Klomen kullananlar??

Amin inşallah canmm

Merhabalar kizlar ben geçen ay klomen kullandım yumurtam olusstu doktora gittim.iki günde bir ilişki demişti normalde 1 gün oynar adetim hep düzenlidir bu ayda kasımın 10 da adet gunumdu ama olmadım test yaptım tek çizgi çıktı erken mi gebelik testi için yoksa hamile degilmiyimyada klomen adeti geciktirirmi

Kan tahlili verdiniz mi? Klomen yumurtaları geliştiriyor ama çatlamayan yumurta kist oluyo diye biliyorum kist de adet gecikmesi yapabilir yani

Merhabalar kizlar ben geçen ay klomen kullandım yumurtam olusstu doktora gittim.iki günde bir ilişki demişti bu ayda kasımın 10 da adet gunumdu ama olmadım test yaptım tek çizgi çıktı erken mi gebelik testi için yoksa hamile degilmiyim

Benim ilk zaman adet sancısı oluyodu ve kasikda batma oluyo hafif bazen kasımın 10 da adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugün 3 gün oldu test de nagatif cikti

Bn de ilk ayin cok konustuma bakma hemsireyim aslinda ama kelin kendine ilaci olmaz bende 5 gun sabah aksam ictim iki aksam arka arkaya iliskiye girdik 3 gece iliskimiz olmadi bu aksam 4 gece kismet 16 da randevum var igne banada vermedi doktor iliskiye girmemi soyledi okadar insallah nasip olur evlat sahibi olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…