- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Benim de negatifti sonra pozitife döndü sen ümidini kaybetmeBENİM DE 11. GÜNÜM BU GÜN TESTİM NEGATİF AMA KASIKLARIMDA ÇOK AĞRIM VAR. DUA ET CANIM BANA DA
İnşallah canım çok sancım var bu gün belim kopacak gibi ama iğneden mi bilemedimBenim de negatifti sonra pozitife döndü sen ümidini kaybetme
Benimde öyle canım sırtımda ayakta kalınca ağrıyorİnşallah canım çok sancım var bu gün belim kopacak gibi ama iğneden mi bilemedim
Ay canım hayırlı olsun seninki de inşallah bana sa nasib olur çok çok heyecanlıyım dayanamıyorumBenimde öyle canım sırtımda ayakta kalınca ağrıyor
Tabiki iğne etkisi canım yani bekleseydin keşke Bi hafta on gün dahaIgneden sonra 7 gun dayanamadim test yaptim
Eki Görüntüle 2727054
1 hafta sonra yine yaparim insalah yine cift cizgi cikarTabiki iğne etkisi canım yani bekleseydin keşke Bi hafta on gün daha
Canım sende pkos’mu var ?Tabiki iğne etkisi canım yani bekleseydin keşke Bi hafta on gün daha
Yoktu pkosCanım sende pkos’mu var ?
İnşaAllah canım ben hep korkuyordum olmaz diye ama bi yandan veren rabbim alan rabbim diye kendimi hep motive ettim ben ne yaparsam yapayım rabbim ol derse öyle olur dedim inşallah seninde olur canm pco hiç engel değil korkmaAy canım hayırlı olsun seninki de inşallah bana sa nasib olur çok çok heyecanlıyım dayanamıyorum
Canım hiç korkma bide 1 yıllık evliymşsin cok erken başlamışsın ben 2 yıllık evliyim bu ay ilk klomen kullandım ve yumurtalarım cok inatçıydı 2 yumurtam oluşmuş yinede yok ya bu ay olmaz ilk denemede diyodum ve adete 4 gün kala test yaptım bozitf gördüm ve kan verdim betam 184 cıkdı canım cok yeni bende pco yum cok korkuyordum rabbim nasip etti ilk deneme maşallah deyinMerhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim. 1 yıllık evliyim ve maalesef pko sendromum var. Klomen kullandım ve dün bitti cuma günü doktora gideceğim. Aranızda pco olup klomen kullanıp hamile kalanlar var mı? Olmayacak diye de çok korkuyorum ve hiç zaman geçmiyor sanki cuma gününe daha çok var
Ah canım bu gün uyandım eşime dedim ki sanırım bu ay olmayacak eşim de ben artık bebek konusundan ümidimi kestim dedi çok zoruma gittiİnşaAllah canım ben hep korkuyordum olmaz diye ama bi yandan veren rabbim alan rabbim diye kendimi hep motive ettim ben ne yaparsam yapayım rabbim ol derse öyle olur dedim inşallah seninde olur canm pco hiç engel değil korkma
Canım hiç korkma bide 1 yıllık evliymşsin cok erken başlamışsın ben 2 yıllık evliyim bu ay ilk klomen kullandım ve yumurtalarım cok inatçıydı 2 yumurtam oluşmuş yinede yok ya bu ay olmaz ilk denemede diyodum ve adete 4 gün kala test yaptım bozitf gördüm ve kan verdim betam 184 cıkdı canım cok yeni bende pco yum cok korkuyordum rabbim nasip etti ilk deneme maşallah deyin
nYoktu pkos
Yok canım yarın Bi gidiyim diyorum bakalım sen naptın verdin mi bugünCanım değerine Baktrdınmı tekrar
n
Evet canım verdim 184 gecen 2 günde Bi artış 2 katı dediler bugünde 389 çıkdı iyimi canım gün aşırı verdimYok canım yarın Bi gidiyim diyorum bakalım sen naptın verdin mi bugün
Kız ikiz falan mı yoksa seninEvet canım verdim 184 gecen 2 günde Bi artış 2 katı dediler bugünde 389 çıkdı iyimi canım gün aşırı verdim
Üzülme canım geç döllenme falan olmuştur belki erken gebelik testi mi yaptın normal miKızlar adetime 3 gün var dayanamadım test yaptım çıkmadı sanırım bu ay olmadı benim
Erken gebelik testi yaptım canım nasip inşallah bidahaki aya kaldıÜzülme canım geç döllenme falan olmuştur belki erken gebelik testi mi yaptın normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?