• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

SLLSH YSDIMCIMIZ OLSUN BENIMDE BU AY TUTMADI HISSEDIYORUM :( ADET OLUCAM YAKINDA ZATEN KOCAMDA ARTIK BIKMIS BERBER OLAMADIK BU IGNE SURESINCE HERGUN OLMADIM 1 GUNARAYLA OLDUM YADA 2 GUN ARAYLA BENDEN BU KDR BENTEDAVI GORMEYECEGIM ARTIK BIKTIMM CUNKU :( CANIMA KIYICAM O OLUCAK

SLLSH YSDIMCIMIZ OLSUN BENIMDE BU AY TUTMADI HISSEDIYORUM :KK43: ADET OLUCAM YAKINDA ZATEN KOCAMDA ARTIK BIKMIS BERBER OLAMADIK BU IGNE SURESINCE HERGUN OLMADIM 1 GUNARAYLA OLDUM YADA 2 GUN ARAYLA BENDEN BU KDR BENTEDAVI GORMEYECEGIM ARTIK BIKTIMM CUNKU :KK43: CANIMA KIYICAM O OLUCAK
Canım neden öyle düşünüyorsun insan kendini zorunlu hissedince zaten zorlanıyor eşinde de böyle olmuştur öyle düşün kaç yıllık evlisiniz kaç yıldır istiyorsunuz bebek . Bide söyle düşün zaten ayin her günü ilişki olsa bile bir tanesi ise yariyor . Rabbim nasip edecek olduktan sonra bir kez bile olsa ona nasip eder . Hiç bir zaman canına koymayı aklından geçirme bak ne kadar istiyoruz bebek ama can yaratabiliyor muyuz o zaman rabbimin verdiği cana da kendimiz son vermeyiz. Güzel düşün güzel olsun hersey.

ÇOK KÖTÜYÜM BEN YA :( 1.5 yıldır ıstıyoruz bu ay ılk defa klomenle catlatma ıgnesı oldum

BENIM SUREKLI TEDAVI GORMEYE GUCUM YOK :( MADDI ANLAMDA TUP BEBEK ISTERSEY NEYLE YAPICAM DEMINDEN BERI KIRMADIIGM SEY KALMADI KENDIME ZARRE VERIYORUM

BENIM SUREKLI TEDAVI GORMEYE GUCUM YOK :KK43: MADDI ANLAMDA TUP BEBEK ISTERSEY NEYLE YAPICAM DEMINDEN BERI KIRMADIIGM SEY KALMADI KENDIME ZARRE VERIYORUM
Canım klomen li tedaviye devam eder doktorun daha . Hemen tüp bebeğe geçilmez ki klomen le 6 ay olmazsa aşılama ya geçilir. Sen suan en kotusunu düşünüyorsun . Daha tutma ihtimali de var sende sonuclanmamis .içini ferah tut.

Ben de bu ay ilk defa klomen ve çatlatma kullandım.
1 yıldır istiypruz olmadı dr klomen tedavisine başlattı.
Folik asit de alıyorum her gün.
Adete 2-3 gün var bekliyorum bakalım.
Evet insanın morali bozuluyor ama kötü şeyler düşünmeyin yani.
Hiç bir zaman Allah'tan Ümit kesilemez.
Bekleyeceğiz günü gelecek inşallah

Ben de bu ay ilk defa klomen ve çatlatma kullandım.
1 yıldır istiypruz olmadı dr klomen tedavisine başlattı.
Folik asit de alıyorum her gün.
Adete 2-3 gün var bekliyorum bakalım.
Evet insanın morali bozuluyor ama kötü şeyler düşünmeyin yani.
Hiç bir zaman Allah'tan Ümit kesilemez.
Bekleyeceğiz günü gelecek inşallah
Ne oldu canım sonuç

Takip edelim birbirimizi canım,umut olalım birbirimize :KK15:
Merhaba arkadaşlar ben Yen'i üye oldum valla nereye yazılıyor bilmiyorum burdan konuya daldım direk ☺️ Ben ilk kez klomen kullandım bu ay bugün de çatlatma iğnesi oldum 4 tane yumurtam var 29 28 25 ve 20 mm boyutlarında doktor çoğul gebelik olabilir dedi ama başka bi doktor çatlatma iğnesi geç olmuş çatlamayabilir dedi çok mutsuzum arkadaşlarım bıktı artık bari siz yardım edin böyle benim gibi aynı durumda olan var mı sizce bu ay bebişim olur mu ki ???

