2025 Klomen kullananlar 🙋🏼‍♀️

Mrb bende 2 gündür klomen kullanmaya başladim ama bende ilacı aldıktan sonra çok şiddetli baş ağrısı oluyo ağrı kesici almak zorunda kalıyorum sizlerdede böyle bı yan etkisi oldumu ama acaba ağrısına dayanamıyorum
Bende de baş ağrısı olmadı

Suan beklemedeyim bir yanim umutlanmak istiyor bir yanim umutsuz insallah vardi daha 10 günüm var adete 🤗
Benimde bianda yumurta büyücek mi diye beklerken adet olmam biraz modumu düşürdü de moral bozmamaya çalışıyorum ☺️
Zor bi süreçmiş ama halledicez inşallah be 😅 Hadi inşallah senin güzel haberlerini alırız 🥰

Evet öyle ama çok erken regl oldum niye bilmiyorum hiç ilaç kullanmadan adet olamayan ben olmamam gereken zamnda adet oldum bir ay dinlendiricem kendimi hayırlısı bakalım
Hakkinda hayirlisi canim rabbim zamani gelince yüzümüzü güldürecek biliyorum 🤗

Benim de 2 yumurtam vardı biri 21 mm iken çatladı çatlama salı günü oldu diğeri kendi kendine küçülmüş yani tek çatlayan yumurta ile şansımızı denedik bu ay beklemedeyim umudum yok ama hayaller var tabi..

Benim de 2 yumurtam vardı biri 21 mm iken çatladı çatlama salı günü oldu diğeri kendi kendine küçülmüş yani tek çatlayan yumurta ile şansımızı denedik bu ay beklemedeyim umudum yok ama hayaller var tabi..
Karamsar düşünme bence yaa büyüyen gelişen ve çatlayan yumurtan var gebelik oluşması için bi engel yok demek ki bu ay olmasa diğer ay yine olur güzel düşün güzel olsun ☺️

Karamsar düşünme bence yaa büyüyen gelişen ve çatlayan yumurtan var gebelik oluşması için bi engel yok demek ki bu ay olmasa diğer ay yine olur güzel düşün güzel olsun ☺️
Desteğin için çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz seviniriz en çabuk zamanda. Bu ay her şeyi olması gerektiği gibi yaptım kendimde belirti arıyorum istem dışı tabi çok erken olmasina ragmen ama bugün regli den önce olan beyaz akıntı başladı galiba normal regl olacağım gene bekleyip göreceğim bakalım..

Desteğin için çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz seviniriz en çabuk zamanda. Bu ay her şeyi olması gerektiği gibi yaptım kendimde belirti arıyorum istem dışı tabi çok erken olmasina ragmen ama bugün regli den önce olan beyaz akıntı başladı galiba normal regl olacağım gene bekleyip göreceğim bakalım..
Hepimiz hakkında hayirlisi artik bende belirti ariyor gibiyim kasiklarimda biraz agri var sadece umutlanmak istemiyorum ama ümit iste 🥰

Acaba tekrar mı yumurtlaman oluyor yani akıntı olmasını güzel yorumluyorlar aslında beyaz şeffaf uzayan akıntı yumurtlama belirtisiymiş bence tekrar değerlendirebilirsiniz ☺️ niye içini bukadar kararttın çok mu uzun zaman oldu denemeye başlayalı

Acaba tekrar mı yumurtlaman oluyor yani akıntı olmasını güzel yorumluyorlar aslında beyaz şeffaf uzayan akıntı yumurtlama belirtisiymiş bence tekrar değerlendirebilirsiniz ☺️ niye içini bukadar kararttın çok mu uzun zaman oldu denemeye başlayalı
Valla hiç sanmıyorum canım Bi taneyi zor yumurtladim tövbe estağfurullah 🤣🤣 bu böyle yumurtlama akıntısı gibi değil beyaz kremsi gibi koku vs yok zaten bu ay nerdeyse 2 günde bir doktordaydim enfeksiyon falan yok yani ama sanki regl öncesi gibi diğer çocuğum 7 8 sene sonra oldu benim de ondan sanki olmamış gibi geliyor hep..

Valla hiç sanmıyorum canım Bi taneyi zor yumurtladim tövbe estağfurullah 🤣🤣 bu böyle yumurtlama akıntısı gibi değil beyaz kremsi gibi koku vs yok zaten bu ay nerdeyse 2 günde bir doktordaydim enfeksiyon falan yok yani ama sanki regl öncesi gibi diğer çocuğum 7 8 sene sonra oldu benim de ondan sanki olmamış gibi geliyor hep..
Bi taneyi de yumurtlayamayanlar var mesela ben 😂

Bi taneyi de yumurtlayamayanlar var mesela ben 😂
Ya 🤣🤣
Hayırlısı cnm ya valla ben diğer çocuğumda aylarca yumurtlama görmediğim olmuştu yani anlıyorum seni umarım bir an önce gönlüne göre olur bu ay bütün tuşlara bastım artık göreceğiz bakalım sonucu bilmiyorum

Back