2025 Klomen kullananlar 🙋🏼‍♀️

İnşallah tutar canim benimde ilk ay femara ve catlatmayla tutmadi geçen ay rahim filmi cekildim temiz cikti bu ay yine femaraya devam bugun başladim femaraya 3 nisanda kontrole cagirdi bu mübarek günlerde rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip eder insallah hepimize bütün isteyenlere 🤲🤲🤲
Aminn inşallah herşey gönlümüzce olsun 🥰

Merhaba ilk günde 2 klomen kullanımımda yumurtalarım büyümedi ve olmam gereken zamandan çok erken adet oldum bir ay ara vermek istedim üstüste olmasın diye şimdi bu ay doz yükseltip günde 3 klomen tedavisiyle iki tane yumurtam büyüdü 23mm ve 16mm. Çatlatma iğnesi ve aşılama yaptılar 15 gün sonra sonucum belli olucak
Aşılama sonrası 12.gündeyim betahcg baktırdım olumsuz 0.23 çıktı üç gün sonra tekrar kan vericem olmazsa bir sonraki ay devam tedaviye

Aşılama sonrası 12.gündeyim betahcg baktırdım olumsuz 0.23 çıktı üç gün sonra tekrar kan vericem olmazsa bir sonraki ay devam tedaviye
İnşallah pozitif olur canim bende pazar günü catlatma ignesi vuruldum bugun ikinci günüm insallah bebislerimiz gelir rabbim büyük 🤲🤲

Back
X