Bende bugün gittim kontrolle hiç yumurta yok cuma günü tekrar gitçem gine olmazsa klomen günde 2 taneye çıkarcakAnladim canim benim su bir haftadir kasiklarim cok agriyor batiyor gibi oluyor klomenden dolayi sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün gittim kontrolle hiç yumurta yok cuma günü tekrar gitçem gine olmazsa klomen günde 2 taneye çıkarcakAnladim canim benim su bir haftadir kasiklarim cok agriyor batiyor gibi oluyor klomenden dolayi sanirim
Bende de baş ağrısı olmadıMrb bende 2 gündür klomen kullanmaya başladim ama bende ilacı aldıktan sonra çok şiddetli baş ağrısı oluyo ağrı kesici almak zorunda kalıyorum sizlerdede böyle bı yan etkisi oldumu ama acaba ağrısına dayanamıyorum
Yumurtalarım büyümedi adet oldum hatta bu ay ara vericem klomene incir kürü yapıcam evde kendim diğer ay klomenden devamKizlar nasil gidiyor
Senin nasıl gidiyorKizlar nasil gidiyor
Senin adet tarihin 18 inde degilmiydiYumurtalarım büyümedi adet oldum hatta bu ay ara vericem klomene incir kürü yapıcam evde kendim diğer ay klomenden devam
Suan beklemedeyim bir yanim umutlanmak istiyor bir yanim umutsuz insallah vardi daha 10 günüm var adeteSenin nasıl gidiyor
Evet öyle ama çok erken regl oldum niye bilmiyorum hiç ilaç kullanmadan adet olamayan ben olmamam gereken zamnda adet oldum bir ay dinlendiricem kendimi hayırlısı bakalımSenin adet tarihin 18 inde degilmiydi
Benimde bianda yumurta büyücek mi diye beklerken adet olmam biraz modumu düşürdü de moral bozmamaya çalışıyorumSuan beklemedeyim bir yanim umutlanmak istiyor bir yanim umutsuz insallah vardi daha 10 günüm var adete
Hakkinda hayirlisi canim rabbim zamani gelince yüzümüzü güldürecek biliyorumEvet öyle ama çok erken regl oldum niye bilmiyorum hiç ilaç kullanmadan adet olamayan ben olmamam gereken zamnda adet oldum bir ay dinlendiricem kendimi hayırlısı bakalım
Insallah canim benimBenimde bianda yumurta büyücek mi diye beklerken adet olmam biraz modumu düşürdü de moral bozmamaya çalışıyorum
Zor bi süreçmiş ama halledicez inşallah be Hadi inşallah senin güzel haberlerini alırız
Karamsar düşünme bence yaa büyüyen gelişen ve çatlayan yumurtan var gebelik oluşması için bi engel yok demek ki bu ay olmasa diğer ay yine olur güzel düşün güzel olsunBenim de 2 yumurtam vardı biri 21 mm iken çatladı çatlama salı günü oldu diğeri kendi kendine küçülmüş yani tek çatlayan yumurta ile şansımızı denedik bu ay beklemedeyim umudum yok ama hayaller var tabi..
Desteğin için çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz seviniriz en çabuk zamanda. Bu ay her şeyi olması gerektiği gibi yaptım kendimde belirti arıyorum istem dışı tabi çok erken olmasina ragmen ama bugün regli den önce olan beyaz akıntı başladı galiba normal regl olacağım gene bekleyip göreceğim bakalım..Karamsar düşünme bence yaa büyüyen gelişen ve çatlayan yumurtan var gebelik oluşması için bi engel yok demek ki bu ay olmasa diğer ay yine olur güzel düşün güzel olsun
Hepimiz hakkında hayirlisi artik bende belirti ariyor gibiyim kasiklarimda biraz agri var sadece umutlanmak istemiyorum ama ümit isteDesteğin için çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz seviniriz en çabuk zamanda. Bu ay her şeyi olması gerektiği gibi yaptım kendimde belirti arıyorum istem dışı tabi çok erken olmasina ragmen ama bugün regli den önce olan beyaz akıntı başladı galiba normal regl olacağım gene bekleyip göreceğim bakalım..
Acaba tekrar mı yumurtlaman oluyor yani akıntı olmasını güzel yorumluyorlar aslında beyaz şeffaf uzayan akıntı yumurtlama belirtisiymiş bence tekrar değerlendirebilirsiniz niye içini bukadar kararttın çok mu uzun zaman oldu denemeye başlayalıDesteğin için çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz seviniriz en çabuk zamanda. Bu ay her şeyi olması gerektiği gibi yaptım kendimde belirti arıyorum istem dışı tabi çok erken olmasina ragmen ama bugün regli den önce olan beyaz akıntı başladı galiba normal regl olacağım gene bekleyip göreceğim bakalım..
Valla aynen ben de öyleyim işte senin çatlama ne zamandı bat ne zamanHepimiz hakkında hayirlisi artik bende belirti ariyor gibiyim kasiklarimda biraz agri var sadece umutlanmak istemiyorum ama ümit iste
Valla hiç sanmıyorum canım Bi taneyi zor yumurtladim tövbe estağfurullah bu böyle yumurtlama akıntısı gibi değil beyaz kremsi gibi koku vs yok zaten bu ay nerdeyse 2 günde bir doktordaydim enfeksiyon falan yok yani ama sanki regl öncesi gibi diğer çocuğum 7 8 sene sonra oldu benim de ondan sanki olmamış gibi geliyor hep..Acaba tekrar mı yumurtlaman oluyor yani akıntı olmasını güzel yorumluyorlar aslında beyaz şeffaf uzayan akıntı yumurtlama belirtisiymiş bence tekrar değerlendirebilirsiniz niye içini bukadar kararttın çok mu uzun zaman oldu denemeye başlayalı
Bi taneyi de yumurtlayamayanlar var mesela benValla hiç sanmıyorum canım Bi taneyi zor yumurtladim tövbe estağfurullah bu böyle yumurtlama akıntısı gibi değil beyaz kremsi gibi koku vs yok zaten bu ay nerdeyse 2 günde bir doktordaydim enfeksiyon falan yok yani ama sanki regl öncesi gibi diğer çocuğum 7 8 sene sonra oldu benim de ondan sanki olmamış gibi geliyor hep..
YaBi taneyi de yumurtlayamayanlar var mesela ben