- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Canım leke leke dedin ya nasıl bişey belki yerleşme filandır umutlandırmayayım da yani merak ettim.. Eğer değilse de bende burdayım canım gül gibi geçinip gideriz napak kederBen 14.günümü bekleyemedim canlarım iğne yapablmek için malesef ki lekeleke adet olmaya basladım...tutamadım yawrucumu içimde tututunamadı gitti inşallah sizden iyi haberler gelir seviniriz.
Canım bu ani verilmiş bir karar değil maalesef yılların birikimi artık strese katlanamıyorum. Hamile kalamamamın sebebi bu bile olabilir yani stresde etkiliyo çok.. Ümide gelince yok ama olsun ben içimi rahatlattım ya varsın hayırlı zamanda olsun şüphesiz vardır rabbimin bir bildiği bıdığım belki burada çok strese gircek benimle birlikte ondan vermiyodur rahat biyere geçince vericektirCanim yaa hemenn ani karar verme donem donem oluyor is yerinde böyle tatsizliklar. Insallah patronla konuşunca halledersin canim.Bu konudada umit kesmek yok kirmizi gelirse o zaman düşünürüz .
Canım belki yerleşme kanamasidir ama öyle diilse bile moralini bozma Mevlam neylerse güzel eyler herseyde vardır bir hayır umutla devam. .Ben 14.günümü bekleyemedim canlarım iğne yapablmek için malesef ki lekeleke adet olmaya basladım...tutamadım yawrucumu içimde tututunamadı gitti inşallah sizden iyi haberler gelir seviniriz.
Mrb cnm evet kac gindur bir turlu denk gelmedik. Cnm sabah girdim ciktim geri yattim oazara filan gittik ancak musait oldum. Canim icini döküp dusuncelerini soylemene sevindim en azindan bilsin pis heriff
Kac gun var bat a cnmKızlar çok sıkıldım artık ya hicbirseye tahammül edemiyorum 28 nde ovitrelle yaptım artık test yapsam olmaz mı ki
Canım normalde 30 ya da 31 günde oluyorum bu hesapla 9 10 gün var iğne yapilali da 9 gün oldu hiç umudum da yok zaten ama bilmiyorum işte senin kaç gün varKac gun var bat a cnm
Yaa canim ayniymis bat tarihii 9 gun kaldi benimde yani 15i ben o tarihte erken gebelik testi yapicam. Sanda onu tavsiye ederim cnm. Beklemek cok zor biliyorum ama yapacak bisey yok. Umudunuda yitirme canimmm az daha sabirCanım normalde 30 ya da 31 günde oluyorum bu hesapla 9 10 gün var iğne yapilali da 9 gün oldu hiç umudum da yok zaten ama bilmiyorum işte senin kaç gün var
Sen hiç test yaptın mi canim? Ilk kez mi iğne oldun? Ben bikaç gün önce yaptım pozitif çıktı :) öf beklemek çok zorYaa canim ayniymis bat tarihii 9 gun kaldi benimde yani 15i ben o tarihte erken gebelik testi yapicam. Sanda onu tavsiye ederim cnm. Beklemek cok zor biliyorum ama yapacak bisey yok. Umudunuda yitirme canimmm az daha sabir
Ins hayırlı haberi alırsın canım ben umudumu bugün itibariyle yitirdim koca bir tek cizgiyleİyi geceler kızlar..
çatlatma iğnemi vuruldum bekliyorum..
bu aydan umutluyum..
Hadi yaa kan versenIns hayırlı haberi alırsın canım ben umudumu bugün itibariyle yitirdim koca bir tek cizgiyle
bugn sabsah silik göründü ikinci çizgi cenım :)))Canım leke leke dedin ya nasıl bişey belki yerleşme filandır umutlandırmayayım da yani merak ettim.. Eğer değilse de bende burdayım canım gül gibi geçinip gideriz napak kedermoral bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?