- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- 103
- Konu Sahibi limonkabugsu
ooh hayr olsun İnşallah canım..Uyandimmmm.kiz ruyamda seni gördüm
. Yattim kaljinca tursu malzemesi almaya giderim diye düşünüyordum uyuyakalmisim senle tursu kuruyoduk
![]()
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooh hayr olsun İnşallah canım..Uyandimmmm.kiz ruyamda seni gördüm
. Yattim kaljinca tursu malzemesi almaya giderim diye düşünüyordum uyuyakalmisim senle tursu kuruyoduk
![]()
Hey Allahhim yaaa butun kadinlarmi aynibelki de eve gidince yaparım hemennegatif çıkarsada bahanem artar sabah çişi değildi diye
evet evet aksam yapıyım en iyisi..
![]()
![]()
sıkışığım canm zaten yaparım eve gidince esim benden hemen snra gelio bekler bardakta 5 dkHey Allahhim yaaa butun kadinlarmi ayni.ozamn sikisikken yap canim beklemis cisle yap eve gidene kadar wc yok sana
![]()
Ayy valla nasil canim istiyor varyaaa. Bulasik makinesinde yaptim bi tane . Bide kirmizi lahana yapayım salataya cok yakisiyor diye dusundum canim. Ben eksiyi cok severim tursu suyuna bayılırım. Sanada yapiyimaayyy bayılırm tursuyaaabol sirkeli sarımsaklı ooohhhh ağzım sulandı valaa da
![]()
Bekletme canim belki doğru sonuc cikmaz. Icondeki hcg hormonları ucmasin. Ucarmi bilmiyorumdasıkışığım canm zaten yaparım eve gidince esim benden hemen snra gelio bekler bardakta 5 dk![]()
bizde esimle yaptık gecen sene canım çok güzel olduydu valla :)) canım nasıl istedi anlatamam simdi bak benmde yollasan yerim valla hayır dememAyy valla nasil canim istiyor varyaaa. Bulasik makinesinde yaptim bi tane . Bide kirmizi lahana yapayım salataya cok yakisiyor diye dusundum canim. Ben eksiyi cok severim tursu suyuna bayılırım. Sanada yapiyim![]()
Cisss yokki isyerindeki wc pis eaagghh kaka5 buçuğu beklıormmmmmaltıma kaçrmasam iyi
![]()
öle yaparım artıkınBekletme canim belki doğru sonuc cikmaz. Icondeki hcg hormonları ucmasin. Ucarmi bilmiyorumdaesin gelince yap .hemen hg hayatim bi tane opucuk sonra elindeki poseti kapp wc
![]()
valla tuvaletler çok temiz AllahtanCisss yokki isyerindeki wc pis eaagghh kaka![]()
Canim kasik tursusu diye geçiyor . Salatagi soydum kare kare dogradim bi kat havuc dogradim bi kat kil biberi sonra yine salatalik bir kac dis sarimsak onlarida dogradim buyuktu 1 yemek kasigi kalin tuz 6 yemek kasigi sirke uzerini tamamlayna kadar su 1 litrelik kavanozda yaptim agzini sikica kapat makineye koy canim kenara en sicak ve en uzun prog getirr bir guzel yikaa.ben dayanamadim mak bit baktim daha sicakti midem bulandi bugun 2.gun tadi bugun daha iyi benim kalin tuz yoktu normal tuzla yaptim tuzu az gelmişti ve ben sirkeyi yogun severim sirkede tarife gore koydum ama uzurine ekleme yaptim. Kurufasulye pilav yaptim aksam yanina acicamm canim. Ins hamilesindir canin ceksin hihhh yapip yollamasi kolaybizde esimle yaptık gecen sene canım çok güzel olduydu valla :)) canım nasıl istedi anlatamam simdi bak benmde yollasan yerim valla hayır demembulasık makın9asnda nasıl yapıosun canımcım ne tursusu yaptın makınada
Pis dediysem pissvalla tuvaletler çok temiz Allahtanama yapmam evi beklerim
![]()
Ayyyyy cnm cok fena cekti hemdeeee :)))Canim kasik tursusu diye geçiyor . Salatagi soydum kare kare dogradim bi kat havuc dogradim bi kat kil biberi sonra yine salatalik bir kac dis sarimsak onlarida dogradim buyuktu 1 yemek kasigi kalin tuz 6 yemek kasigi sirke uzerini tamamlayna kadar su 1 litrelik kavanozda yaptim agzini sikica kapat makineye koy canim kenara en sicak ve en uzun prog getirr bir guzel yikaa.ben dayanamadim mak bit baktim daha sicakti midem bulandi bugun 2.gun tadi bugun daha iyi benim kalin tuz yoktu normal tuzla yaptim tuzu az gelmişti ve ben sirkeyi yogun severim sirkede tarife gore koydum ama uzurine ekleme yaptim. Kurufasulye pilav yaptim aksam yanina acicamm canim. Ins hamilesindir canin ceksin hihhh yapip yollamasi kolay![]()
Hehehehe seni test ettim kizzzimm sen hamilesin uyanda balika gidelimmAyyyyy cnm cok fena cekti hemdeeee :)))
eklıorm evi de kocamıdaPis dediysem piss![]()
eve kadar bekle
![]()
Ay benim bu tarz seyleri canım hep ceker ama smdi agzım bi çesit sulandı hele tursuya tursuyaHehehehe seni test ettim kizzzimm sen hamilesin uyanda balika gidelimm![]()
Cok heyeccanlandim senin icin hadi cnm hayırlsı haberler ver insallahB
eklıorm evi de kocamıda![]()
Elimde bardak bekliom ziliCok heyeccanlandim senin icin hadi cnm hayırlsı haberler ver insallah
Elimde bardak bekliom zilidur çiş az dha bekle :))