• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar??

Merhabalar kizlar ben geçen ay klomen kullandım yumurtam olusstu doktora gittim.iki günde bir ilişki demişti bu ayda kasımın 10 da adet gunumdu ama olmadım test yaptım tek çizgi çıktı erken mi gebelik testi için yoksa hamile degilmiyim bugünde pembe leke oldu

Meraba canım iyi akşamlar 😊 heyecanlıyım yarın kan vericem bakalım Bi belirtim yok gögüslerde hafif Bi hassasiyet o kadar bakalım sen nasılsın
Yaa hadi inşallah güzel haberlerle gel 🌸 bizede haber et mutlaka , bende de hic bi belirti yok acaba tutmadı mı diye düşünmüyorum da değil 🤷‍♀️ daha adet günüme 8 gün var bakalım

Merhabalar kizlar ben geçen ay klomen kullandım yumurtam olusstu doktora gittim.iki günde bir ilişki demişti bu ayda kasımın 10 da adet gunumdu ama olmadım test yaptım tek çizgi çıktı erken mi gebelik testi için yoksa hamile degilmiyim bugünde pembe leke oldu
Adet gününüz 5 gün gecikmiş belki geç döllenmede olabilir en iyisi kan vermek yoksa daha cok stres yaparsın tuttu mu tutmadı mı diye sağlık ocağında kan verin kafanız rahat olsun adetim 1 gün gecikme hemen kan verirdim ben 😊

Adet gününüz 5 gün gecikmiş belki geç döllenmede olabilir en iyisi kan vermek yoksa daha cok stres yaparsın tuttu mu tutmadı mı diye sağlık ocağında kan verin kafanız rahat olsun adetim 1 gün gecikme hemen kan verirdim ben 😊
Siz klomen kullandinizmi çatlatma iğnesi hariç yani ben teknklomen kulland geçen ay bu ayda adetim gecikti ama adet sancısı var arada rahatliyo tekrar agriyo ve sürekli tuvalette gidiyorum

Yaa hadi inşallah güzel haberlerle gel 🌸 bizede haber et mutlaka , bende de hic bi belirti yok acaba tutmadı mı diye düşünmüyorum da değil 🤷‍♀️ daha adet günüme 8 gün var bakalım
Haber veririm arkadaşım 😊 bende de yok bende düşünüyorum tutmadı mı diye ama herkes de belirti de olmayabilirmiş bakalım ümit kesmemek lazım 😊

Siz klomen kullandinizmi çatlatma iğnesi hariç yani ben teknklomen kulland geçen ay bu ayda adetim gecikti ama adet sancısı var arada rahatliyo tekrar agriyo ve sürekli tuvalette gidiyorum
Gebelik olabilir bende klomenle gebe kaldım benimde adet zamanına yakın sanki adet olacakmısım gibi hafif kısa süreli ağrı olur ve gecerdı

Evet bende bu Ay kullandım klomen ama doktorum bana catlatma iğnesi vermedi kendi çatlayabilir bu Ay bu şekilde bakıcaz dedi ilişki günü onerdi suan beklemedeyim adet gunume daha var , yanı nereye yazarsanız yazın kimseden kesin bi cevap alamayacaksınız adet gününüzde geçmiş zaten en iyisi kan vermek kesin sonucu o verir

Nasıl kullandın ekstra birşey yaptınmı. Kaç yaşındasın drye gitmeden kullanmak istigorum ben
doktor kontrolünde kullandım adetin 3. günü başladım 5 gün kullandım sonra kontrollerde yumurtanın büyüklüğüne göre çatlatma iğnesi yapıldı. İlk gebeliğimde 22 yaşımda kullanmıştım şimdikinde 25 yaşımda kullandım. Doktor kontrolünde kullanılması gereken bir ilaç , sonuçta hormon yüklüyo vücuda. Dozu sizin yumurtanıza , hormonlarınızın durumuna göre ayarlanıyor. Eğer kendi çatlamazsa kist yapabilir. O yüzden dr kontrolünde kullanılmanızı tavsiye ederim

Evet bende bu Ay kullandım klomen ama doktorum bana catlatma iğnesi vermedi kendi çatlayabilir bu Ay bu şekilde bakıcaz dedi ilişki günü onerdi suan beklemedeyim adet gunume daha var , yanı nereye yazarsanız yazın kimseden kesin bi cevap alamayacaksınız adet gününüzde geçmiş zaten en iyisi kan vermek kesin sonucu o verir
Teşekkür ederim

Kızlar hadi Bakalım inşallah önceki kullananlar hayrlı haberlerle gelinde bizde sevinelim hiç birinizi tanımıyorum ama ortak noktalarımz var burda gebe kalan arkadaşlar olunca cok mutlu oluyorum 😍

Back