- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
İnşallah güzel haberler alırızBende son ilişki günümü değerlendirdim ama bundan sonrada gün aşırı değerlendireceğim sadece akintim fazlalasti sanırım yumurtam çatladı ama yoğun kıvamlı degil bakalım
İnşallah hepimzde güzel haber alırzİnşallah güzel haberler alırız
İnşallah hepimzde güzel haber alırz
Inşallah kızlarİnşallah güzel haberler alırız
Senin yerinde olsam bi kaç gün daha beklerim canım yanlış sonuç falan çıkar üzülme bence pazartesi günü baktırCuma günü 10.gün oluyo benim beta hcg baktırmayı düşünüyorum sizce çıkar mı
Öyle canım haklısın beklemek çok zor amaSenin yerinde olsam bi kaç gün daha beklerim canım yanlış sonuç falan çıkar üzülme bence pazartesi günü baktır
10.gün erken canım beklemeni tavsiye ederimCuma günü 10.gün oluyo benim beta hcg baktırmayı düşünüyorum sizce çıkar mı
Pazartesi daha uygun galiba kızlar10.gün erken canım beklemeni tavsiye ederimben evde test yaptım 10 ve 13.gün silik çıktı 15.gün negatif çıktı sabır
Bencede bekle canmÖyle canım haklısın beklemek çok zor amaşimdi böyleyse 9 ay hiç geçmez herhalde
15.gün test yap emin olursunPazartesi daha uygun galiba kızlar
Hele o günler gelsinde Allahın izniyle 9 ay daha güzel geçecek inşallahÖyle canım haklısın beklemek çok zor amaşimdi böyleyse 9 ay hiç geçmez herhalde
Ya canım kırmızıları görmeden üzülme inşallah hayırlısı olur hepimizin hakkında15.gün test yap emin olursunönceden yapınca kafan karışıyor. Ben 13.gün pozitif görünce heveslendim ama emin olamadım iğneden mi oldu mu olmadı mı diye 2 gün zor geçti 15.gün bir baktım negatif keşke önceden hiç test yapmayıp direkt 15.günü bekleseydim diyorum sen benim gibi olma öyle yap sabret
En azından bu ay senin iğne derdin yok bacım yaHele o günler gelsinde Allahın izniyle 9 ay daha güzel geçecek inşallah
Aynen Bi olsnda bende beklemeye razıyımHele o günler gelsinde Allahın izniyle 9 ay daha güzel geçecek inşallah
Amin canım inşallahYa canım kırmızıları görmeden üzülme inşallah hayırlısı olur hepimizin hakkında
9 değil 12 ayda beklerim benAynen Bi olsnda bende beklemeye razıyım
Umarım hepimizin hasreti Bi gün son bulur9 değil 12 ayda beklerim ben3 yılın hasreti var
Inşallah canım inşallah hayirlisiylaUmarım hepimizin hasreti Bi gün son bulursağlıklı birer ikişer evlatlarımız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?