Klomen + ovitrella iğne + duphaston + vinalac kullananlar surec degerlendirme tavsiye

Aynen benziyorlar sanki benimkiler de direkt fotoğraf çekilmiş hali evet yarın iğne günü dahil 11 ama iğneyi öğleden sonda 4 te vuruldum iğne gününü saymiyorum o yüzden test üstlerine. Ay güzel haberler alalım verelim inşallah
Amin inşallah yaaa valla nasıl uyucaz gece bilmem 😃

Eklentiler

• 8713D9C5-A52F-4250-B4A0-5033A6633BC4.jpeg
    8713D9C5-A52F-4250-B4A0-5033A6633BC4.jpeg
    138,7 KB · Görüntüleme: 101
  • 649947D2-7190-4B30-A35E-9DAD83BBB538.jpeg
    649947D2-7190-4B30-A35E-9DAD83BBB538.jpeg
    125,2 KB · Görüntüleme: 95
Uyku yok sabaha kadar bin tane düşünce ile rüyalarıma giriyor 😂 senin testler de pozitif şuan, bat ne zamandı ne zaman kan vericeksin
Al benden de okadar yaaaa 😂Pozitif ama iğnenin etkisidir diye düşünüyorum en başından beri takip etmedim ya o kötü oldu negatife dönüşünü göremedim neyse nasip artık ne yapalım. Canım ben duphaston kullanıyorum pazar günü bitiyor doktor bitince gebelik testi yap bize haber ver dedi 5 yada 6 şubat olurum diye düşünüyorum yarındsn sonra 4 gün kalacak

Al benden de okadar yaaaa 😂Pozitif ama iğnenin etkisidir diye düşünüyorum en başından beri takip etmedim ya o kötü oldu negatife dönüşünü göremedim neyse nasip artık ne yapalım. Canım ben duphaston kullanıyorum pazar günü bitiyor doktor bitince gebelik testi yap bize haber ver dedi 5 yada 6 şubat olurum diye düşünüyorum yarındsn sonra 4 gün kalacak
Sen yine her gün test yap artış olursa takip edersin bizle de paylaş 😍 Benim de dört gün var adete ama 14.gün kan verip duruma göre progestan almayı bırakıcam aldığım müddetçe adet olamıyorum çünkü🥺 cuma kan veririm muhtemelen

Sen yine her gün test yap artış olursa takip edersin bizle de paylaş 😍 Benim de dört gün var adete ama 14.gün kan verip duruma göre progestan almayı bırakıcam aldığım müddetçe adet olamıyorum çünkü🥺 cuma kan veririm muhtemelen
Bende yarın yaparım koyulaşma olursa cuma kan veririm diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah senninde az kalmış bak şükür geçti bugünler de inşallah hayırla sonuçlanır 😍

Canım bende erken gebelik yaptım çıkmadı ya iğne etkisi tamamen gitti yada oluşmadı hayırlısı olsun 🤲🏼🤲🏼
Canım benim de sabah yaptığım test tamamen negatifti. Bence iğne etkimiz geçti bundan sonrası için Allah sağlıkla pozitife dönmesini nasip etsin inşallah 🙏

Aminnn inşallah canım ya pazara kadar hergün yaparım diye düşünüyorum olmazsa da nasip değilmiş deriz ne yapalım 🌹
Aynen canım bugün niyeyse kendim için umutsuz oldum umarım hayirli sonuçlar alabiliriz. Karın kasık batmam da bitti benim iğne etkisiymis demekki 😑

X