Klomen kullananlar??

Katılıyorum sana canım eş desteği gerçekten çok önemli Allah razı olsun eşim bana çok destek oluyor aynı şekilde bende ona varikosel vardı ameliyat oldu asla üzecek tek kelime etmedim şimdi onda hiç bi sıkıntı yok benden yana, olmuyor sebepsiz yani bilmiyorum çok şükür inançlı kişileriz Allah elbet bu güzel duyguyu bize yaşatacak inanıyorum inşallah en kısa vakitte kavusuruz yavrulacaklara, sende sakın kendini eksik hissetme herşey Allahtan bol bol dua edeceğiz elimizden bu geliyor sadece sen mücadeleni ver gerisi Allahtan

Moralini yuksek tut canim insallah hersey gonlunce olur cekirdek aile

Kesinlikle öyle ilk zamanlar evliliğe alışmak eşime alışmak istedim istememiştim çocuğu şimdi ki aklım olsa yine yaparmıydım yapmazdım galiba

Haklısın canm cok haklısın bunu söyle böyle kendimi kötü hissediyorum de kızmadan incitmeden ben en cok senden destek görmek istiyorum de

Haklısın canm cok haklısın bunu söyle böyle kendimi kötü hissediyorum de kızmadan incitmeden ben en cok senden destek görmek istiyorum de
Çok söyledim de bilmiyorum dediğim gibi beni suçluyor o biraz zoruma gidiyo inşallah tadevi olumlu sonuç verir de daha fazla yıpranmam

Insanin morali cok dusuyor hele o doktordan ciktimda esimin bn kapida bekleyisi bn ona yine yok bu ayda pas gecti bizi cevabini soylemek cok zor uzulme diyor deneriz vazgecmek yokta dese bn daha doktordan cikmadan alamaya basliyorun ozel kliniye gitimiz icin kiskanclik dil de ozeniyor insan okadar hamile gorunce ozenmemek elde degil allah isteyen herkeze nasip etsin

Aynen öyle herkes bebeğine takibe geliyor karınlarınşiş insan özeniyor rabbim kimseye özendirmesin bizede veirr inşallah

Ben onu kendimiz çocuk denediğimiz 1 sene yaşadım canım. Test yapıyorum lavaboda eşim ilk zamanlar kapıda bekliyordu noldu ne çıktı diye o an yok demek o kadar zor ki

Merhaba kızlar bende klomenle ikinci ayım bugün kontrole gittim adetimin on birinci günü en büyük yumurtam 15 mm miş normal mi sizce
Sizin gebelik oldu mu benimde aynı sizin gibi yarın tekrar gideceğim doktara merak ettim . Benim 3 cu kullanisim önceki 2 kullanımında gebelik oluşmuştu ama kürtaj olmak zorunda kalmistim

Bnde klomenden sonra 3 gunum bn kasik agrim felan yok doktora gitim bu arada catlatma inesine gerek yok dedi 16 da yine randevum var birsey beli olur mu acaba ozaman

Bnde klomenden sonra 3 gunum bn kasik agrim felan yok doktora gitim bu arada catlatma inesine gerek yok dedi 16 da yine randevum var birsey beli olur mu acaba ozaman
Doktor banada catlatma iğnesi vermedi adet tarihime kadar beklemedeyim şuan çok erken bi belirtim yok , yumurtaların kaç mm olmuş

Ya benm yumurta sol taraftaydı ikiside ama 4 gündür yürüdük ede ağrı yapıyor az Bi ağrı ama k. Bakmayın ama ilişkiye girerken cok canımın yandığını hissettm resmen sol tarafım içinde bişi var gibi göğüslerimdede hassasiyet başladı
Sağol canım iyi şimdilik birsey hissetmiyorum galiba çok erken

Canım o bende de oldu ilk defa ilişki sırasında acı ağrı hissettim bilmiyorum neden oluyo dün gene yanaklarım kızardı bide gece adet olacakmışım gibi Bi ağrı uyandırdı yataktan. Daha teste çok var benim 9.günüm bugün çatlatma iğnesi olalı bakalım hayırlı haberler alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…