- 4 Nisan 2017
- 70
- 32
- 8
- 31
7,21 di 2,42 düşmüşDeğerin kaçtı . Ben önceleri okuyamadim. Kaca düştü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7,21 di 2,42 düşmüşDeğerin kaçtı . Ben önceleri okuyamadim. Kaca düştü
7,21 di 2,42 düşmüş[/QUOT
Catlatma ignesi oldün galiba eğer erken test yaptıysan değer yanıltıcı olur 12. Günden erken yapma. CanınI sıkma Rabbim bir zaman nasip etmiştir onu bekliyorsundur. Öyle düşün
Evet yukselmez. Haklısın cok zor ama bak benim eşim hastaydi bu ay benim hiç umudum yoktu Rabbim nasip etti. Yapabilirsen kafaya takma o zaman oluyorDoktor değer bidaha yükselmez dedi zaten hastanede çalışıyorım şimdi konuştum nasıl üzüldüm ya
Ama bu ay olmaz dimi artıkEvet yukselmez. Haklısın cok zor ama bak benim eşim hastaydi bu ay benim hiç umudum yoktu Rabbim nasip etti. Yapabilirsen kafaya takma o zaman oluyor
Bugün iğne vurulduktan sonra kaçıncı gününüzdü acaba? Ben de sizinle benzer durumdayım 2 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum doktor reglin gününü bekle olmazsan o gün kan tahlili yaptır dedi.ama sanki regl olacakmışım gibi hafif ağrım var belimde karnımda umutsuzum..en erken ne zaman bakmalıyım acaba?Bende bugün tekrar test yaptım doktor istedi değer düşmüş geri çok moralim bozuk işteyim ağlamamak için sor tutuyorum kendimi acaba pozitif çıkmaz mı
Bakarsın reglin gecikir o zaman tekrar yaparsın testi bende zor sabrediyorum ama beklicem biraz dahaValla benim iğneden sonra 8.günüm 2 gün önce yaptım 721 di şimdi 242 benimde hala adet ağrılarım var ama hiç afet olucak gibi de göğüslerşm felan hassaslaşmadı
Olmaz büyük ihtimalle. Catlatma ignesi nde beta hormonu olduğu için 8. Gün hamilelik göstermiş ama yanıltıcı olmuş işte. 10. Günden erken yaptirmayin bence.Ama bu ay olmaz dimi artık
Dur bakalım hemen pes etme nasip bidaha ki ay işe yarar forumlarda hep 2. Veya 3.ay hamile kalan çok var bende üzülüyorum çok zor bi durum ama napalım Allah büyük bende iğnenin 12.günündeyim ama hala regl olmadım ama umutlu değilimBugün dayanamayıp kan tahlili yaptırdım malesef sonuç 0,100 Klomen ve ovitrelle bende işe yaramadı.
Cnm ilk klomen kullanisinmi? Bende 2 bucuk xildir istiyorum henüz hamilelik olmadi hic ve 4 defa kullandim klomen ve catlatma ignesini. Hepsi birer ay arayla oldu cünkü doktorum ertesi ayda etkisinin devam ettigini söylüyor. En son gecen ay kullandim yine olmayinca hsg cektirdim oda temiz cikti simdi bekliyorum. Herkesde farkli oluyor etkisi kimi ilk seferde hamile kaliyor kimisi ikincide veya ücüncüde bende ne yazikki ise yaramadi ne yapcagimida bilmiyorum artik bu aydan sonra insallah senin ve diger kullanan arkadaslarda hemen olur umudunu kaybetme cnm nasip iste olmayinca olmuyorBugün dayanamayıp kan tahlili yaptırdım malesef sonuç 0,100 Klomen ve ovitrelle bende işe yaramadı.
