- 1 Mayıs 2017
- 649
- 357
- 103
- 33
Amin canim teşekkür ederimGözün aydın canım. Çok uzun zamandır giremedim foruma. Şimdi gördüm ve çok sevindim. Rabbim kucağına almak nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim teşekkür ederimGözün aydın canım. Çok uzun zamandır giremedim foruma. Şimdi gördüm ve çok sevindim. Rabbim kucağına almak nasip etsin.
Canım kusura bakma ben hiç görmedim yazdığını girmedigim için artık. Şimdi girdim sen nasılsın napiyosun
Bende çok sık girmiyorum. Değişen birşey yok canımCanım kusura bakma ben hiç görmedim yazdığını girmedigim için artık. Şimdi girdim sen nasılsın napiyosun
Biz böyle senede bir yazarız artık bir türlü aynı gün konusamiyoruz :)))Bende çok sık girmiyorum. Değişen birşey yok canım
Tekrar tedaviye başladım beklemedeyim. Sen neler yapıyorsun
malesefBiz böyle senede bir yazarız artık bir türlü aynı gün konusamiyoruz :)))
Olsun yine aynı heyecanla mutlaka yazarız burayamalesef
Inşallah canım.Olsun yine aynı heyecanla mutlaka yazarız buraya
Canım belki seni anlayamam ama nekadar zor olduğunu anliyabiliyorum . O bir melek herzaman yanında olacak . Yinede hayat devam ediyor ve yaşamak zorundasın Allah'ım dahada hayırlı evlat nasip edicektir sana inşallah . Bende bu ay aşılama yaptiracaktim sonra vazgeçtim bidahaki aya bıraktım .Inşallah canım.
Bebeğimin acısı hic geçmedi hafiflemedi. Tekrar tedaviye başladım ama doğrumu yaptım bilmiyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Rabbim hepimizin kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursunCanım belki seni anlayamam ama nekadar zor olduğunu anliyabiliyorum . O bir melek herzaman yanında olacak . Yinede hayat devam ediyor ve yaşamak zorundasın Allah'ım dahada hayırlı evlat nasip edicektir sana inşallah . Bende bu ay aşılama yaptiracaktim sonra vazgeçtim bidahaki aya bıraktım .
Amin inşallah canım . Sen şimdi ne yaptiriyorsun aşılama mi yineHakkımızda hayırlısı olsun canım. Rabbim hepimizin kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun
Hayır sadece femara kullandım 2 aydır 20 li ölçülere gelince kendi kendine çatladı. Ultrasonda da kontrol etti doktorum. Geçen ay olmadı. Bu ayki adetime de 3 gün var. Bakalim ne olacakAmin inşallah canım . Sen şimdi ne yaptiriyorsun aşılama mi yine