klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Kızlar en son mayısın 4 ünde adet oldum 18 çatlama iğnesi ve 1 inde kanda negatif 5 gün sonra yine negatif ama su an hala adet olamadım hiç bir belirtimde yok kontrolde doktor kistte yok demişti sizce neden adet olmadım ben :110:

Kızlar en son mayısın 4 ünde adet oldum 18 çatlama iğnesi ve 1 inde kanda negatif 5 gün sonra yine negatif ama su an hala adet olamadım hiç bir belirtimde yok kontrolde doktor kistte yok demişti sizce neden adet olmadım ben :110:
Canim bazen gecikme olabiliyo benim de 19 gun gecmisti ama gebelik yoktu

kızlar çatlatma iğnesi sonrası 7 günüm bugün. Doktorun söylediği düzenli birlikteliği hem ramazan olması hemde benim rahatsızlığımdan dolayı pekte değerlendiremedik doğrusu:eek:. Bi kaç gündür sağ kasığımda batma oluyo ara ara gelen. Rahatsızlığımdan dolayımı bilmem ateşim yüksek hala,başımı koyduğum yere uyuyacağım nerdeyse,sürekli yorgun hissediyorum kendimi. Adet olursan gel demişti doktor gitmeyi düşünmüyorum eylül ayına kadar çünkü hem ramazanlık bayram, bayram sonrası şehir dışına gidiyoruz,dönüşte de taşınma telaşımız olacak:confused:. Bu süreçte başka şeylerle kafam meşgul olacağı için hormonlarımda belki düzene biner.:halay:

Back