Amin inşallah işe yarar regl olmadım bende olunca 3. Günü doktora gidicem..Allah hepimizin yardımcısı olsun..Dur bakalım hemen pes etme nasip bidaha ki ay işe yarar forumlarda hep 2. Veya 3.ay hamile kalan çok var bende üzülüyorum çok zor bi durum ama napalım Allah büyük bende iğnenin 12.günündeyim ama hala regl olmadım ama umutlu değilim
Çok teşekkür ederim... amin inşallah hepimizdenişe yarar . Benim ilk kullanışım doktor regl olursan 3. Günü gel dedi. Öle yapıcam bakalım ne dicek burdan yazarım yine. Bu arada ben bir yıl korunmadım çocuk olmadı ilk başında ikimizde kontrol olmuştuk herşey normal. Bir yıl olmayınca doktor bu ay klomen ve çatlatma iğnesi denedi . Bu sefer de olmadıCnm ilk klomen kullanisinmi? Bende 2 bucuk xildir istiyorum henüz hamilelik olmadi hic ve 4 defa kullandim klomen ve catlatma ignesini. Hepsi birer ay arayla oldu cünkü doktorum ertesi ayda etkisinin devam ettigini söylüyor. En son gecen ay kullandim yine olmayinca hsg cektirdim oda temiz cikti simdi bekliyorum. Herkesde farkli oluyor etkisi kimi ilk seferde hamile kaliyor kimisi ikincide veya ücüncüde bende ne yazikki ise yaramadi ne yapcagimida bilmiyorum artik bu aydan sonra insallah senin ve diger kullanan arkadaslarda hemen olur umudunu kaybetme cnm nasip iste olmayinca olmuyor
Bu arada HGS çektirenlerinde olasılığı artıyormuş diye duymuştum inşallah senin bu ay olurCnm ilk klomen kullanisinmi? Bende 2 bucuk xildir istiyorum henüz hamilelik olmadi hic ve 4 defa kullandim klomen ve catlatma ignesini. Hepsi birer ay arayla oldu cünkü doktorum ertesi ayda etkisinin devam ettigini söylüyor. En son gecen ay kullandim yine olmayinca hsg cektirdim oda temiz cikti simdi bekliyorum. Herkesde farkli oluyor etkisi kimi ilk seferde hamile kaliyor kimisi ikincide veya ücüncüde bende ne yazikki ise yaramadi ne yapcagimida bilmiyorum artik bu aydan sonra insallah senin ve diger kullanan arkadaslarda hemen olur umudunu kaybetme cnm nasip iste olmayinca olmuyor
Anladim cnm bende 7 ay korundum iste birakali 2 bucuk yil oldu. Aynen bende bi yil sonra basladim tedaviye ztn bi yila kadar normal olur diolar hic bisey yapmiolarÇok teşekkür ederim... amin inşallah hepimizdenişe yarar . Benim ilk kullanışım doktor regl olursan 3. Günü gel dedi. Öle yapıcam bakalım ne dicek burdan yazarım yine. Bu arada ben bir yıl korunmadım çocuk olmadı ilk başında ikimizde kontrol olmuştuk herşey normal. Bir yıl olmayınca doktor bu ay klomen ve çatlatma iğnesi denedi . Bu sefer de olmadı
Ayy cnm insallah ya tek umudum o ztn bu ayda olsa keske. Allahim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah. Keske korunmasaydim diyorum bu kadar zor olacagini hic düsünmemistimBu arada HGS çektirenlerinde olasılığı artıyormuş diye duymuştum inşallah senin bu ay olur
Bende 7 ay korundum bir yıldır da deniyoruz. İnşallah olur hepimizinAyy cnm insallah ya tek umudum o ztn bu ayda olsa keske. Allahim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah. Keske korunmasaydim diyorum bu kadar zor olacagini hic düsünmemistim
Merhaba yazınızı okudum da benim doktorum klomen e ara vermeyi hiç önerme di. Çünkü biz sana düzenli adet olmayı ogretiyoruz sen ara verirsen bir ay başa döneriz dedi. Bence doktor unuzu değiştirmeyi deneyinCnm ilk klomen kullanisinmi? Bende 2 bucuk xildir istiyorum henüz hamilelik olmadi hic ve 4 defa kullandim klomen ve catlatma ignesini. Hepsi birer ay arayla oldu cünkü doktorum ertesi ayda etkisinin devam ettigini söylüyor. En son gecen ay kullandim yine olmayinca hsg cektirdim oda temiz cikti simdi bekliyorum. Herkesde farkli oluyor etkisi kimi ilk seferde hamile kaliyor kimisi ikincide veya ücüncüde bende ne yazikki ise yaramadi ne yapcagimida bilmiyorum artik bu aydan sonra insallah senin ve diger kullanan arkadaslarda hemen olur umudunu kaybetme cnm nasip iste olmayinca olmuyor
Tsk ederim cnm önerin icin kisiye göre düzenleniyor bence. Benim adetlerimde hep düzenlidir. Ama bi yil hamile kalamayinca herkese ilk uyguladiklari sey bu ztn klomen tedavisi ezbere is yapiolar iste. Kiminede günde iki kere iciriliyor fln mesela hapi ben bir tane ictim 5 gün. Sen nasil kullandin birde sen kac kere ictin simdiye kadar?Merhaba yazınızı okudum da benim doktorum klomen e ara vermeyi hiç önerme di. Çünkü biz sana düzenli adet olmayı ogretiyoruz sen ara verirsen bir ay başa döneriz dedi. Bence doktor unuzu değiştirmeyi deneyin