• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Canım kusura bakma ben hiç görmedim yazdığını girmedigim için artık. Şimdi girdim sen nasılsın napiyosun
Bende çok sık girmiyorum. Değişen birşey yok canım
Tekrar tedaviye başladım beklemedeyim. Sen neler yapıyorsun

Inşallah canım.
Bebeğimin acısı hic geçmedi hafiflemedi. Tekrar tedaviye başladım ama doğrumu yaptım bilmiyorum.
Canım belki seni anlayamam ama nekadar zor olduğunu anliyabiliyorum . O bir melek herzaman yanında olacak . Yinede hayat devam ediyor ve yaşamak zorundasın Allah'ım dahada hayırlı evlat nasip edicektir sana inşallah . Bende bu ay aşılama yaptiracaktim sonra vazgeçtim bidahaki aya bıraktım .

Canım belki seni anlayamam ama nekadar zor olduğunu anliyabiliyorum . O bir melek herzaman yanında olacak . Yinede hayat devam ediyor ve yaşamak zorundasın Allah'ım dahada hayırlı evlat nasip edicektir sana inşallah . Bende bu ay aşılama yaptiracaktim sonra vazgeçtim bidahaki aya bıraktım .
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Rabbim hepimizin kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun

Amin inşallah canım . Sen şimdi ne yaptiriyorsun aşılama mi yine
Hayır sadece femara kullandım 2 aydır 20 li ölçülere gelince kendi kendine çatladı. Ultrasonda da kontrol etti doktorum. Geçen ay olmadı. Bu ayki adetime de 3 gün var. Bakalim ne olacak

Back
X