• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Klomen kullananlar 🙋🏼‍♀️

Benimde hafif hafif oluyordu göğüslerüm acıyor ve dolgunlaşmıştı ama kasık ağrım şiddetli olmadı belki senin yumurtlaman oluyordur benimkiler halâ küçük 😊
Insallab hepimizin yumurtalari catlar bu ay bebis haberleri aliriz 🤗

Merhabalar bende 2,5 senedir evliyim ve evlendiğimizden beri çocuk istemi var ama olmadı 5-6 kere doktora gittim bi sorun yok denildi geçen ay farklı bi doktora gittim pcos olduğumu söyledi klomen başladım 5 gün günde 1 kere kullandım yarın kontrole gidicem inşallah hepimiz 2025 de bebişlerimizi kucağımıza alırız☺️

Merhabalar bende 2,5 senedir evliyim ve evlendiğimizden beri çocuk istemi var ama olmadı 5-6 kere doktora gittim bi sorun yok denildi geçen ay farklı bi doktora gittim pcos olduğumu söyledi klomen başladım 5 gün günde 1 kere kullandım yarın kontrole gidicem inşallah hepimiz 2025 de bebişlerimizi kucağımıza alırız☺️
İnşallah herşey yolunda gider sağlıkla bebişini kucağına alırsın 😍

Insallah canim benim 18 inde adet günüm inşallah olmam hamileyimdir 🤗🤗

27 aralıkta olmuştum benim adet döngüm 38 gün ama bazen değişebiliyor oyüzden tam tarih veremiyorum

Mrb bende 2 gündür klomen kullanmaya başladim ama bende ilacı aldıktan sonra çok şiddetli baş ağrısı oluyo ağrı kesici almak zorunda kalıyorum sizlerdede böyle bı yan etkisi oldumu ama acaba ağrısına dayanamıyorum

Mrb bende 2 gündür klomen kullanmaya başladim ama bende ilacı aldıktan sonra çok şiddetli baş ağrısı oluyo ağrı kesici almak zorunda kalıyorum sizlerdede böyle bı yan etkisi oldumu ama acaba ağrısına dayanamıyorum
Bende baş ağrısı yapmadi canim 🤗

Back