klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Hahahahhahhaaa zaten negatf cıkcagı belliydi :D acck bi silik ama cokcok acık silik gbi geldi yada öle görmek istedim bilmiom :D ama tek çıbığı gördüm yaanii :D

Ben bugün ignenin 7. gunundeyim ama doğru cikmayacagini bile bile kalktim şuursuz gibi test yaptim :) artık kafayı yiyorum sanırım :)

Kızlar ben yokken topic baya şenlenmiş yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş..
limonkabugsu limonkabugsu Cum test negatifmi şimdi erken bence ben senden çok umutluyum kabul etmiyom o sonucu Hayır hayır :stop::KK20: erken yaptın günün geçsin bakalım iyice şööle.. pink love pink love senden de umutluyum canımm göğüslerde kararma ilginççç

Kızlar ben yokken topic baya şenlenmiş yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş..
limonkabugsu limonkabugsu Cum test negatifmi şimdi erken bence ben senden çok umutluyum kabul etmiyom o sonucu Hayır hayır :stop::KK20: erken yaptın günün geçsin bakalım iyice şööle.. pink love pink love senden de umutluyum canımm göğüslerde kararma ilginççç
Insallah guzel haberler veririz canim.hergun bu cumleyi defalarca kuruyorum. Olana kadarda kuracagim. Suan kendimden hic umutlu degilim huysuzluk var ustumde :KK53:

Ben bugün ignenin 7. gunundeyim ama doğru cikmayacagini bile bile kalktim şuursuz gibi test yaptim :) artık kafayı yiyorum sanırım :)
Ahh canimmm ahhh bu bebekler bizim aklimizi basimIzdan aldi. Kac gun var adetine dur acele etme birdaha . Nefret geldi artık o tek çizgiden

Ahh canimmm ahhh bu bebekler bizim aklimizi basimIzdan aldi. Kac gun var adetine dur acele etme birdaha . Nefret geldi artık o tek çizgiden
Allah bir an önce hepimize sağlıklı sıhhatli bebisler nasip etsin canim..benim tek çizgi diil çift çizgi cikti sorun orda zaten :)) ne sebeple olursa olsun ilk kez çift çizgiyi görmek paha bicilemez bir keyif :))

Allah bir an önce hepimize sağlıklı sıhhatli bebisler nasip etsin canim..benim tek çizgi diil çift çizgi cikti sorun orda zaten :)) ne sebeple olursa olsun ilk kez çift çizgiyi görmek paha bicilemez bir keyif :))
Aaaaaaa canimmm nie basta söylemiyosun bisuna uzdun beni :eek: ama olsunnn ayy ne kadar güzel canim masallah . :anneadayı: . Ilk ayinmiydi ilacta ve ignede cnim.

Canım
Aaaaaaa canimmm nie basta söylemiyosun bisuna uzdun beni :eek: ama olsunnn ayy ne kadar güzel canim masallah . :anneadayı: . Ilk ayinmiydi ilacta ve ignede cnim.
Bu ay ilk kez klomen + ovitrelle kullandım ama bu pozitif sonucu doğru diilmis ki forumlarda öyle okudum ilacın etkisiyle ıgneden sonra 10 gün faln pozitif sonuç cikiyormus ben de bunu öğrenince çok üzüldüm gerçek olmasını çok isterdim. .zaten adetime nerdeyse 10 gün var çıkması imkânsızdı benim sabirsizligim işte :(

Valla canlarim erken oldgnu bile bile yaptım dayanamadım :63: adet olcakmism bi islaklik oluo bakıyorum bisey yok ama beklicem artık adetiningecikmesini bakalım nolcaak.. :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Ikinci çizgiyi ben görmek istedigm için gördüm galiba kızlar hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin de.. birbirimize dua edelim bebislerimiz hayirlsiyla gelsin.. :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Back