• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Ay hadi insallah cnm benim ya düsünmemeye calis yorma kendini kafani dagit iyi haberlerini aliriz insallah
İnşallah ilk buraya yazıcam canm sonucu Rabbime kaldı artık ❤️ Bu arada başka kimse cevap niye yazmıyor hiç mi yok benimle ayni durumda olan yada yaşamış geçirmiş olan

Arkadaşlar klomen kullandım bu ay ilk defa tahminim adetin 16. günü yumurtam catladı bugün adetimin 27. günü testim böyle ama tam cizgi göremiyorum ben bide ilk 2 dk baktım tek cizgi işim vardı yok zaten diye önemsemedim bakmadım sonra biraz zaman sonra böyle olmuş

Eklentiler

• 20170409_135230-1-1[1].jpg
    20170409_135230-1-1[1].jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 438
Canım kapağını çıkartıp bi resmini tekrar atarmısın

Arkadaşlar klomen kullandım bu ay ilk defa tahminim adetin 16. günü yumurtam catladı bugün adetimin 27. günü testim böyle ama tam cizgi göremiyorum ben bide ilk 2 dk baktım tek cizgi işim vardı yok zaten diye önemsemedim bakmadım sonra biraz zaman sonra böyle olmuş

böyle canım

Eklentiler

• 20170409_142036-1[1].jpg
    20170409_142036-1[1].jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 158
Bazı bebekler kendini idrarda belli etmiyor adetini en son ne zaman olmuştum günün geçtimi
Gunun geçmedi canim daha bakalim ben umitsizdim hic boyle gormedigim icin testi anlamadim ama kapagini acmak güzel fikir bunu ogrenmis oldum sagol canim

Gunun geçmedi canim daha bakalim ben umitsizdim hic boyle gormedigim icin testi anlamadim ama kapagini acmak güzel fikir bunu ogrenmis oldum sagol canim
İnşallah hamilesindir adetini bekle bakalım biraz kesin sonucu alırsın

Benim adete 1 hafta var dün idrar testi yaptım çıkmadı ama hiç adet belirtim yok sadece kasığım tam genital bölgemin üstü hafif ağrıyor arada sizce olurmuyum ??
Vallahi tam bilemiyorum adet sancıların felan yoksa kendini tedirgin etme bazı gebelikde geç söllenme oluyor adet gününden sonra belli oluyor.Adet gününü bekle gecikmen olursa bi ohhh çekersin :)))

İnşallah hamilesündir bakalım hayırlısı

Vallahi tam bilemiyorum adet sancıların felan yoksa kendini tedirgin etme bazı gebelikde geç söllenme oluyor adet gününden sonra belli oluyor.Adet gününü bekle gecikmen olursa bi ohhh çekersin :)))

İnşallah hamilesündir bakalım hayırlısı
İnşallaj olur

İnşallah annem bebek yeleği örüyor eşim canm şunu istyo desem koşuyor alıyor psikolojim bozuldu öyle hevesliler ki çok üzülüyorum ama adet belirtim hiç yok eskiden olsa ağrıdan ölürdüm sıkıntı basardı 1 hafta önceden şimdi tık yok hayırlısı inşallah dualarınzda beni de unutmayın ☹️

Benim annemde öyle sen birşey alma kızım ben alırım herşeyi siyor.

8- ay felan önce bir hamilelik geçirdin daha 3 haftalıkken öğrendim babam duyar duymaz gidip tablet felan almış o şimdi büyücek kucağıma gelip dede ne aldın derse veririm eline demiş.

Düşük oldu malesef hevesle kaldı...

Bizden önce zaten ailemiz heves ediyor.Rabbim bu hevesleri boşa çıkarmaz inşallah

İnşallah annem bebek yeleği örüyor eşim canm şunu istyo desem koşuyor alıyor psikolojim bozuldu öyle hevesliler ki çok üzülüyorum ama adet belirtim hiç yok eskiden olsa ağrıdan ölürdüm sıkıntı basardı 1 hafta önceden şimdi tık yok hayırlısı inşallah dualarınzda beni de unutmayın ☹️

Benim annemde öyle sen birşey alma kızım ben alırım herşeyi siyor.

8- ay felan önce bir hamilelik geçirdin daha 3 haftalıkken öğrendim babam duyar duymaz gidip tablet felan almış o şimdi büyücek kucağıma gelip dede ne aldın derse veririm eline demiş.

Düşük oldu malesef hevesle kaldı...

Bizden önce zaten ailemiz heves ediyor.Rabbim bu hevesleri boşa çıkarmaz inşallah

Amin canım inşallah benim babam hasta bide ona moral olur diye de çok istiyorum Allahım bu ay yüzümü güldürür hepimizin güldürür inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah ❤️❤️❤️

Back