunluktan bi :KK49::KK49:da olmadı bu ay ordan da kestim ümidimi moralim yerlerde:KK43::KK42::KK42:
Canim yaa hemenn ani karar verme donem donem oluyor is yerinde böyle tatsizliklar. Insallah patronla konuşunca halledersin canim. :KK49::KK49::KK49: Bu konudada umit kesmek yok kirmizi gelirse o zaman düşünürüz En Büyük KK.

Bat yaklastikca herkste bi moral bozuklugu gerginlik korku heyecan umut ve umutsuzluk birbirine karışıyor :KK51:. Hepimiz hayirli bizi mutlu edecek sonuclar alalim insallahhh:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK54:

Ben 14.günümü bekleyemedim canlarım iğne yapablmek için malesef ki lekeleke adet olmaya basladım... :KK42::KK42:tutamadım yawrucumu içimde tututunamadı gitti:cry::cry: inşallah sizden iyi haberler gelir seviniriz.

Ben 14.günümü bekleyemedim canlarım iğne yapablmek için malesef ki lekeleke adet olmaya basladım... :KK42::KK42:tutamadım yawrucumu içimde tututunamadı gitti:cry::cry: inşallah sizden iyi haberler gelir seviniriz.
:cry: Ne diyecegimi bilemedim cok sadirdim senden emindim nerdeyse. Hayırlısı olsun cnm inşallah bu ay olur napalim devam calismaya:110:

Canim sakin üzülme. 3.gun tekrar gidersin yeniden başlar tedaviye cok sukur sorunun yik en azindan gununde adet oldun ya gecikseydi umutlansaydin o daha kotu canim. Uzulmuyiruz yeni seyler araştırıyoruz canim tamam miii.

Back