• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Tsk ederim cnm önerin icin kisiye göre düzenleniyor bence. Benim adetlerimde hep düzenlidir. Ama bi yil hamile kalamayinca herkese ilk uyguladiklari sey bu ztn klomen tedavisi ezbere is yapiolar iste. Kiminede günde iki kere iciriliyor fln mesela hapi ben bir tane ictim 5 gün. Sen nasil kullandin birde sen kac kere ictin simdiye kadar?
Ben önce devlet hastanesinde bir doktor a gittim klomen I günde iki kullandım inofolic I de günde bir. Ama iki ay olmadı. Sonra doktor değiştirdim. Klomen I önce iki öbür ay 3 kullandım inofolic I günde 4 kullandım catlatma ignesi vuruldum bu ay tuttu çok şükür

Ben önce devlet hastanesinde bir doktor a gittim klomen I günde iki kullandım inofolic I de günde bir. Ama iki ay olmadı. Sonra doktor değiştirdim. Klomen I önce iki öbür ay 3 kullandım inofolic I günde 4 kullandım catlatma ignesi vuruldum bu ay tuttu çok şükür
Aaa yani hamile misin sen su an? Cook sevindim Allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallah. Cok tsk ederim cevabin icin bakalim bu ayda olmazsa ne yapcam bilmiyorum klomen kullanmak istemiyorum 5.kez cünki ise yaramiyor hic bi faydasi yok sorunda yok bari bisey olsaydi ona göre tedavi uygulardik sebebsiz oluncada daha kötü aslinda sebebi vardirda bulunamaInca sebebsiz oluyor adi hayirlisi bakalim

:oops:Arkadaşlar dün 3. Günümde doktora gittim bu ay yine klomen ve çatlatma iğnesi denicez. Bu ay olmazsa daha sonra hsg +bişey dedim ama anlamadım. İnşallah bu ay tutar çünkü hsg den korkuyorum ..:KK43:

Selam kızlar. Ben de iğneyi vurulalı bugün 14.günüm. Dr iğneden sonra 16 gün sonra adet görmezsen tahlil tapalım dedi. Beklemedeyim şuan,adet görenler iğneden kaç gün sonra oldu. Bir de 11. Günümde idrar tahlilinde negatif çıktı.sizce durum nedir

Selam kızlar. Ben de iğneyi vurulalı bugün 14.günüm. Dr iğneden sonra 16 gün sonra adet görmezsen tahlil tapalım dedi. Beklemedeyim şuan,adet görenler iğneden kaç gün sonra oldu. Bir de 11. Günümde idrar tahlilinde negatif çıktı.sizce durum nedir
Ben 1 Nisan da iğne vuruldum 17 nisan da adet oldum geçen ay . Ama doktor bir gün bile gecikse kan tahlili yaptır demişti. Yaptırmıştım negatif çıkmıştı 2 gün sonra adet oldum. Umarım sen olmazsın hamilesindir :)

Ben 1 Nisan da iğne vuruldum 17 nisan da adet oldum geçen ay . Ama doktor bir gün bile gecikse kan tahlili yaptır demişti. Yaptırmıştım negatif çıkmıştı 2 gün sonra adet oldum. Umarım sen olmazsın hamilesindir :)
Bugün de çok kaşık ağrılarım var,adet olucam gibi bakalım. Salı günü kan tahlili yaptırcam

Bugün de çok kaşık ağrılarım var,adet olucam gibi bakalım. Salı günü kan tahlili yaptırcam
İnşallah olmazsınız. Benimde çatlatma iğnem yeni vurulmuştu dün akşam doktorum verdiği saat ilişki olmadı malesef hem klomeni hem çatlatma iğnesini vücuduma boşuna almış oldum..

İnşallah olmazsınız. Benimde çatlatma iğnem yeni vurulmuştu dün akşam doktorum verdiği saat ilişki olmadı malesef hem klomeni hem çatlatma iğnesini vücuduma boşuna almış oldum..
Bana dr 3gün ilişki günü belirlerdi iğne günün akşamına ve 1er gün sonrasına. Yani saat olarak belirtmedi. Bi arkadaşımdan daha saatine göre ilişki belirlemiş. İnşallah benim de boşa gitmez
Sen de bugün başla belki boşa değildir,belli mi olur

Ovitrelle nin etkisi idrarda kaç gün sonra geçiyor 29 nisanda vuruldum ben gece 12 de

Bana dr 3gün ilişki günü belirlerdi iğne günün akşamına ve 1er gün sonrasına. Yani saat olarak belirtmedi. Bi arkadaşımdan daha saatine göre ilişki belirlemiş. İnşallah benim de boşa gitmez
Sen de bugün başla belki boşa değildir,belli mi olur
Uzun zamandır bakamadım yazılanlara sonucunuz olumlu çıkmıştır inşallah

Kızlar çatlatma iğnesinin 11. Gunu silik çizgi hala iğnenin etkisimidir

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    83,5 KB · Görüntüleme: 54
Kimse varmı? Çatlatma iğnesi 36 saat dolmadan korunmalı ilişkinin zararı var mı?

Yok canim ozaman iğnenin etkisiymiş maalesef hamile değildim suan hamileyim 3. Klomen denememde asilama oldum ve çok şükür hamile kaldım
Gözün aydın canım. Çok uzun zamandır giremedim foruma. Şimdi gördüm ve çok sevindim. Rabbim kucağına almak nasip etsin.

Back
X