- 20 Ocak 2020
- 444
- 145
- 53
- Konu Sahibi Ay tenli anne
Devlete mi gittiniz canım sen nerede oturuyordunBekliyoruz 15 dakka ya çıkarherlade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlete mi gittiniz canım sen nerede oturuyordunBekliyoruz 15 dakka ya çıkarherlade
Evet devlete gittim kütahyadayımDevlete mi gittiniz canım sen nerede oturuyordun
1 saate veriyorlarsa çok iyi ben 2 saat sonra almıştım sonucu , az kaldı hemen bizede yazEvet devlete gittim kütahyadayım
Kızlar hamileyim betam 1841 saate veriyorlarsa çok iyi ben 2 saat sonra almıştım sonucu , az kaldı hemen bizede yaz
Ayyy canım benim çok mutlu oldum süper beta yaaa Allah tamamına erdirsinKızlar hamileyim betam 184
Merhaba kardeşim bende senin gibi bir yıldır denedim olmadı adetim düzensiz idi.Merhaba kızlar bi seneye yakın süredir çocuk sahibi olmak istiyoruz. Adetlerim çok düzenli değil dün doktor sabah akşam klomen kullanmamı pazartesi kontrole çağırdı. Kullananlar tecrübelerini anlatır mı ilk aydan hamile kalanlar var mı. İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre verir sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
İnşallah canım nasılsın belirtiler neydi bahseder misin ne kadarlıkMerhaba kardeşim bende senin gibi bir yıldır denedim olmadı adetim düzensiz idi.
Çok şükür klomen +çatlatma iğnesi sonucu ilk denememde gebe kaldım
Darısıı sana inşaallah
Amin inşallah canım darısı hepinize banada iyi geldi betaAyyy canım benim çok mutlu oldum süper beta yaaa Allah tamamına erdirsin
Oyy maşallah sübhanallah bak hiç umudun yoktu Rabbim nasip etti elhamdülillah çok çok sevindimKızlar hamileyim betam 184
Sonuc var mi cnmVerdim can
İn 1 saat sonra cıkacak sonuc
Evet canı beta184 ckdıSonuc var mi cnm
Gebesin canım hayırlı olsunBenim bu sabah ilk idrarla yaptıgım baya belirginlesti bakalim sabah kan da ne cikacak
Gözün aydin canim Allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsinnnn çok sevdimmm ne güzel yaaa ayni duyguyu yaşamak istiyorum tez vakitte inşallah rabbim bizlerede nasip etsinnEvet canı beta184 ckdı
Amin inşallah canım benimGözün aydin canim Allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsinnnn çok sevdimmm ne güzel yaaa ayni duyguyu yaşamak istiyorum tez vakitte inşallah rabbim bizlerede nasip etsinn
Hayirlisi olsun cnmm cok sevindim sn adina bn daha beklemedeyim igneden sinra 7 gunKızlar dün ilişkim oldu daha sonrasında pembe lekelenme yaşadım doktora gittim hemen kan verdim acilde 128 çıktı bugün de randevum var bakalım
İnşallah sende hayırlı haberlerini yazarsin burdan canım Ayse8992 ve seninde bu mutluluğu tatmanızı istiyorumHayirlisi olsun cnmm cok sevindim sn adina bn daha beklemedeyim igneden sinra 7 gun
Allah razı olsun canım inşallah inşallah senin adına çok sevindim değerin çok çok güzel artmış bu konuşmaya başladık 2 kişiden güzel haberler geldi inşallah bende hayirli haberler veririm sizeİnşallah sende hayırlı haberlerini yazarsin burdan canım Ayse8992 ve seninde bu mutluluğu tatmanızı istiyorum