• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Oncelikle teşekkür ederim cevabınız için. Ama doktorum bir hafta sonra gelmemi istedi çünkü bir önce ki gittiğimde 4 gunde yumurtam 3 mm büyümüş tu yani yumurtam geç büyüyor o yüzden bence bir hafta sonra gelmedi istedi. Bende şüpheye düştüm acaba catladi mi yoksa sondu mu diye
canım 15mmden sonra daha hızlı büyür bunu doktorunun bilmesi gerekti. peki progesteron hormonuna baktımı

Progersteron 21. Gün mu yapılıyor . Ben dün doktora gittim dün catladi dedi. Ve dün 23. Gunumdu.

Merhaba birsey sormak istiyorum . Yumurta takibi yaptiriyordum en son gittiğimde 15 mm di bir hafta sonra gittim yumurta n çatlamis dedi. Doktor a gitmeden önce de gün aşırı ilişki vardı zaten şimdi de aynı şekilde devam ediyoruz. Sorum şu acaba yumurtam çatlama değilde kuculmus olabilir mi. Doktor bunun ayrimini bilir demi. Bide eğer catladiysa hamile kalma ihtimalim nasıl.

merhaba canım ben yumurtam ne kadar ve kaç tane onu bile bilmiyordum 1 kez doktora gittim onda da çatlamış yumurtan dedi zaten 1 gün ve 3 gün önce ilişki oldu doktora gittiğim gün de çatladığı için ilişki oldu bi de 2 gün sonra oldu şimdi de çok şükür hamileyim bence doktorun bunu bilmemesine imkan yok içini rahat tut aynı şeyleri yaşamışız inşallah senden de güzel haber alırız

merhaba canım ben yumurtam ne kadar ve kaç tane onu bile bilmiyordum 1 kez doktora gittim onda da çatlamış yumurtan dedi zaten 1 gün ve 3 gün önce ilişki oldu doktora gittiğim gün de çatladığı için ilişki oldu bi de 2 gün sonra oldu şimdi de çok şükür hamileyim bence doktorun bunu bilmemesine imkan yok içini rahat tut aynı şeyleri yaşamışız inşallah senden de güzel haber alırız
Inşallah bende bir gün güzel haber veririm insalalh. IcimI nasıl rahatlattin anlatamam benim de ilişki durumu aynı senin dediğin gibi oldu. Insalalh bu ay Son bulur bu serüven.

Inşallah bende bir gün güzel haber veririm insalalh. IcimI nasıl rahatlattin anlatamam benim de ilişki durumu aynı senin dediğin gibi oldu. Insalalh bu ay Son bulur bu serüven.

inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin güzel haberini bekliyorum hayırlısıyla

BEKLE BAKALIM OLMAZSAN KAN TESTI YAPTIR BELIRTILER VARMIBPEKI AGRIN AKINTIN GOGUS HASSASIYETI

Back