- 13 Ağustos 2024
- 1.558
- 2.588
- 48
- Konu Sahibi Sosyallanne
- #1.361
Aşılama için rapor kullansak tüp bebek ilaçları içinde rapor kullanabiliyor muyuzDevlette raporlu asilamalar ucretsiz, sadece ilaclarin yarisina odeme yapiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşılama için rapor kullansak tüp bebek ilaçları içinde rapor kullanabiliyor muyuzDevlette raporlu asilamalar ucretsiz, sadece ilaclarin yarisina odeme yapiyorsunuz
Evet onun icin de ayri rapor cikarabiliyorsunuzAşılama için rapor kullansak tüp bebek ilaçları içinde rapor kullanabiliyor muyuz
Kızlar ben Ekim ayında özelde rahim filmi çekildim anestezili oldu dolayısıyla hiçbir şey hissetmedim. İşlem bittiğinde kasıklarımda çok hafif ağrı ve hafif kanamam vardı. Doktor korunmamı istemedi direk denemeye başlayın demişti
Peki ücret hakkında bilginiz var mı anestezisiz olursa sigortalı mi ücret ödemiyordu yoksa özel sağlık sigortası mı gerekiyor ücretsiz olması içinKızlar ben Ekim ayında özelde rahim filmi çekildim anestezili oldu dolayısıyla hiçbir şey hissetmedim. İşlem bittiğinde kasıklarımda çok hafif ağrı ve hafif kanamam vardı. Doktor korunmamı istemedi direk denemeye başlayın demişti
Teşekkürler ben bu ay içerisinde aşılama için gidecem, tüp bebek raporu için şart dedilerEvet onun icin de ayri rapor cikarabiliyorsunuz
Rica ederim. Evet ben de 2. yi oldum mecburen rapor icinTeşekkürler ben bu ay içerisinde aşılama için gidecem, tüp bebek raporu için şart dediler
Hangi ilaclar veriliyorRica ederim. Evet ben de 2. yi oldum mecburen rapor icin
yazarım tabi sen yapmıcakmısın
yazarım tabi sen yapmıcakmısın
Gonalf ve ovitrelle veya gonapeptyl kullandim igne hepsiHangi ilaclar veriliyor
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızGonalf ve ovitrelle veya gonapeptyl kullandim igne hepsi
Tesekkurler insallah hepimizİnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ben cok yiyorum. Pure yapip icine sarimsak limon tuz ekleyip sos da yapabilirsiniz ama ben kabugundan ayirip dilimliyorum, uzerine tuz limon cok severim. Ama avokado olgun olmali yoksa yenmezAranızda avakado tüketen var mı nasıl tüketilir? İlk kez deneyecem
Ha tuz ekleyip mi yenmeli yoksa bal falan miBen cok yiyorum. Pure yapip icine sarimsak limon tuz ekleyip sos da yapabilirsiniz ama ben kabugundan ayirip dilimliyorum, uzerine tuz limon cok severim. Ama avokado olgun olmali yoksa yenmez
Damak tadina gore degisir ama ben bal hic yakistirmam ya :/Ha tuz ekleyip mi yenmeli yoksa bal falan mi
Belli bir kurali yok sade de tuketebilirsiniz ama tadi biraz degisik o yuzden tatlandirmak isteyebiliyor insanlar tuz limon vs ileHa tuz ekleyip mi yenmeli yoksa bal falan mi
İlk defa yiyecem onun için nasl bi tadı var bilmiyorumDamak tadina gore degisir ama ben bal hic yakistirmam ya :/
Siz bir deneyin kendinize gore eklemeler yapin bence avokado cok kisisel bir mevzuİlk defa yiyecem onun için nasl bi tadı var bilmiyorum
Öyle yapayım o zaman teşekkürlerSiz bir deneyin kendinize gore eklemeler yapin bence avokado cok kisisel bir mevzu
Gebelik acisindan soruyorsaniz hayir, gebe kalamadimÖyle yapayım o zaman teşekkürler
Faydasını gördünüz mü