- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Amin inşallah canmmCanım o bende de oldu ilk defa ilişki sırasında acı ağrı hissettim bilmiyorum neden oluyo dün gene yanaklarım kızardı bide gece adet olacakmışım gibi Bi ağrı uyandırdı yataktan.Daha teste çok var benim 9.günüm bugün çatlatma iğnesi olalı bakalım hayırlı haberler alalım inşallah
Soylemedi hersey yolunda dedi catlatmaya gerek yok bende oyle deyince sevindim sormayida unutumDoktor banada catlatma iğnesi vermedi adet tarihime kadar beklemedeyim şuan çok erken bi belirtim yok , yumurtaların kaç mm olmuş
Banada gerek yok dedi boyutları gayet iyi dedi benim sağda 2 adet yumurtam oluşmuş 18 ve 19mm bakalım yakında belli olurSoylemedi hersey yolunda dedi catlatmaya gerek yok bende oyle deyince sevindim sormayida unutum
Insallah en kisa zamanda isteyen herkeze nasip etsin beklemek cok zor ama insallah sonu hayir olurBanada gerek yok dedi boyutları gayet iyi dedi benim sağda 2 adet yumurtam oluşmuş 18 ve 19mm bakalım yakında belli olur
Benimde böyleydi soldaydı benmde ama bana vurdu belkide bende pco var kiste dönüşmesin diye vurduBanada gerek yok dedi boyutları gayet iyi dedi benim sağda 2 adet yumurtam oluşmuş 18 ve 19mm bakalım yakında belli olur
Kan tahlili verdiniz mi? Klomen yumurtaları geliştiriyor ama çatlamayan yumurta kist oluyo diye biliyorum kist de adet gecikmesi yapabilir yaniMerhabalar kizlar ben geçen ay klomen kullandım yumurtam olusstu doktora gittim.iki günde bir ilişki demişti normalde 1 gün oynar adetim hep düzenlidir bu ayda kasımın 10 da adet gunumdu ama olmadım test yaptım tek çizgi çıktı erken mi gebelik testi için yoksa hamile degilmiyimyada klomen adeti geciktirirmi
Belkide canım inşallah kistfalan olmaz güzel.haberler alırızBenimde böyleydi soldaydı benmde ama bana vurdu belkide bende pco var kiste dönüşmesin diye vurdu
Aminn inşallah canmBelkide canım inşallah kistfalan olmaz güzel.haberler alırız
AynenGunler gecmek bilmiyor forumda klomenle ilgili konularin hepsini 100 kere okudum heralde artik .. vazla heycanliyim
Allah her isteyene nasip etsinİnşallah teşekkür ederim
Aminn inşallah kızlarAllah her isteyene nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?