- 2 Aralık 2024
- 105
- 16
- 13
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallab hepimizin yumurtalari catlar bu ay bebis haberleri alirizBenimde hafif hafif oluyordu göğüslerüm acıyor ve dolgunlaşmıştı ama kasık ağrım şiddetli olmadı belki senin yumurtlaman oluyordur benimkiler halâ küçük
Rica ederimBi bakayım olmazsa havuç sade tuketeyim biraz çok teşekkür ederim yardımınız icinn
AminnInsallab hepimizin yumurtalari catlar bu ay bebis haberleri aliriz
Kizlar nasil gidiyor benim kasiklarda hala ağrım var ara ara
İnşallah herşey yolunda gider sağlıkla bebişini kucağına alırsınMerhabalar bende 2,5 senedir evliyim ve evlendiğimizden beri çocuk istemi var ama olmadı 5-6 kere doktora gittim bi sorun yok denildi geçen ay farklı bi doktora gittim pcos olduğumu söyledi klomen başladım 5 gün günde 1 kere kullandım yarın kontrole gidicem inşallah hepimiz 2025 de bebişlerimizi kucağımıza alırız
Insallah canim benim 18 inde adet günüm inşallah olmam hamileyimdirMerhabalar bende 2,5 senedir evliyim ve evlendiğimizden beri çocuk istemi var ama olmadı 5-6 kere doktora gittim bi sorun yok denildi geçen ay farklı bi doktora gittim pcos olduğumu söyledi klomen başladım 5 gün günde 1 kere kullandım yarın kontrole gidicem inşallah hepimiz 2025 de bebişlerimizi kucağımıza alırız
Yok igne vurulmadim sadece klomen kullandim canimİğne vurulmuşmuydun yoksa sadece klomen mi kullandın canım
Hakkimizda hayirlisi senin adet tarihin neBakalım bana ne dicrk ilacı kullan dedi gel iğne yapcaz ama yaparmı yapmazmı bilemiyorum
Anladim canim benim su bir haftadir kasiklarim cok agriyor batiyor gibi oluyor klomenden dolayi sanirim27 aralıkta olmuştum benim adet döngüm 38 gün ama bazen değişebiliyor oyüzden tam tarih veremiyorum
Yok igne vurulmadim sadece klomen kullandim canim
Bende baş ağrısı yapmadi canimMrb bende 2 gündür klomen kullanmaya başladim ama bende ilacı aldıktan sonra çok şiddetli baş ağrısı oluyo ağrı kesici almak zorunda kalıyorum sizlerdede böyle bı yan etkisi oldumu ama acaba ağrısına dayanamıyorum
En iyisi yarın gidip tekrar doktorumla görüşmek teşekkür ederimBende baş ağrısı yapmadi canim