• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Klomen kullananlar 🙋🏼‍♀️

Selam kızlar ben de bu ay ilk defa klomen kullandım bugün adetin 15. Günü doktor çok sayıda yumurtan var ama geç çatlayacak en büyüğü 14 dedi . Sol yumurtalığın daha aktif dedi. 20 gün sonra adet olmazsan test yap, salıdan itibaren gün aşırı ilişki dedi iğne falan vermedi acaba ben istesem mi risk almamak için

Ya kızlar klomen bana yine kist yaptı sağ yumurtalığımda 3 cmlik iki tane kistim var doktor ilaç falan da vermedi adetle gider dedi ama daha öncekiler ilaçla geçmişti… yumurtalıklarımda ağrı oluyo bu kistler nasıl hızla küçülür bilen var mı?

Benim bat 20 ocak diye gösteriyor ben ovulasyon testinde iki kere pik oldu iki kere catladi sanirim biri adetin 12.günü oldu biri adetin 20.günü oldu bekliyorum iste 10 günüm var 🤗🤗
AA benim de bat 21 ocak benim salı günü 7sinde çatladı yumurtam yani tam tutuyor tarih olarak bakalım

Selam kızlar ben de bu ay ilk defa klomen kullandım bugün adetin 15. Günü doktor çok sayıda yumurtan var ama geç çatlayacak en büyüğü 14 dedi . Sol yumurtalığın daha aktif dedi. 20 gün sonra adet olmazsan test yap, salıdan itibaren gün aşırı ilişki dedi iğne falan vermedi acaba ben istesem mi risk almamak için
Fazla büyüyen yumurta olduğu için iğne vermemesi normal kafaniza göre hareket etmeyin bence çünkü sağlıksız olabilecek çoğul gebelik riskine karşılık iğne dememiştir tahminim. Yine de siz bilirsiniz tabi ama bol şans :)

Fazla büyüyen yumurta olduğu için iğne vermemesi normal kafaniza göre hareket etmeyin bence çünkü sağlıksız olabilecek çoğul gebelik riskine karşılık iğne dememiştir tahminim. Yine de siz bilirsiniz tabi ama bol şans :)
Yani evet bu durumda ikiz olur dedi , ben de olsun dedim 😂 babam da ikiz olduğundan hep aklıma gelirdi , çok isterim ama hayırlısı neyse o olsun bekliyorum işte

Yani evet bu durumda ikiz olur dedi , ben de olsun dedim 😂 babam da ikiz olduğundan hep aklıma gelirdi , çok isterim ama hayırlısı neyse o olsun bekliyorum işte
Yani ikiz olup normal olsa iyi ama 2den fazla yumurta varsa ki sizde çok varmış dediğinize göre hani o zaman tam büyümeden hepsi çatlar sağlıksız olur ya da 3 4 gibi düşünmüş olabilir doktorunuz :)
Hakkınızda hayırlısı Allah gönlünüze göre versin

Ya kızlar klomen bana yine kist yaptı sağ yumurtalığımda 3 cmlik iki tane kistim var doktor ilaç falan da vermedi adetle gider dedi ama daha öncekiler ilaçla geçmişti… yumurtalıklarımda ağrı oluyo bu kistler nasıl hızla küçülür bilen var mı?
Hiçbir şey kullanmayın akışına bırakın be stres yapmayın benim 4cm kist olmuştu 1 hafta sonra gittim 6 cm direk Dr bişeyler içtin mi soğan suyu vs gibi ben çok stres yaptım ondan böyle oldum benim Dr de ilaç vermedi adetle atışmasını bekliyoruz inş giderse pazartesi klomene başlıycsm

Back