• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar??

Allah razı olsun canım inşallah inşallah 😌 senin adına çok sevindim değerin çok çok güzel artmış bu konuşmaya başladık 2 kişiden güzel haberler geldi inşallah bende hayirli haberler veririm size 🌸
İnşallah canım çok isterim senin de hamileyim diye yazmanı 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dün ilişki sonrası lekelenme tarzı pembe gibi akıntım oldu korktum canım ya bugün daha iyi bakalım 3 de jinekolog muayenem var Bi sorucam nedenini

İnşallah canım çok isterim senin de hamileyim diye yazmanı 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dün ilişki sonrası lekelenme tarzı pembe gibi akıntım oldu korktum canım ya bugün daha iyi bakalım 3 de jinekolog muayenem var Bi sorucam nedenini
Amin canim Allah isteyen herkese hayirlsiyla nasip etsin insallah, belki yerleşme lekelenmesidir canım bu aralar ilişkiyi biraz erteleyin dikkat et kendine, adetime son 5 gün kaldı çok merak ediyorum bende senin adet günün geçti mi?

Amin canim Allah isteyen herkese hayirlsiyla nasip etsin insallah, belki yerleşme lekelenmesidir canım bu aralar ilişkiyi biraz erteleyin dikkat et kendine, adetime son 5 gün kaldı çok merak ediyorum bende senin adet günün geçti mi?
Geçti canım dün adet günümdü işte bakalım o kadar çok istedik ki 1 sene yapmam ilişkiyi nolacak 😊

Geçti canım dün adet günümdü işte bakalım o kadar çok istedik ki 1 sene yapmam ilişkiyi nolacak 😊
Eğer düşük tehlikesi olursa önermiyorlar ilişki yoksa yasak değil 😊 inşallah sende öyle bi sıkıntı olmaz en azından kalp atışını duyana kadar beklemede kalın canım doktora gidince haber et bizede

KIZLAR BIRSEY SORMAK ISTIYORUM BN IGNEDEN SONRA 7 GUNUM HER DK IGNEDEN SONRAKI ASAMAYI ARASTIRIYORUM SIMDI OKUDUM IGNEDEN 1 HAFTA SONRA KASIK AGRISI KALMIYORSA YOKSA DOLENME OLMAMIS DEMEKMIS SOLENME VARSA 14-15 GUN BOYUNCA DEVAM EDIYORMUS SIZIN NASIL OLDU BN AGRIM YOK GIBI BLM :KK43: :KK43: :KK43: Çatlatma İğnesinden Sonra Kasık Ağrısı Kaç Gün Sürer? BURDA OKUDUM DOGRU MU ACABA BN AGRIM YOK GLB OFFF

KIZLAR BIRSEY SORMAK ISTIYORUM BN IGNEDEN SONRA 7 GUNUM HER DK IGNEDEN SONRAKI ASAMAYI ARASTIRIYORUM SIMDI OKUDUM IGNEDEN 1 HAFTA SONRA KASIK AGRISI KALMIYORSA YOKSA DOLENME OLMAMIS DEMEKMIS SOLENME VARSA 14-15 GUN BOYUNCA DEVAM EDIYORMUS SIZIN NASIL OLDU BN AGRIM YOK GIBI BLM :KK43: :KK43: :KK43: Çatlatma İğnesinden Sonra Kasık Ağrısı Kaç Gün Sürer? BURDA OKUDUM DOGRU MU ACABA BN AGRIM YOK GLB OFFF
Biraz akışına bırak bence canım ne kadar çok araştırırsan o kadar stres oluyorsun emin ol doktor banada catlatma iğnesi vermedi bende de hiç bi belirti yok beklemedeyim adetime 5 gün var daha ilk defa dün gece belim çok ağrıdı bugünde akıntım fazlalaştı krem gibi oldu hiç böyle olmamıştı hakkımızda hayırlısı olsun kendini çok fazla dinleme belirti arama bazı kisilerde hiç belirti olmayabiliyourmuş

Kızlar doktora gittim baktı ultrasonla ama çok küçük tabiki görmedik bile 😊 ayın 2sinde inşallah görürüz dedi bekle dedi bekleyecem bakalım

Canım benm çatlatma iğnesi oldum
Ayın 4ünde vuruldum
Kan verdinmi canım bugün

Benim kasık ağrım ve bel ağrım hep sürdü ama olmadı bence herkesin vücüt yapısı farklı adet olana kadar sürdü bende ağrılar

Back