İnşallah ilk buraya yazıcam canm sonucu Rabbime kaldı artıkAy hadi insallah cnm benim ya düsünmemeye calis yorma kendini kafani dagit iyi haberlerini aliriz insallah
Arkadaşlar klomen kullandım bu ay ilk defa tahminim adetin 16. günü yumurtam catladı bugün adetimin 27. günü testim böyle ama tam cizgi göremiyorum ben bide ilk 2 dk baktım tek cizgi işim vardı yok zaten diye önemsemedim bakmadım sonra biraz zaman sonra böyle olmuş
Canım kapağını çıkartıp bi resmini tekrar atarmısın
Kapagi derken canim anlamdmCanım kapağını çıkartıp bi resmini tekrar atarmısın
Canım bu idrar testlerinde üst kısmı kapağı açılıyor onu açıp resmini çekKapagi derken canim anlamdm
Malesef canım çizgi yok leke belli ki oböyle canım
Evet boyle acinca bende farkettim peki olsa cikarmiydi simdiye kadar idrardaMalesef canım çizgi yok leke belli ki o
Bazı bebekler kendini idrarda belli etmiyor adetini en son ne zaman olmuştum günün geçtimiEvet boyle acinca bende farkettim peki olsa cikarmiydi simdiye kadar idrarda
Gunun geçmedi canim daha bakalim ben umitsizdim hic boyle gormedigim icin testi anlamadim ama kapagini acmak güzel fikir bunu ogrenmis oldum sagol canimBazı bebekler kendini idrarda belli etmiyor adetini en son ne zaman olmuştum günün geçtimi
İnşallah hamilesindir adetini bekle bakalım biraz kesin sonucu alırsınGunun geçmedi canim daha bakalim ben umitsizdim hic boyle gormedigim icin testi anlamadim ama kapagini acmak güzel fikir bunu ogrenmis oldum sagol canim
Tamam canim cok teşekkür ederimİnşallah hamilesindir adetini bekle bakalım biraz kesin sonucu alırsın
Ne demek herzamanTamam canim cok teşekkür ederim
Ne demek herzaman
Vallahi tam bilemiyorum adet sancıların felan yoksa kendini tedirgin etme bazı gebelikde geç söllenme oluyor adet gününden sonra belli oluyor.Adet gününü bekle gecikmen olursa bi ohhh çekersin :)))Benim adete 1 hafta var dün idrar testi yaptım çıkmadı ama hiç adet belirtim yok sadece kasığım tam genital bölgemin üstü hafif ağrıyor arada sizce olurmuyum ??
İnşallaj olurVallahi tam bilemiyorum adet sancıların felan yoksa kendini tedirgin etme bazı gebelikde geç söllenme oluyor adet gününden sonra belli oluyor.Adet gününü bekle gecikmen olursa bi ohhh çekersin :)))
İnşallah hamilesündir bakalım hayırlısı
İnşallah canım burayada yaz eğer bebişin olursa :))İnşallaj olur
İnşallah annem bebek yeleği örüyor eşim canm şunu istyo desem koşuyor alıyor psikolojim bozuldu öyle hevesliler ki çok üzülüyorum ama adet belirtim hiç yok eskiden olsa ağrıdan ölürdüm sıkıntı basardı 1 hafta önceden şimdi tık yok hayırlısı inşallah dualarınzda beni de unutmayın
Benim annemde öyle sen birşey alma kızım ben alırım herşeyi siyor.
8- ay felan önce bir hamilelik geçirdin daha 3 haftalıkken öğrendim babam duyar duymaz gidip tablet felan almış o şimdi büyücek kucağıma gelip dede ne aldın derse veririm eline demiş.
Düşük oldu malesef hevesle kaldı...
Bizden önce zaten ailemiz heves ediyor.Rabbim bu hevesleri boşa çıkarmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?