• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Eklentiler

• 20250108_232355.jpg
    20250108_232355.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 8
Evet canim sabaha göre bayagi silik yakından bakınca belli sadece. Ay aynı gün mü vurunmusuz🤩ben akşam 10 du .iliski ne zmn oldu senin canim benim 27 saat
canım ben 31 aralık 17 de oldum iğneyi ilikide tam 24-25 saatte oldu ilk iğneden bir gün öncede ülişki olmuştu üst üste 2 gün sonra gün aşırı oldu son 3 gündür de bugün de dahil ilişki yok 😂

canım ben 31 aralık 17 de oldum iğneyi ilikide tam 24-25 saatte oldu ilk iğneden bir gün öncede ülişki olmuştu üst üste 2 gün sonra gün aşırı oldu son 3 gündür de bugün de dahil ilişki yok 😂
Peki sabah yapacak mısın testi .ay çok sabırsızım. Aslında bu ay ne yaptığımı bi anlatsam büyük bir riske girdim🤣🤣

Kimisi korun diyor kimisi korunma İmşallah pazartesi kayseirye gideceğim randevu aldım doktor hemen çekim içiin gün veriyormuş soracağım ona da korunmalıyım korunmamalımıyım ve olduğum kadarıyla hamile kalan çok böyle
Anestezili olanlara korunmaları gerektiğini yazmıştı çoğu kişi sen nasıl yapicaksin

benimde sabah üstteki gibi çıktı 🫣 çatlama iğnesinin en zor yanıda bu iğne etkisimi diye ikilemde kalıyo insan

Kızlar ben Ekim ayında özelde rahim filmi çekildim anestezili oldu dolayısıyla hiçbir şey hissetmedim. İşlem bittiğinde kasıklarımda çok hafif ağrı ve hafif kanamam vardı. Doktor korunmamı istemedi direk denemeye başlayın demişti

Back