Merhaba arkadaşlar ben Yen'i üye oldum valla nereye yazılıyor bilmiyorum burdan konuya daldım direk ☺️ Ben ilk kez klomen kullandım bu ay bugün de çatlatma iğnesi oldum 4 tane yumurtam var 29 28 25 ve 20 mm boyutlarında doktor çoğul gebelik olabilir dedi ama başka bi doktor çatlatma iğnesi geç olmuş çatlamayabilir dedi çok mutsuzum arkadaşlarım bıktı artık bari siz yardım edin böyle benim gibi aynı durumda olan var mı sizce bu ay bebişim olur mu ki ???
Oh masallah yumurtalarin cok iyi büyümüs evt ama doktorun dogru söylemis 16,17,18mmlerde catlatilmasi gerekirdi. Bana sorarsan catlar catlamaya ama hepsi catlamayabilir ki 4 taneden biri bile catlasa insallah olur. Sen ne zmndir cocuk istiyosun ki?

Oh masallah yumurtalarin cok iyi büyümüs evt ama doktorun dogru söylemis 16,17,18mmlerde catlatilmasi gerekirdi. Bana sorarsan catlar catlamaya ama hepsi catlamayabilir ki 4 taneden biri bile catlasa insallah olur. Sen ne zmndir cocuk istiyosun ki?
Ben 1,5 yıldır evliyim ve korunmuyorum çok beybi istiyorum ☺️ Rabbim hayırlısını versin tabi de artık anne olmak istiyorum yaa. İnşallah çatlar şu yumurtalar ben çoğul gebelik istediğimden değil de bitane olsun bari ☺️

Ben 1,5 yıldır evliyim ve korunmuyorum çok beybi istiyorum ☺️ Rabbim hayırlısını versin tabi de artık anne olmak istiyorum yaa. İnşallah çatlar şu yumurtalar ben çoğul gebelik istediğimden değil de bitane olsun bari ☺️
Insallah cnm benim hadi hayirlisi hepimizin istedigi oda iste nasip kismet ne zmnsa o zmn olacak :)

Insallah cnm benim hadi hayirlisi hepimizin istedigi oda iste nasip kismet ne zmnsa o zmn olacak :)

Yaa çok heyecanlıyım rabbim inşallah herkese hayırlı evlatlar nasip eder o muhteşem duyguyu bizde yaşarız inşallah ☺️ Ya umutlanmak istemiyorum ama bugün Usg baktırdım hocama 4 yumurtanın 3 Ü gözükmüyor çatlamış dedi doktor acaba olurmu ki bebek ya herşey çok olumlu ama ben yinede kötüyü düşünüyorum olmuycak diye kafayı yicem sabahtan beri sürekli buradaki yazıları okuyorum çalışamadım bile kafayı verip nolur dua edin

Yaa çok heyecanlıyım rabbim inşallah herkese hayırlı evlatlar nasip eder o muhteşem duyguyu bizde yaşarız inşallah ☺️ Ya umutlanmak istemiyorum ama bugün Usg baktırdım hocama 4 yumurtanın 3 Ü gözükmüyor çatlamış dedi doktor acaba olurmu ki bebek ya herşey çok olumlu ama ben yinede kötüyü düşünüyorum olmuycak diye kafayı yicem sabahtan beri sürekli buradaki yazıları okuyorum çalışamadım bile kafayı verip nolur dua edin
Ay hadi insallah cnm benim ya düsünmemeye calis yorma kendini kafani dagit iyi haberlerini aliriz insallah

Back