• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar??

Merhabalar. Ben bu ay ilk defa klomen kullandım. 5 gün günde 2 defa. 12. Gün doktorum kontrole çağırdı. İlaca çok iyi cevap vermiş yumurtan tam bugün olması gerek boyutta dedi. Ne kadar diye sorduğumda 15 16 mm dedi. Sabah gitmiştim. Akşam 6 da çatlatma iğnesi vurdur dedi. 7 gün oldu vuralı. 36.saatte yumurtlama akıntım başladı değerlendirdik. Ama herkes o boyutta çatlatma iğnesi vurulmaz diyor. Çok umutluydum bugün çöktüm resmen. Olmaz mı yani? Neden acele etti ki doktor......
Bn 20 mm di cnm igne vurdu sat 5 te 17.112020 4 gece iliskiye girdik son 2 aksam cok agrim oldu iliski sonrasi 7 ci gun igneden sonra test yaptim silik cizgiyi gordum insalah hamileyimdir dun doktorla konustum cuma kan testi yap dedi hayirlisi insallah sende hamilesindir cnm

Bn 20 mm di cnm igne vurdu sat 5 te 17.112020 4 gece iliskiye girdik son 2 aksam cok agrim oldu iliski sonrasi 7 ci gun igneden sonra test yaptim silik cizgiyi gordum insalah hamileyimdir dun doktorla konustum cuma kan testi yap dedi hayirlisi insallah sende hamilesindir cnm
İnşallah canım benim ama iğnenin etkisiyle ilk 12 gün pozitif gözükür gebelik olmasa bile. Çünkü içinde beta hcg hormonu var yani gebelik hormonu. İğneden en erken 14 gün sonra test yapmamız gerek canım inşallah hamileyizdir🙏🏻🌼🌼

İnşallah canım benim ama iğnenin etkisiyle ilk 12 gün pozitif gözükür gebelik olmasa bile. Çünkü içinde beta hcg hormonu var yani gebelik hormonu. İğneden en erken 14 gün sonra test yapmamız gerek canım inşallah hamileyizdir🙏🏻🌼🌼
Evet oyuzden pek sevinmedim 1 hafta daha bekliycem nasil blm ama beklemek cook zor gunler gecmek bilmiyor nasip insallah hamileyizdir anne olmak nasip olur bizede o sevgiyi bizde goruruz

Bn de aksam agrim oldu bn 7 gun yaptim silikti cuma insallah kan testi yapicm bakalim hayirlisi nasipse yazdiysA bozulmasin 😊😊😊
Ben sabah yaptım sadece çizgi yeri hafif belli oldu beyaz renk oda yoktu yani iğne etkisi geçti emin oldum ama acaba bebek varmı 😔 umarım olumlu haberler alırız Rabbim bizlere de nasip etsin isteyen herkese hayırlısı ile 🤲

Biraz daha bekle canım test için
Şuan 12 . Gün negatif sonradan pozitif olur mu acaba yani gebelik olan varmış ama umudum yok ilk denemem çatlatma iğnesi hayırlısı olsun aşırı bel karın sırt ağrım var ama her adet dönemi 1 hafta önceden başlar zaten benim ayırt edemiyorum da sadece karnım ağrıdı dün o olmazdı belki diyorum sürekli yazıları okuyorum yazıyorum zaman geçirmek zor herkesin de bildiği gibi Rabbim bizlere de en hayırlısından nasip etsin inşallah 🤲

Şuan 12 . Gün negatif sonradan pozitif olur mu acaba yani gebelik olan varmış ama umudum yok ilk denemem çatlatma iğnesi hayırlısı olsun aşırı bel karın sırt ağrım var ama her adet dönemi 1 hafta önceden başlar zaten benim ayırt edemiyorum da sadece karnım ağrıdı dün o olmazdı belki diyorum sürekli yazıları okuyorum yazıyorum zaman geçirmek zor herkesin de bildiği gibi Rabbim bizlere de en hayırlısından nasip etsin inşallah 🤲
canım benim 13. günüm. negatif malesef. yarın kan vermeyi düşünüyorum. bilmiyorum daha sonradan değer yükselince pozitif olma ihtimali var diyorlar. benim de ağrılarım var kasıklarımda. ne olacak bilmiyorum canım :(

inşallah canım. sende mi çatlatma iğnesi oldun
Bn 5 gun klomen ictim sabah aksam sati satine ondan sonra iliski oldu sonra doktora gitim 1 hafta sonra felan 20mm olmustu yumurtam catlatma ignesi verdi 17.11.2020 satt 5 te catlatma ignesi yapti 4 gun iliski vardi son iki gun iliskiden sonra cok agrim oldu doktor ozaman yumurta catlamistir dedi normal dedi cuma kan testi yapicam insallah hayirlisi

Bende dayanamadim 7 gunde yaptim test ama adetimizin gecikmesini beklememiz gerek hemsireyim bn ama insan kendinde olunca cok farkli her dk bu konuyla ilgili seyler arastiriyorum gunler gecmek bilmiyor insallah rabim nasip eder

Bn 5 gun klomen ictim sabah aksam sati satine ondan sonra iliski oldu sonra doktora gitim 1 hafta sonra felan 20mm olmustu yumurtam catlatma ignesi verdi 17.11.2020 satt 5 te catlatma ignesi yapti 4 gun iliski vardi son iki gun iliskiden sonra cok agrim oldu doktor ozaman yumurta catlamistir dedi normal dedi cuma kan testi yapicam insallah hayirlisi
Ben de aynı canım 13.11.2020 saat sabah 10'da da ben vuruldum iğnemi. bende cuma yapmayı düşünüyorum canım inşallah hayırlısı

Kızlar kimisi günde 2 tane kullanıyor klomeni doktor bana günde 1 tane yazdı acaba ben yinede 2 tanemi atsam yaa ? 🤔 büyümezse bidee

Back