• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar??

Pazartesi daha uygun galiba kızlar
15.gün test yap emin olursun🙂 önceden yapınca kafan karışıyor. Ben 13.gün pozitif görünce heveslendim ama emin olamadım iğneden mi oldu mu olmadı mı diye 2 gün zor geçti😑15.gün bir baktım negatif 🤦🏻‍♀️ keşke önceden hiç test yapmayıp direkt 15.günü bekleseydim diyorum sen benim gibi olma öyle yap sabret💐

15.gün test yap emin olursun🙂 önceden yapınca kafan karışıyor. Ben 13.gün pozitif görünce heveslendim ama emin olamadım iğneden mi oldu mu olmadı mı diye 2 gün zor geçti😑15.gün bir baktım negatif 🤦🏻‍♀️ keşke önceden hiç test yapmayıp direkt 15.günü bekleseydim diyorum sen benim gibi olma öyle yap sabret💐
Ya canım kırmızıları görmeden üzülme inşallah hayırlısı olur hepimizin hakkında

Kızlar umarım bu ay olumlu sonuçlanır en büyük destekcim eşim demeyi çok isterdim Bi nevi öyle de ama o duygularını çok içinde yaşıyor sperm testi yaptırtık sonuçları aldık doktora gösterdik bak bende birsey çıkmadı dedi bana. Kendimi eksik hissediyorum bu ay kırmızıları görürsem nasıl bi psikolojiye girerim bilmiyorum. İlk zamanlar ben korunmak istedim o çok hevesliydi çocuk için benim için 6 ay korundu sonra 1 sene de olmadı zaten çocuğumuz isteyince geçenlerde bak ben istedim ilk zamanlarda sen istemedin şimdi de olmuyo dedi. Biliyorum çok istiyor Bi çocuk sahibi olmayı özel doktora gidiyorum maddi açıdan hiç bir sıkıntı yaşatmıyo ama insan başka şeyler bekliyor 😔

Back