- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
- Konu Sahibi Ay tenli anne
2 kat arttıya bana normal geldi canımda bilmem hayrlısı olsunKız ikiz falan mı yoksa senin daha adetine de var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 kat arttıya bana normal geldi canımda bilmem hayrlısı olsunKız ikiz falan mı yoksa senin daha adetine de var
İnşaAllah canımmm evde test yaptnmıMerhaba kizlar bugun doktorumu aradim cuma kan tahlili de yap dedi insallah yuksek cikarrr insalah hamileyimdir cok umitlendim insallah bosa cikmaz kimseyin kucagi bos kalmasin yarabi
Dun aksam yaptim ama igneden sonra 7 gunduİnşaAllah canımmm evde test yaptnmı
Cok erken canım bak şimdiden strese başlamışsın beleeydin canım birazDun aksam yaptim ama igneden sonra 7 gundu
Hayırlı olsun sizin hamilelikİnşaAllah canım ben hep korkuyordum olmaz diye ama bi yandan veren rabbim alan rabbim diye kendimi hep motive ettim ben ne yaparsam yapayım rabbim ol derse öyle olur dedim inşallah seninde olur canm pco hiç engel değil korkma
Canım hiç korkma bide 1 yıllık evliymşsin cok erken başlamışsın ben 2 yıllık evliyim bu ay ilk klomen kullandım ve yumurtalarım cok inatçıydı 2 yumurtam oluşmuş yinede yok ya bu ay olmaz ilk denemede diyodum ve adete 4 gün kala test yaptım bozitf gördüm ve kan verdim betam 184 cıkdı canım cok yeni bende pco yum cok korkuyordum rabbim nasip etti ilk deneme maşallah deyin
Yaa bugun bende aynıyım iğnenin 11.günü test yaptım çook silik çıktı sabah yine yapacam ama adet olacam sandım öyle bir ağrı vardı ki karnım da da şaşırdımİnşallah canım çok sancım var bu gün belim kopacak gibi ama iğneden mi bilemedim
Biraz daha bekle canım test içinYaa bugun bende aynıyım iğnenin 11.günü test yaptım çook silik çıktı sabah yine yapacam ama adet olacam sandım öyle bir ağrı vardı ki karnım da da şaşırdım
Canım benimde akıntım yoğun beyazını hemde benimde arada karnım ağrıyo ve geçiyor tekrar başlıyor rahim genişler iş o yüzden olurmş öyle biliyorum yarında kadın doğuma cıkıcam canm sen nabdınA Anne aday12 canım nasılsın benim ara ara tek taraflı ağrım oluyo akıntım yoğun sende ne gibi değişimler var
Bn de aksam agrim oldu bn 7 gun yaptim silikti cuma insallah kan testi yapicm bakalim hayirlisi nasipse yazdiysA bozulmasinYaa bugun bende aynıyım iğnenin 11.günü test yaptım çook silik çıktı sabah yine yapacam ama adet olacam sandım öyle bir ağrı vardı ki karnım da da şaşırdım
Amin inşallah canım bu mutlu haberi alırsın inşallahBn de aksam agrim oldu bn 7 gun yaptim silikti cuma insallah kan testi yapicm bakalim hayirlisi nasipse yazdiysA bozulmasin
Hiç belli olmaz Rabbim bilir olup olmayacağını ama ilaçla büyütülen yumurta 18-22 mm arasındayken çatlatma iğnesi yapılıyor Bi iki gün sonra tekrar kontrole çağırıp o zaman yapabilirdiMerhabalar. Ben bu ay ilk defa klomen kullandım. 5 gün günde 2 defa. 12. Gün doktorum kontrole çağırdı. İlaca çok iyi cevap vermiş yumurtan tam bugün olması gerek boyutta dedi. Ne kadar diye sorduğumda 15 16 mm dedi. Sabah gitmiştim. Akşam 6 da çatlatma iğnesi vurdur dedi. 7 gün oldu vuralı. 36.saatte yumurtlama akıntım başladı değerlendirdik. Ama herkes o boyutta çatlatma iğnesi vurulmaz diyor. Çok umutluydum bugün çöktüm resmen. Olmaz mı yani? Neden acele etti ki doktor......
Anladım canım ben pazartesi günü gitmiştim muayeneye daha çok yeni haftaya gel dedi daha yeni bidaha kan verdim bakalım öğleden sonra çıkacak öyle şimdilikCanım benimde akıntım yoğun beyazını hemde benimde arada karnım ağrıyo ve geçiyor tekrar başlıyor rahim genişler iş o yüzden olurmş öyle biliyorum yarında kadın doğuma cıkıcam canm sen nabdın
Ben de onu anlamadım madem güzel büyüyor neden daha da büyümesine izin vermedi anlamış değilimHiç belli olmaz Rabbim bilir olup olmayacağını ama ilaçla büyütülen yumurta 18-22 mm arasındayken çatlatma iğnesi yapılıyor Bi iki gün sonra tekrar kontrole çağırıp o zaman yapabilirdi
2 mm diye kesin birsey yok canım ki biz ilaçla büyütüyoruz ben mesela klomen kullandım gittim 14 ve 15 mmdi yumurtalar iki gün sonra gittim 19 ve 22 olmuşBen de onu anlamadım madem güzel büyüyor neden daha da büyümesine izin vermedi anlamış değilim
Gerçi yumurtalar çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlıyorsa o saate kadar belki büyümüştür daha da. Günde 2 mm büyüyormuş ya. Umudum o ;(
Vardır belki Bi bildiği sıkma canını. İnşallah güzel haberler alırsın en kısa zamandaBen de onu anlamadım madem güzel büyüyor neden daha da büyümesine izin vermedi anlamış değilim
Gerçi yumurtalar çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlıyorsa o saate kadar belki büyümüştür daha da. Günde 2 mm büyüyormuş ya. Umudum o ;(
İnşallah canım rabbime bıraktımVardır belki Bi bildiği sıkma canını. İnşallah güzel haberler alırsın en kısa zamanda
Tamam canım ben hep Acilden verdim hiç kadın doğuma çıkmadın gün gittik ameliystaymş yarın gidicem kadın doğuma tekrarAnladım canım ben pazartesi günü gitmiştim muayeneye daha çok yeni haftaya gel dedi daha yeni bidaha kan verdim bakalım öğleden sonra çıkacak öyle şimdilik