klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Kızlar ben yokken topic baya şenlenmiş yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş..
limonkabugsu limonkabugsu Cum test negatifmi şimdi erken bence ben senden çok umutluyum kabul etmiyom o sonucu Hayır hayır :stop::KK20: erken yaptın günün geçsin bakalım iyice şööle.. pink love pink love senden de umutluyum canımm göğüslerde kararma ilginççç
Adet ol cam sanki ama canım yaaa bilmiyorum da :( hayırlısı bakalım. .

Canım

Bu ay ilk kez klomen + ovitrelle kullandım ama bu pozitif sonucu doğru diilmis ki forumlarda öyle okudum ilacın etkisiyle ıgneden sonra 10 gün faln pozitif sonuç cikiyormus ben de bunu öğrenince çok üzüldüm gerçek olmasını çok isterdim. .zaten adetime nerdeyse 10 gün var çıkması imkânsızdı benim sabirsizligim işte :KK43:
Ya canim simdinkuran okuyordum benimde akkima geldi ignede hcg var cok erken acaba omu ciktiki diye dikrimi soylesssemmiki diye duaunurken sen yazmissin.ama umudunu yitirme canim daha var gunune insallah tekrar görürsün 2.cizGiyi

Ya canim simdinkuran okuyordum benimde akkima geldi ignede hcg var cok erken acaba omu ciktiki diye dikrimi soylesssemmiki diye duaunurken sen yazmissin.ama umudunu yitirme canim daha var gunune insallah tekrar görürsün 2.cizGiyi
Ins Allah dualarini kabul etsin canim...umarım hepimize o 2. Çizgileri görmeyi en kisa zamanda nasip eder

Ins Allah dualarini kabul etsin canim...umarım hepimize o 2. Çizgileri görmeyi en kisa zamanda nasip eder
Insallah canimmm. Yaa modum oyle bi düştüki anlatamam :KK42: . Aglamak geliyo icimden . Canim belirti varmiydi senden.

Insallah canimmm. Yaa modum oyle bi düştüki anlatamam :KK42: . Aglamak geliyo icimden . Canim belirti varmiydi senden.
Tatlım benim dün gece adet olacakmış gibi sancilarim oldu ve sürekli akintim var hatta kaç kez adet oldum sandım dün 6. Gunumdu ıgneden sonra...Bugün de ara ara adet sancısı gibi sancilarim oldu ve beyaz akıntı devam ediyor

Tatlım benim dün gece adet olacakmış gibi sancilarim oldu ve sürekli akintim var hatta kaç kez adet oldum sandım dün 6. Gunumdu ıgneden sonra...Bugün de ara ara adet sancısı gibi sancilarim oldu ve beyaz akıntı devam ediyor
Modunu düşürme sakin takmamaya çalış kafanı dağıt başka şeylerle Allah herseyin hayirlisini versin bu da bizim sinavimiz

Bu akinti neymis yaa hepimizden geliyor. Bazilarindadki gebelik belirtisi buymus her bünye fakli bilemiyor insan kapali kutu. ...

Kızlar ben yokken topic baya şenlenmiş yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş..
limonkabugsu limonkabugsu Cum test negatifmi şimdi erken bence ben senden çok umutluyum kabul etmiyom o sonucu Hayır hayır :stop::KK20: erken yaptın günün geçsin bakalım iyice şööle.. pink love pink love senden de umutluyum canımm göğüslerde kararma ilginççç
günaydın canım cım.. valla o lanet tek çıbığı yine gördüm :( ama erken olablir daha adet olana kadar yolu var nasılsa.. ;)

Allah bir an önce hepimize sağlıklı sıhhatli bebisler nasip etsin canim..benim tek çizgi diil çift çizgi cikti sorun orda zaten :)) ne sebeple olursa olsun ilk kez çift çizgiyi görmek paha bicilemez bir keyif :))
:)) o çift çıbıkı ben dahha hiiçç görememişem :D

Canım

Bu ay ilk kez klomen + ovitrelle kullandım ama bu pozitif sonucu doğru diilmis ki forumlarda öyle okudum ilacın etkisiyle ıgneden sonra 10 gün faln pozitif sonuç cikiyormus ben de bunu öğrenince çok üzüldüm gerçek olmasını çok isterdim. .zaten adetime nerdeyse 10 gün var çıkması imkânsızdı benim sabirsizligim işte :KK43:
canımcım üzülme sıkma canını sen en azından bi çift çıbık gördün ya ben ya ben :( canım sıkkın aslnda biraz senin daha erken İnşallah daha sonraki yapışındada çift çıbık görürsün ;)

Bu akinti neymis yaa hepimizden geliyor. Bazilarindadki gebelik belirtisi buymus her bünye fakli bilemiyor insan kapali kutu. ...
günaydın tatlım... bende eskiden koyu akıntı olurdu adet yaklasnca canım ama simdi su gibi bi akıntım oluo terler gibi yani o kadar duru anlamıorm nye :(

günaydın tatlım... bende eskiden koyu akıntı olurdu adet yaklasnca canım ama simdi su gibi bi akıntım oluo terler gibi yani o kadar duru anlamıorm nye :KK43:
Gunaydin canim. Oylemi boylemi diye dusunmekten helak olduk hepimiz. Sesszce bekleyelim artik .cift cubugu gormeyede az kaldi canimm umut yitirmek yokk

Back