• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Güncelleme!!
Doktorla görüştüm kan tahlili verdim. Doktor iki aşılama arası bir adet döngüsü koymamız gerektiğini söyledi. Rahim bi toparlasın kendini diye. Bir daha ki adet dönemimde tekrar aşılamaya başlayacağız.

Gnaydin canım yaptın mi yaptin mi🤩ben az önce yaptım çizgi cikiyor canım aynı marka artimed ama sanki test yapısı farkli
Arti med erken testte de kaset testted3 yapiyo bu cizgiyi galiba bnmde igne haric 13cu gun ayni oyle cizgi war ama cizgi sayilabilecek kadar degil bundab 3 gun oncekide oyle cikmisti test markasini degistir we tekrar yap

Bu ay çatlatma olup olumsuz sonuç alan güzel arkadaşlarım yeni ay yeni umutlar ile Allahın izniyle yola devam ediyoruz işte evlerinizde meryem süresi açın her gün dinleyim bakara açın eviniz huzur bulsun Allahın izni ile bu ay güzel haberleri anne olmak isteyen bütün herkese içi sıra bana da nasip etsin amin💝🙏🏻

Merhaba kızlar geçen ay letu kullandım adetin 14.günü gittim yumurta 17mm idi ertesi gün gonalpeptyl çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı..bu ay tekrar letu kullandım dün adetin 13.günüydü gittim yumurta 18mm dedi hatta bir tane daha var ama o 13mm dedi ben bu kez ovitrelle istedim yazdı ve bugün sabah 10 gibi iğnemi yaptırdım inşallah bu ay tutar geçen ay iğneden sonra sadece 4 gün deneme yaptık bu ay baya denemeyi düşünüyorum inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz 😊
Biz onu da yapamadık şaka gibi birlikte olmamız gerekirken eşim sertlesmedi

Bu ay çatlatma olup olumsuz sonuç alan güzel arkadaşlarım yeni ay yeni umutlar ile Allahın izniyle yola devam ediyoruz işte evlerinizde meryem süresi açın her gün dinleyim bakara açın eviniz huzur bulsun Allahın izni ile bu ay güzel haberleri anne olmak isteyen bütün herkese içi sıra bana da nasip etsin amin💝🙏🏻
Amin canım bu ay güzel haberler verelim birbirimize inşallah 🙏

Amin canım inşallah 🥰🌸

Back