• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar??

Hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim bizlere de dua et canım iğne ve klomen kullanırken nasıldın ağrın batman vs farklı birsey yaşadın mı
Amin rabbim isteyen herkeze hayırlı salih evlatlar nasip etsin insallah sizelerede nasip etsin . Bi fark yoktu bende bünye ile alakalı olabilir sadece klomen bitti 3 gün sonra alt karın geriliyor gibi bi his vardı kasıklara dogru bi oydu baska fark yoktu bende

Hiç bi belirtim yok canım zaten doktor catlatma iğneside vermedi dediği günleri değerlendiriyoruz bakalım ne olacak 14 gün sonra belli olur
İnşallah hayrlı sevdnrici haber alırsn birşey sorucam kızlar şimdi benm lh tetslerim cok koyu cıkmıyo 2 gündür bugün yapmadım akşam yapıcam yumurta çatladığı birahadaki testte silikleşincemi çatladı demek oluyor

İnşallah hayrlı sevdnrici haber alırsn birşey sorucam kızlar şimdi benm lh tetslerim cok koyu cıkmıyo 2 gündür bugün yapmadım akşam yapıcam yumurta çatladığı birahadaki testte silikleşincemi çatladı demek oluyor
Inşallah canım hepimiz bu ay güzel haberler alalım, evet siliklesince çatlamış oluyor

Kızlar size birşey sorcam bugun 5. gün klomen kullandığım yani son bugun beyaz akıntı oluyor yoğun gelmiş sizce büyüyorlar mı başına gelen var mı

Kızlar benim eşimin sayısı 20 milyon morfoloji 71 ileri hızı 35 ilaç kullandı bu kadar yükseldi bu ay klomenle büyütüp aşılama yapacak doktorum benim durumda olan var mı eşin değeri düşük olan?bende bir problem yok rahim filmi de temiz çıktı sizce umut var mı😔

15. Günde oldum 14. Gün doktora gittm yumurta takibi ne 17mm ve 18mm olmuşlardı doktor yarına kadar 19 ve 20 olurlar dedi o zaman vurdum iğneyi
Güzel gelişmiş hakkında hayırlısı olsun inşallah hamile kalırsın canım ☺️ peki klomen dışında birşey yedin mi kullandın mı

Back