- 20 Ocak 2020
- 444
- 145
- 53
- Konu Sahibi Ay tenli anne
Katılıyorum sana canım eş desteği gerçekten çok önemli Allah razı olsun eşim bana çok destek oluyor aynı şekilde bende ona varikosel vardı ameliyat oldu asla üzecek tek kelime etmedim şimdi onda hiç bi sıkıntı yok benden yana, olmuyor sebepsiz yani bilmiyorum çok şükür inançlı kişileriz Allah elbet bu güzel duyguyu bize yaşatacak inanıyorum inşallah en kısa vakitte kavusuruz yavrulacaklara, sende sakın kendini eksik hissetme herşey Allahtan bol bol dua edeceğiz elimizden bu geliyor sadece sen mücadeleni ver gerisi AllahtanKızlar umarım bu ay olumlu sonuçlanır en büyük destekcim eşim demeyi çok isterdim Bi nevi öyle de ama o duygularını çok içinde yaşıyor sperm testi yaptırtık sonuçları aldık doktora gösterdik bak bende birsey çıkmadı dedi bana. Kendimi eksik hissediyorum bu ay kırmızıları görürsem nasıl bi psikolojiye girerim bilmiyorum. İlk zamanlar ben korunmak istedim o çok hevesliydi çocuk için benim için 6 ay korundu sonra 1 sene de olmadı zaten çocuğumuz isteyince geçenlerde bak ben istedim ilk zamanlarda sen istemedin şimdi de olmuyo dedi. Biliyorum çok istiyor Bi çocuk sahibi olmayı özel doktora gidiyorum maddi açıdan hiç bir sıkıntı yaşatmıyo ama insan başka şeyler bekliyor