- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
İnşallah canım çok isterim senin de hamileyim diye yazmanıAllah razı olsun canım inşallah inşallahsenin adına çok sevindim değerin çok çok güzel artmış bu konuşmaya başladık 2 kişiden güzel haberler geldi inşallah bende hayirli haberler veririm size
Amin canim Allah isteyen herkese hayirlsiyla nasip etsin insallah, belki yerleşme lekelenmesidir canım bu aralar ilişkiyi biraz erteleyin dikkat et kendine, adetime son 5 gün kaldı çok merak ediyorum bende senin adet günün geçti mi?İnşallah canım çok isterim senin de hamileyim diye yazmanıRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dün ilişki sonrası lekelenme tarzı pembe gibi akıntım oldu korktum canım ya bugün daha iyi bakalım 3 de jinekolog muayenem var Bi sorucam nedenini
Geçti canım dün adet günümdü işte bakalım o kadar çok istedik ki 1 sene yapmam ilişkiyi nolacakAmin canim Allah isteyen herkese hayirlsiyla nasip etsin insallah, belki yerleşme lekelenmesidir canım bu aralar ilişkiyi biraz erteleyin dikkat et kendine, adetime son 5 gün kaldı çok merak ediyorum bende senin adet günün geçti mi?
Eğer düşük tehlikesi olursa önermiyorlar ilişki yoksa yasak değilGeçti canım dün adet günümdü işte bakalım o kadar çok istedik ki 1 sene yapmam ilişkiyi nolacak
Ayy beraber gibiyiz canım bende yarın gitcem doktoraKızlar dün ilişkim oldu daha sonrasında pembe lekelenme yaşadım doktora gittim hemen kan verdim acilde 128 çıktı bugün de randevum var bakalım
İnşaAllah canım benim seninde güzel haberini bekliyoruz
Ederim arkadaşım etmez olurmuyum hiç
Biraz akışına bırak bence canım ne kadar çok araştırırsan o kadar stres oluyorsun emin ol doktor banada catlatma iğnesi vermedi bende de hiç bi belirti yok beklemedeyim adetime 5 gün var daha ilk defa dün gece belim çok ağrıdı bugünde akıntım fazlalaştı krem gibi oldu hiç böyle olmamıştı hakkımızda hayırlısı olsun kendini çok fazla dinleme belirti arama bazı kisilerde hiç belirti olmayabiliyourmuşKIZLAR BIRSEY SORMAK ISTIYORUM BN IGNEDEN SONRA 7 GUNUM HER DK IGNEDEN SONRAKI ASAMAYI ARASTIRIYORUM SIMDI OKUDUM IGNEDEN 1 HAFTA SONRA KASIK AGRISI KALMIYORSA YOKSA DOLENME OLMAMIS DEMEKMIS SOLENME VARSA 14-15 GUN BOYUNCA DEVAM EDIYORMUS SIZIN NASIL OLDU BN AGRIM YOK GIBI BLMÇatlatma İğnesinden Sonra Kasık Ağrısı Kaç Gün Sürer? BURDA OKUDUM DOGRU MU ACABA BN AGRIM YOK GLB OFFF
Inşallah ozaman görürsünüz keseyi canım beta değerini takip et dedi mi ?Kızlar doktora gittim baktı ultrasonla ama çok küçük tabiki görmedik bileayın 2sinde inşallah görürüz dedi bekle dedi bekleyecem bakalım
Yok canım lekelenmemi söyledim erken dönem olabilir yoğunlaşır artarsa haber ver dediInşallah ozaman görürsünüz keseyi canım beta değerini takip et dedi mi ?
iğneden sonraki kaçıncı günün canım?Kızlar dün ilişkim oldu daha sonrasında pembe lekelenme yaşadım doktora gittim hemen kan verdim acilde 128 çıktı bugün de randevum var bakalım
Ayın 4ünde vuruldumiğneden sonraki kaçıncı günün canım?
BENİM DE 11. GÜNÜM BU GÜN TESTİM NEGATİF AMA KASIKLARIMDA ÇOK AĞRIM VAR. DUA ET CANIM BANA DAAyın 4ünde vuruldum
Canım benm çatlatma iğnesi oldumKIZLAR BIRSEY SORMAK ISTIYORUM BN IGNEDEN SONRA 7 GUNUM HER DK IGNEDEN SONRAKI ASAMAYI ARASTIRIYORUM SIMDI OKUDUM IGNEDEN 1 HAFTA SONRA KASIK AGRISI KALMIYORSA YOKSA DOLENME OLMAMIS DEMEKMIS SOLENME VARSA 14-15 GUN BOYUNCA DEVAM EDIYORMUS SIZIN NASIL OLDU BN AGRIM YOK GIBI BLMÇatlatma İğnesinden Sonra Kasık Ağrısı Kaç Gün Sürer? BURDA OKUDUM DOGRU MU ACABA BN AGRIM YOK GLB OFFF
Kan verdinmi canım bugünAyın 4ünde vuruldum
Benim kasık ağrım ve bel ağrım hep sürdü ama olmadı bence herkesin vücüt yapısı farklı adet olana kadar sürdü bende ağrılarKIZLAR BIRSEY SORMAK ISTIYORUM BN IGNEDEN SONRA 7 GUNUM HER DK IGNEDEN SONRAKI ASAMAYI ARASTIRIYORUM SIMDI OKUDUM IGNEDEN 1 HAFTA SONRA KASIK AGRISI KALMIYORSA YOKSA DOLENME OLMAMIS DEMEKMIS SOLENME VARSA 14-15 GUN BOYUNCA DEVAM EDIYORMUS SIZIN NASIL OLDU BN AGRIM YOK GIBI BLMÇatlatma İğnesinden Sonra Kasık Ağrısı Kaç Gün Sürer? BURDA OKUDUM DOGRU MU ACABA BN AGRIM YOK GLB OFFF
Sagol cnmBenim kasık ağrım ve bel ağrım hep sürdü ama olmadı bence herkesin vücüt yapısı farklı adet olana kadar sürdü bende ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?