• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar??

Kızlar nasılsınız benim bugün çatlatma iğnesinin 7.günü Bi belirtim farklı Bi durum kalmadı sadece gögüslerde hassasiyet var biraz siz ne durumdasınız 😊farklı bi durumla karşılaşan var mı

MERHABA PCO HASTASIYIM TAM OLARAK DEGIL ASLINDA DOKTOR OYLE SOYLEDI KISTLERIM COK AZ BAZI AYLAR HIC KISTIM YOK HEMSIREYIM ASLINDA AMA KELIN KENDINE ILACI OLMAZ 1 YILIK EVLIYIZ COCUMUZ OLMUYOR ESIMINDE SORUN VAR ILAC KULANIYOR TADAVIYE DEVAM ISI BIRAZ YOGUN OLDU ICIN ILISKIYE GIREMIYORUZ COK SIKLIKLA BU AY KLOMEN KULANDIM 5 GUN KASIK AGRISI FELAN YOK DOKTORADA GITMEDIM DUN AKSAM BITI ILISKIYE GIRDIK 5 GUN HER GECE ILISKIYE GIRMEYE KARAR VERDIK SONRADA 16.11.2020 DOKTORA RANDOVU ALDIM :( SIZCE DAHA ERKEN DOKTORA GITMELIMIYIM

MERHABA PCO HASTASIYIM TAM OLARAK DEGIL ASLINDA DOKTOR OYLE SOYLEDI KISTLERIM COK AZ BAZI AYLAR HIC KISTIM YOK HEMSIREYIM ASLINDA AMA KELIN KENDINE ILACI OLMAZ 1 YILIK EVLIYIZ COCUMUZ OLMUYOR ESIMINDE SORUN VAR ILAC KULANIYOR TADAVIYE DEVAM ISI BIRAZ YOGUN OLDU ICIN ILISKIYE GIREMIYORUZ COK SIKLIKLA BU AY KLOMEN KULANDIM 5 GUN KASIK AGRISI FELAN YOK DOKTORADA GITMEDIM DUN AKSAM BITI ILISKIYE GIRDIK 5 GUN HER GECE ILISKIYE GIRMEYE KARAR VERDIK SONRADA 16.11.2020 DOKTORA RANDOVU ALDIM :KK43: SIZCE DAHA ERKEN DOKTORA GITMELIMIYIM
Bilmiyorum ama hemşire olduğunuzu yazmışsınız doktora gitmeden klomen kullanmışsınız yanlış anlamadıysam. Bence yanlış Bi durum yumurtalar kaç mm çatladı mı büyüdü mü bilmeden ilişkiye girmek yada beklemek yanlış geldi bana. Bence daha erken gidip kontrol olmanız lazım belki iğne verir. İlk defa mı kullandınız daha önce Bi tedavi gördünüz mü

DOKTOR TAVSIYE ETI KLOMENI DAHA ONCESINDE HIC ILAC KULANMADIM ILK DEFA ALDIM
5 GUN BOYUNCA SABAH AKSAM 1 TANE SATI SATI ALDIM DUN AKSAM SON ILACIMI ALDIM

Canım yani daha 6 gün var dediğine göre doktora gitmene İlacın bitmiş Bi kaç gün içinde gidersen yumurtaların hakkında bilgi sahibi olursun daha emin adımlarla ilerlersin

Canım eşimde de problem var demişsin o ne ilacı kullanıyor. Benim eşimin de değerleri düşüktü 3 ay klomen kullandı biraz arttı ama hamile kalamadım bu ay klomen kullanıyorum 5.gündeyim cuma günü Dr gideceğim geliştiyse çatlatma iğnesi olucam sonra aşılama. Sen dr git klomen kullandın bir baksın çatlatma iğnesi vurursa daha sağlıklı olur ve yumurtan gelişmesiyse boşuna bu ay da umutlanırsın

Canım eşimde de problem var demişsin o ne ilacı kullanıyor. Benim eşimin de değerleri düşüktü 3 ay klomen kullandı biraz arttı ama hamile kalamadım bu ay klomen kullandım 5.gündeyim cuma günü Dr gideceğim geliştiyse çatlatma iğnesi olucam sonra aşılama. Sen dr git klomen kullandın bir baksın çatlatma iğnesi vurursa daha sağlıklı olur ve yumurtan gelişmesiyse boşuna bu ay da umutlanırsın
ESIM PROFERTIL KULANIYOR
Çakşır Otu SUYU DA ALDIK ONUDA EK OLARAK

Birde keçiboynuzu da iyi geliyor ben kaynattım suyunu içti ama çakşırı da duydum inşallah artar değerleri eşinin sayısı kaç
KECI BOYNUZU MACUNU ALDIM AMA SEVMEDI CAKSIR ASLINDA DAHA KOTU AMA MEYVE SUYUNA KOYUNCA ICTI SPERM SAYISI IYI SADECE MORFOLOJI BOZUKLU VAR ESIMIN SPOR YAPTI ICIN ONCEDEN ALDI BAZI ILACLAR DOLAYISIYLA GELISMIS

KECI BOYNUZU MACUNU ALDIM AMA SEVMEDI CAKSIR ASLINDA DAHA KOTU AMA MEYVE SUYUNA KOYUNCA ICTI SPERM SAYISI IYI SADECE MORFOLOJI BOZUKLU VAR ESIMIN SPOR YAPTI ICIN ONCEDEN ALDI BAZI ILACLAR DOLAYISIYLA GELISMIS
İyi o zaman hakkında hayırlısı olsun bence bu kadar hap kullanmışken dr takipi çok iyi olr

Kızlar nasılsınız benim bugün çatlatma iğnesinin 7.günü Bi belirtim farklı Bi durum kalmadı sadece gögüslerde hassasiyet var biraz siz ne durumdasınız 😊farklı bi durumla karşılaşan var mı
Ya benm 4 gün oldu da vurulalı 2 gündür sol kasığımda içinde bişi var gibi yürürken bişe hissedebiliyorum yumurta çatlayıncaya ağrı devam edermi

Ya benm 4 gün oldu da vurulalı 2 gündür sol kasığımda içinde bişi var gibi yürürken bişe hissedebiliyorum yumurta çatlayıncaya ağrı devam edermi
Bünyeye göre değişiyor galiba canım ben bugün mesela hiç birsey hissetmiyorum ilk 4 gün falan gazım oldu yanaklarım da yanma batma vs ama şuan hiçbirsey yok

Bende son ilişki günümü değerlendirdim ama bundan sonrada gün aşırı değerlendireceğim sadece akintim fazlalasti sanırım yumurtam çatladı ama yoğun kıvamlı degil bakalım 😊🤷‍♀️

Back