• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Amin canım inşallah benim babam hasta bide ona moral olur diye de çok istiyorum Allahım bu ay yüzümü güldürür hepimizin güldürür inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah ❤️❤️❤️

Bu arada çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim hayırı zamanda hayırlısını verir umarım ❤️

Amin canım inşallah benim babam hasta bide ona moral olur diye de çok istiyorum Allahım bu ay yüzümü güldürür hepimizin güldürür inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah ❤️❤️❤️
İnşallah canım babana allah şifa verir inşallah

Ben dayanamadım test yaptım sonuç bu ama iğnenin etkisinden olur dedi doktor çok heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG_6028.JPG
    IMG_6028.JPG
    57 KB · Görüntüleme: 61
İnşallah etkisi geçtiğindede sonuç pozitif olur. Ben ilk defa yazıyorum hep okuyordum. Ben klomen kullandım iğneyi doktor 2 Nisan'da vurdu . Progestan da verdi. Bakalım ne olacak. İlk defa bunları yaşadım bir yıldır çocuk düşünüyoruz

1 hafta bekle canım ondan sonra tekrar dene.İğne vuruldun günden itibaren say bakalım 16 Gün felan olursa yaptırırsın

İnşallah etkisi geçtiğindede sonuç pozitif olur. Ben ilk defa yazıyorum hep okuyordum. Ben klomen kullandım iğneyi doktor 2 Nisan'da vurdu . Progestan da verdi. Bakalım ne olacak. İlk defa bunları yaşadım bir yıldır çocuk düşünüyoruz

İnşallah hepimizin gönlünden geçen olur bir an önce beklicem aynen 16. Gün garanti sonuç olur . Teşekkür ederim
Aynen öyle inşallah hamilesindir canım rabbim büyük yüzünü düşürmez inşallah

Meraba klomen kullandığın aylardan farlı ne yaşadın bu ay akıntı varmıydı her ay . Bende bu ay kullandım merak ediyorum. tşk ederim
Ben sana kısa bir özet geçeyim. Geçen aylarda 2 klomen kullandım bir yada iki yumurtam oldu hep catlattik ama tutmadı malesef bu ay ise klomen I 3 e çıkardı ve inofolic iciyordum günde 4 tane inofolic e 2 aydır devam ediyorum. Bu ay bir yumurtam oldu catkattik ve tuttu çok şükür. Benim hiç Akintim olmazdı bu ay adet e yakın oldu biraz . Farklı olarak ta hiç birşey olmadı. Hiç bir hamilelik belirtisi yoktu

Ben sana kısa bir özet geçeyim. Geçen aylarda 2 klomen kullandım bir yada iki yumurtam oldu hep catlattik ama tutmadı malesef bu ay ise klomen I 3 e çıkardı ve inofolic iciyordum günde 4 tane inofolic e 2 aydır devam ediyorum. Bu ay bir yumurtam oldu catkattik ve tuttu çok şükür. Benim hiç Akintim olmazdı bu ay adet e yakın oldu biraz . Farklı olarak ta hiç birşey olmadı. Hiç bir hamilelik belirtisi yoktu
Hayirli ugurlu olsun cnm allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin darisi isteyen herkese olsun insallah

Back