Klomen kullananlar??

Merhaba kizlar bugun doktorumu aradim cuma kan tahlili de yap dedi insallah yuksek cikarrr insalah hamileyimdir cok umitlendim insallah bosa cikmaz kimseyin kucagi bos kalmasin yarabi

Hayırlı olsun sizin hamilelik

A Anne aday12 canım nasılsın benim ara ara tek taraflı ağrım oluyo akıntım yoğun sende ne gibi değişimler var
Canım benimde akıntım yoğun beyazını hemde benimde arada karnım ağrıyo ve geçiyor tekrar başlıyor rahim genişler iş o yüzden olurmş öyle biliyorum yarında kadın doğuma cıkıcam canm sen nabdın

Yaa bugun bende aynıyım iğnenin 11.günü test yaptım çook silik çıktı sabah yine yapacam ama adet olacam sandım öyle bir ağrı vardı ki karnım da da şaşırdım
Bn de aksam agrim oldu bn 7 gun yaptim silikti cuma insallah kan testi yapicm bakalim hayirlisi nasipse yazdiysA bozulmasin

Merhabalar. Ben bu ay ilk defa klomen kullandım. 5 gün günde 2 defa. 12. Gün doktorum kontrole çağırdı. İlaca çok iyi cevap vermiş yumurtan tam bugün olması gerek boyutta dedi. Ne kadar diye sorduğumda 15 16 mm dedi. Sabah gitmiştim. Akşam 6 da çatlatma iğnesi vurdur dedi. 7 gün oldu vuralı. 36.saatte yumurtlama akıntım başladı değerlendirdik. Ama herkes o boyutta çatlatma iğnesi vurulmaz diyor. Çok umutluydum bugün çöktüm resmen. Olmaz mı yani? Neden acele etti ki doktor......

Hiç belli olmaz Rabbim bilir olup olmayacağını ama ilaçla büyütülen yumurta 18-22 mm arasındayken çatlatma iğnesi yapılıyor Bi iki gün sonra tekrar kontrole çağırıp o zaman yapabilirdi

Anladım canım ben pazartesi günü gitmiştim muayeneye daha çok yeni haftaya gel dedi daha yeni bidaha kan verdim bakalım öğleden sonra çıkacak öyle şimdilik

Hiç belli olmaz Rabbim bilir olup olmayacağını ama ilaçla büyütülen yumurta 18-22 mm arasındayken çatlatma iğnesi yapılıyor Bi iki gün sonra tekrar kontrole çağırıp o zaman yapabilirdi
Ben de onu anlamadım madem güzel büyüyor neden daha da büyümesine izin vermedi anlamış değilim
Gerçi yumurtalar çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlıyorsa o saate kadar belki büyümüştür daha da. Günde 2 mm büyüyormuş ya. Umudum o ;(

2 mm diye kesin birsey yok canım ki biz ilaçla büyütüyoruz ben mesela klomen kullandım gittim 14 ve 15 mmdi yumurtalar iki gün sonra gittim 19 ve 22 olmuş

Vardır belki Bi bildiği sıkma canını. İnşallah güzel haberler alırsın en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…